Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
ferikek
üzenetére
Hát köszi - és Tomiapunak is.
Kipróbáltam ezt, és odáig nem is volt probléma, hogy a dockról ráhúztam egy appot egy másikra, ami így egy lebegő ablakban került a másik app fölé. Kár, hogy ezt az “ablakot” (micsoda szentségtörés itt ezt a szót használni...) nem lehet sem átméretezni, sem egy mozdulattal bezárni. Oké, akkor próbálkozzunk a belinkelt videó szerint kihúzni a képernyő szélére a felső kis vonalnál megfogva. Első alkalommal még sikerült, és végre osztott képernyőn volt egymás mellett a két app, és a kettő közötti határolóvonalat is ugyanúgy lehetett ide-oda húzogatni, mint az iOS 10 alatt.
De amikor másodjára próbálkoztam ugyanezzel, már sehogy sem engedte a másik felett lebegő appot kihúzni a képernyő szélére, és így eltüntetni sem sikerült sehogy sem. Addig próbálkoztam az egymás alatt-fölött megjelenő két app bezárásával-megnyitásával, mindenfelé húzogatásával, míg egyszer csak olyan szinten fagyott le az iPad mini 4, hogy kikapcsolni sem lehetett a szokásos módon. Így hát végül kénytelen voltam forced restartot nyomni neki...
Ennek pedig az lett az eredménye, hogy amikor végre újraindult, utána még vagy 3-4 órán keresztül próbálta helyreállítani a fotókönyvtárat, és ezalatt kb. semmit sem lehetett rajta használni, mert bármit elindítottam, azt 10 mp-en belül bezárta. Majd közölte, hogy a további fotók visszaállításához zároljam az iPadet, és dugjam rá hálózati áramforrásra (mindvégig azon volt). Na, így nagy sokára befejezte az összes fotó visszaállítását, de úgy, hogy a Camera Roll fotóinak felborult az eredeti időrend szerinti sorrendje... Valamiért úgy sikerült a helyi fotókat újrarendeznie, hogy most a 2014 szeptembere és a tegnapi nap között készültek vannak elöl, majd ezek után következik a legrégebbi fotók és a 2014 szeptembere között készült fotók tartománya. Vagyis egy csomó régi fotót elölre pakolt, így azok most megelőzik a legújabbakat.
Így telt az éjszaka, és itt tartok most, köszönhetően az iOS 11-nek. Valószínűleg nem fogok tovább kísérletezni az appok egymásra húzogatásával...
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- iPad 7th. 32GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4720
- Új Bontatlan iPad 11 A16 128GB Silver 1 Év Apple Garancia/p4714
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest