Hirdetés
- HiMedia lejátszók
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Szintem is hasznos, ha egy tervrajzot azonnal magad előtt látsz, kinagyítasz, és akár plusz megjegyzéseket teszel mellé, vagy kicsit változtatni tudsz rajta. Sokat segít, hogy ott, és azonnal lehet a dolgokat magyarázni, mutatni.
Nekem van egy másik vetülete is, hiszen egy ablakos cégem is van, és ha kimegyek egy családi házhoz, akkor az alkalmazottam felveszi a méretet, én pedig közben már tudom is szerkeszteni az árajánlatát, rögtön meg tudom neki mondani, mennyibe fog kerülni. (WinArchi program)
Mivel ma már rögtön, azonnal akar árakat tudni, így óriási előny lenne.De biztos vagyok benne, hogy ezeken kívül is sok előnye van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest