Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Óriási +1, szerintem sem váltható ki egy laptop egyik tablettel sem vagy max jelentős kompromisszumok árán.
Én még átlagfelhasználásra sem mondanám, hogy kiváltható a laptop tablettel, bár ez nagyban függ attól is, hogy mennyit használja az ember. Ha mondjuk csak napi 1-2 órát netezésre, zenehallgatásra, fb-ra, akkor tényleg kiváltható, de aki jóval többet használja ennél a gépet naponta, annak esélytelen, mert egyrészt kicsi a 10" folyamatos használatra + nekem például hihetetlenül zavaró, hogy nem lehet több ablakban dolgozni egyszerre (bár ezt az iOS8 talán részben meg fogja ugye oldani), sokkal kényelmetlenebb így bármit is csinálni. Ráadásul maga a tárhely mérete is lekorlátozza nagyban a használatot, megnézem, amikor valaki mondjuk egy nagyobb zene/fotó adatbázist akar tableten tárolni és akkor filmekről még nem is beszéltünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- LG LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Far Cry: New Dawn
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi