Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nekem ismerősöm egy tollal és egy ipaddel csinálta végig szinte az egész egyetemet (építőmérnök, szóval kellett jegyzetelni/rajzolni). füzetet nem nagyon láttam nála. nyilván a tervezési és a spéci programokat igénylő feladatokat nem ezen csinálta, de sose mondta, hogy szenvedés lenne a toll használat. ha pedig belejön az ember, akkor egy megfelelő app segítségével nagyon frankó jegyzeteket lehet készíteni.
én tegnap ruháztam be egy tollra, elsőre furcsa valóban és egy fólia se árt, de megszokható és idővel olyan lesz az egész mint egy papír ceruza páros.igazából nem akartam beleszólni, csak írtad, hogy mire kellene és egy billentyűzet szerintem erre az alkalmazásra nem feltétlenül szükséges. nem mellékesen indokolatlanul drága is szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs