-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, friss Air tulaj vagyok és még most ismerkedem párnapja az ios-el. Lenne egy kérdésem, feltettem 3 film lejátszót is: MoliPlayer, PowerPlayer, PlayerXtreme-t. Mivel 128Gb-s változat amit nagyrészt filmekkel szeretnék megtölteni nem wifin-keresztül tölteném fel, mert úgy 1,5 napig töltögetnék.
Macbook-ra leszedtem az iExplorer programot, amivel elvileg hozáférhetnék a file rendszerhez. Na most ez itt elég korlátozottan müködik, mivel képek videok zenék appok. Renszer szinten nem lehet belelátni ezzel a kile kezelővel. Szóval a kérdés melyik mappába hova másoljam a filmeket, hogy a lejátszók meg is találják.
Mert eddig bárhova másoltam semmi nem találta meg.És ha már irtam...vmi normális torrent klienst nem tudtok ios-ra?
Segítségetek elöre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi