Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Sziasztok!
Hamarosan(1-2nap) ha minden igaz megérkezik az Ipad Pro 10.5 öm (64GB). Mielőtt megérkezik gondoltam rékérdezek valamire mert lényeges lehet az első beállításnál.
Nem vagyok igazából Apple felhasználó, de volt egy ideig egy Ipad Airem. Volt sok játék mentésem rajta jórész valahol a felhőben. Áttértem kb 2 éve androidra és szerencsére a legtöbb játék megvolt androidra is és lehetett folytatni a játékaim. Volt azonban olyan játék is ami volt ugyan androidra is de azt írta a fejlesztő hogy nem tudja átrakni play fiókba a mentést. Így le is mondtam róla(azóta nem is játszottam vele). Az ipadom végül a barátnőm tesójához került és ha jól sejtem akkor még mindig az én fiókomat használja rajta mert amikor még az enyém volt a tab már akkor neki is voltak fent játékai és amikor hozzá került véglegesen akkor nem állítgattunk át semmit.
Most hogy újra lesz egy Ipadom nem tudom milyen bonyodalmakat tud okozni. Ha ugyanazzal az Appleidvel regisztrálom be mint a régi ipadom, akkor kell e félnem hogy szinkronizál valami olyan adatot a 2 ipad között amire nem tartanék igényt(könyvjelzők/névjegyek/telepített játékok/alkalmazások/fényképek/stb )? Ha igen akkor ki lehet e kapcsolni ezeket a folyamatokat hogy független legyen a 2 ipad egymástól. Ha valami meg volt vásárolva az én nevemben akkor mindkét ipadon tudom használni vagy külön meg kell venni ha kell az újamra is?
Alapvetően gondoltam arra is, hogy másik emaillel beregisztrálom az újat és akkor biztos nincs ilyen probléma, de eszembe jutott hogy vannak olyan játékok amiket nem tudtam androidon folytatni azokat most mégis lehet hogy tudnám ,de félek hogy ha új regisztrációt csinálok, akkor nem biztos hogy kivitelezhető. De aztán lehet hogy így is megoldható csak jó lenne tudni.
Mit javasoltok hogy állítgassam be az Ipadokat hogy a legjobban járjak a fenti igényeim alapján?Azt tudjátok hogy kb mennyi szabad hellyel lehet gazdálkodni a 64GB os változatnál alap IOS el és a hamarosan kijövő új verzióval? Bár nem hiszem hogy ezzel problémám lesz csak kíváncsiság.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest