- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Léghűtés topik
- E-book olvasók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdvözletem! Van egy mobilnetes ipad pro-m (10,5), amin ma reggel azt vettem észre hogy 4 “csíkban” vibrál a képernyő (főképernyőn és belépésnél elégé látszik, itt a prohardver színein pl. kevésbé, de észrevehető). Ez lehet valami szoftveres dolog ami menüben állítható? Átlátszóság és mozgás csökkentését valamint az automata fényerő kikapcsolását próbáltam az nem nyert.
Szavatosságból még van egy kicsi időm (bár ez is érdekes mert billentyűzetem is romlott el 1 év után de még a 2 év előtt, és az egyik istyle bolt elhajtott hogy ilyen “nincs” pedig ott vettem, jogi lépések előtt elsétáltam egy másikba és ott zokszó nélkül cserélték).
Igazából munkára is használom és az 1-2 hét mire kicserélik is fáj, szóval csak azért kérdezem hogy nem én legyek a béna (megoldhattam volna ha tudom esete ne álljon fenn).
De erősen gyanakszom hogy hardveres hiba

Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 9th gen. 64GB WiFi asztroszürke
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest