-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdvözletem! Van egy mobilnetes ipad pro-m (10,5), amin ma reggel azt vettem észre hogy 4 “csíkban” vibrál a képernyő (főképernyőn és belépésnél elégé látszik, itt a prohardver színein pl. kevésbé, de észrevehető). Ez lehet valami szoftveres dolog ami menüben állítható? Átlátszóság és mozgás csökkentését valamint az automata fényerő kikapcsolását próbáltam az nem nyert.
Szavatosságból még van egy kicsi időm (bár ez is érdekes mert billentyűzetem is romlott el 1 év után de még a 2 év előtt, és az egyik istyle bolt elhajtott hogy ilyen “nincs” pedig ott vettem, jogi lépések előtt elsétáltam egy másikba és ott zokszó nélkül cserélték).
Igazából munkára is használom és az 1-2 hét mire kicserélik is fáj, szóval csak azért kérdezem hogy nem én legyek a béna (megoldhattam volna ha tudom esete ne álljon fenn).
De erősen gyanakszom hogy hardveres hiba

Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest