Hirdetés
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PLC programozás
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
ferikek
üzenetére
Hát köszi - és Tomiapunak is.
Kipróbáltam ezt, és odáig nem is volt probléma, hogy a dockról ráhúztam egy appot egy másikra, ami így egy lebegő ablakban került a másik app fölé. Kár, hogy ezt az “ablakot” (micsoda szentségtörés itt ezt a szót használni...) nem lehet sem átméretezni, sem egy mozdulattal bezárni. Oké, akkor próbálkozzunk a belinkelt videó szerint kihúzni a képernyő szélére a felső kis vonalnál megfogva. Első alkalommal még sikerült, és végre osztott képernyőn volt egymás mellett a két app, és a kettő közötti határolóvonalat is ugyanúgy lehetett ide-oda húzogatni, mint az iOS 10 alatt.
De amikor másodjára próbálkoztam ugyanezzel, már sehogy sem engedte a másik felett lebegő appot kihúzni a képernyő szélére, és így eltüntetni sem sikerült sehogy sem. Addig próbálkoztam az egymás alatt-fölött megjelenő két app bezárásával-megnyitásával, mindenfelé húzogatásával, míg egyszer csak olyan szinten fagyott le az iPad mini 4, hogy kikapcsolni sem lehetett a szokásos módon. Így hát végül kénytelen voltam forced restartot nyomni neki...
Ennek pedig az lett az eredménye, hogy amikor végre újraindult, utána még vagy 3-4 órán keresztül próbálta helyreállítani a fotókönyvtárat, és ezalatt kb. semmit sem lehetett rajta használni, mert bármit elindítottam, azt 10 mp-en belül bezárta. Majd közölte, hogy a további fotók visszaállításához zároljam az iPadet, és dugjam rá hálózati áramforrásra (mindvégig azon volt). Na, így nagy sokára befejezte az összes fotó visszaállítását, de úgy, hogy a Camera Roll fotóinak felborult az eredeti időrend szerinti sorrendje... Valamiért úgy sikerült a helyi fotókat újrarendeznie, hogy most a 2014 szeptembere és a tegnapi nap között készültek vannak elöl, majd ezek után következik a legrégebbi fotók és a 2014 szeptembere között készült fotók tartománya. Vagyis egy csomó régi fotót elölre pakolt, így azok most megelőzik a legújabbakat.
Így telt az éjszaka, és itt tartok most, köszönhetően az iOS 11-nek. Valószínűleg nem fogok tovább kísérletezni az appok egymásra húzogatásával...
Új hozzászólás Aktív témák
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futás, futópályák
- PLC programozás
- One mobilszolgáltatások
- XPEnology
- További aktív témák...
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- iPad 10, 64 GB, cellular, 119.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest