Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Remus389

veterán

válasz #05304832 #23700 üzenetére

A youtube jobb lett, lett night mód, és teljesképernyős mód is van. Viszont laggol scoll-ozásnál. De összességében jobb lett. Lényeg hogy működik.

Gmail is laggol scollozásnál csúnyán. Lehet a Google tör bosot az Apple orra alá? Régen ezekkel nem volt különösebb ilyen gond. De maga a rendszer sem olyan szuperfluid, mint volt, pl a multitasking, vagy a felülről lehúzható cucc, sem olyan simán jön le. Nem vészes, de tudjátok, ilyesmik. Nincs meg már a feeling, de azért még elfogadható, megszokjuk.

A másik hiba az volt, hogy az M1 élőt nem tudta kinagyítani teljesképernyőre, egyszercsak eltűnt a kinagyító gomb. A 12-essel ez is megjavult.

De ezek régen működtek a 8-assal. Egyszercsak megjelentek ilyen dolgok. A youtube tegnapelőtt tojt be.

Akárhogy is, kicsit lassabb lett szegény iPad, néha itt-ott lagollgat, most se olyan vészes, de a 8-as után... hozzászoktam a jósághoz, bár én olyan sokat nem használtam, de kifogástalanul működött mindig.

De inkább az iTunes-szal segítsetek, ha már feltelepítettem, ráraknák képeket, meg pár zenét is. Képeket úgy kéne hogy külön folderbe.

Egyébként helyesbítek, nem 12.4, hanem 12.2 ment rá.

Új hozzászólás Aktív témák