Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Jaja , az ar nem mindegy ezert is irtam, hogy akinek nem gond kolteni 200+ezret az nezze meg a prot, de azert lehet, hogy ez itthon reteg igeny.
Nekem Air2 kb 3 evig volt megjelenestol, es akkor mar ereztem a lassulast, de addig kirlay volt. Elotte 4-est csak 2evig hasznaltam ami elott 2-est is 2 evig (3 ast erdemes volt kihagyni). Hosszabb tavra ahogy korabban az Air2 a 2giga rammal most a tavalyi pro szeria 4giga rammal varhatoan eleg lesz mindenre. A kevesebb memoriat tartalmazok sokkal hamarabb fogjak az oregedes jeleit mutatni hasznalat kozben.
Persze lehet, hogy nagyok az igenyeim, de ha megszokod a jobbat akkor nehez visszalepni.
Ja es persze lesz most meg jobb az ujakkal, de azokkal legalabb meg egy evet varok (ha nem kettot), amig merseklodik valamelyest az ara.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest