Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Ismerem és használom is a rendszert! IPhone van 3 is a családban, ebből egy az enyém, egy a páromé, a harmadikra pedig édesapámat beszéltem rá (nagy örömére), szóval nem újdonság, hogy minden azonnal nyílik, fut, nem akad, és MŰKÖDIK!
Pontosan ezért akarok iPad-et is. Ha nem ez lenne a legfőbb szempont, akkor Surface Pro 6-ot vennék. Az tudja azt amit én szeretnék, de pont az a stabilitás, smooth-ség és egységesség hiányzik belőle, amit keresek. És ez az iPad-ban megvan, csak pár funkció hiányzik! Nagyon! És ezt próbálnám áthidalni, egyre kevesebb sikerrel.
Bár nem értem az Apple miért hirdeti, hogy ez lesz az az eszköz, ami kiváltja majd a Macbook-ot vagy Notebook-ot. Mert lehetne, de amíg az iOs korlátozza, addig sosem lesz! És ha a telefonok ilyen mértékben nőnek, 6-7"-osak lesznek lassan, akkor nem tudom, hol lehet térnyerése az iPad-nek? Vagy mit akarnak vele?Tudom, vegyen mindenki iPhone-t, aztán vegyen otthonra egy MacBook-ot, és legyen egy iPad-je is, amit tud hozni-vinni, befeküdni az ágyba és ott netezni meg emailezni, vagy utazásnál a gyerek tud rajta játszani/filmezni. Ez az optimális a profit szempontjából.
De user-ként nem azt akarja szinte mindenki, hogy ne legyen ennyi kütyüje, hanem egy eszközről lehessen megoldani mindent? Vagy túl egyszerűen gondolkodom?Főleg azért haragszom kicsit az Apple-re, mert annó ők úttörők voltak az ilyen dolgokban, formálták az embereket, és az eszközeikkel alakították a szokásaikat, egyszerűbbé akarták tenni mindenki életét, de most már inkább azt látom, hogy belesz**nak ebbe, és vegye meg mindenki a telójukat, a tabletjüket és a Notebookjukat is egyszerre, akkor meglesz az Ökoszisztéma, és mindenki boldog lesz, főleg a részvényesek és a tulajdonosok!
Akkor inkább toljanak bele egy egeret 300 dollárért, aztán aki akarja, az megveszi, és használja, még profit is lenne, meg a vásárló is boldog lenne.
Meg 1-2 appot még átírnának az asztali OS-ből, hogy jól használható legyen, aztán kex!Na mindegy, kipanaszkodtam magam legalább!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- SSD kibeszélő
- LEGO klub
- Diablo IV
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazon Kindle
- Lexus, Toyota topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest