Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
Miután a hajnali forced restart után jól összekutyulódott a Camera Rollban levő fotók időrendje, ezért arra gondoltam, esetleg megpróbálhatnék egy visszaállítást az utolsó iTunes biztonsági mentésből, amit két napja készítettem, az iOS 11-re váltás előtt.
De mivel ilyet még sosem csináltam (sosem volt rá szükség...), ezért nem tudom azt sem, hogy igazából mit tartalmaz egy ilyen biztonsági mentés. Benne van az összes fotó, ami a mentés pillanatában az iPaden volt? Nem okozok esetleg még több kárt, konkrétan adatvesztést a mostani állapothoz képest, amikor is csak a képek sorrendje van összekeveredve, de legalább megvan az összes fotó? És mi a helyzet a rendszerrel? A biztonsági mentésből vissza fog állni a korábbi 10.3.3-ra (ezt nem szeretném), vagy az marad a 11?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest