- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- VR topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
danilla
őstag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Én is használtam párhuzamosan több fajta mac-et és ipad-et. A mac-et mindig videóvágásra az ipad-et pedig tartalom fogyasztásra használtam. Szép lassan változott a felhasználói szokásom és háttérbe szorult a videó vágás, így vettem egy macbook air 2015-öt, ami mellett okafogyott lett nálam az ipad.
Most, hogy ismételten szeretnék videót vágni (4k-ban), amihez gyengének bizonyult az air, így szóba jött egy új macbook pro. De amire megérte volna váltani az horror áron volt, így jött szóba a 11"-es ipad pro, amivel úgy tervezek, hogy kiváltja nálam teljesen a mac-et.
Nyilván ez csak terv és elképzelhető, hogy olykor sokszor fogom szívni a fogam, de remélem megszokom majd, és reménykedem is benne amit te is írtál, hogy majd az ios 13-ban kicsit faragnak az ipad kezelőfelületén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Apple iPhone XS Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest