Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
iPad Pro 2018 11" iPadOS public beta eddig elég kellemesnek tűnik, az alábbi apróságokat leszámítva eddig:
1.) Evernote nem működik, indításkor visszadob a desktopra
2.) A widgeteket hiába rögzíti az ember a Pinned Favourites részbe, ugyanúgy el tudom őket görgetni. (Vagy félreértem és ennek nem úgy kellene működnie, hogy ami itt van azok mindig látszanak, és a többi aktív widget között tudok görgetni?)
3.) Jópofa az időzített dalszöveg megjelenítés (érintésre az adott részre ugrik a zene), de nem találtam eddig meg, hogy hol lehet a régi módon, csak úgy pőrén megnézni a dalszövegeket.Illetve egy nagyobb bugot vettem észre, nekem a FaceID nemhogy nem lett gyorsabb, de szerintem lassabban old fel és közelebb is kell hajolnom a készülékhez mint korábban.
A sidecar-ra nagyon kíváncsi vagyok, de a MBP munkagép, nem teszem rá fel a bétát egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Starlink
- Építő/felújító topik
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen széket vegyek?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest