- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Saját tapasztalatból állíthatom, hogy nem áll vissza minden pontosan, úgy ahogy volt minden adattal.
A Icloud és Itunes backupja véleményem szerint a legjobb a 3 (táblagépes) rendszer közül, de nem klónozást csinál. (és nemcsak azért, mert Icloud mentési lehetőség sincs minden alkalmazásnak)
Közel 2 hónapja volt egy problémán itt a fórumon, fel is vetettem, elég alaposan körbejártam a témát külföldi fórumokon is, személyesen is voltam bent több üzletben.Megerősítették, hogy léteznek olyan alkalmazások, aminél nem valósul meg a teljes áthozatal - user errort kizárva. Apple alkalmazásoknál a legjobb a mentés (sőt a titkosított több adatot ment el), de említettek néhány népszerű alkalmazásr, ahol probléma lehet, de azokat nem jegyeztem meg, mert nem volt számomra lényeges (játékok, talán a viber egyes részei, stb. de csak rémlik, hogy ezeket mondták )
A problémámra választ keresve találtam néhány backup programot, azonban ezeknek a klónozó része fizetős, így nem próbáltam ki.
Helyette felvettem a kapcsolatot a fejlesztővel, akik segítettek az adatok visszaszerzésében, de az nem Icloud vagy Itunes mentés volt, mert az ezt nem tudta.Tehát én saját tapasztalatom alapján írtam és állítom hogy egy Ipad és egy visszaállított Ipad nem ugyan az

Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Le Mans Ultimate
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- iPad gen 7
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest