Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
iPad Pro 2018 11" iPadOS public beta eddig elég kellemesnek tűnik, az alábbi apróságokat leszámítva eddig:
1.) Evernote nem működik, indításkor visszadob a desktopra
2.) A widgeteket hiába rögzíti az ember a Pinned Favourites részbe, ugyanúgy el tudom őket görgetni. (Vagy félreértem és ennek nem úgy kellene működnie, hogy ami itt van azok mindig látszanak, és a többi aktív widget között tudok görgetni?)
3.) Jópofa az időzített dalszöveg megjelenítés (érintésre az adott részre ugrik a zene), de nem találtam eddig meg, hogy hol lehet a régi módon, csak úgy pőrén megnézni a dalszövegeket.Illetve egy nagyobb bugot vettem észre, nekem a FaceID nemhogy nem lett gyorsabb, de szerintem lassabban old fel és közelebb is kell hajolnom a készülékhez mint korábban.
A sidecar-ra nagyon kíváncsi vagyok, de a MBP munkagép, nem teszem rá fel a bétát egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen notebookot vegyek?
- EAFC 26
- Windows 11
- Magic: The Gathering Arena
- Mobil flották
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- iPad 6. Gen. 32gb
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest