Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Nem akarlak lebeszélni az üvegről, mert nekem is az volt mindig az IPad-eken és megelégedve használtam. Azonban olyan pozitív vélemények jöttek itt a topicban a matt/paperlike fóliákkal kapcsolatban, hogy úgy döntöttem, hogy leszedem az üveget.
Minden nap írok a tabletre, ezért tartom fontosnak.
Egy picit érdemes visszaolvasni ill. ha tudsz várni egy kicsit remélem megjön az enyém is és szívesen beszámolok, több száz oldal írás van az Ipadban.
Az hogy milyen írni üvegen könnyen ki tudjátok próbálni, pont olyan szinte mint bármilyen fólia nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
Üzleti előfizetők hirdetései
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest