Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
Digital
üzenetére
Ja értem akkor nem szóltam. Zenehallgatásra én is használtam jópofa ahogy latod az albumot és nagy rendszeren meg szol a zene. Bar nekem C-300 as van azon meg van kijelző szóval nem kell hozza TV.
Egyébként egy almás tablet teljesen más szint sokan nem értik meg miért ilyen drága de aku időben gördülékenységben szoftverben és minőségben szerintem ver mindent. Bar en meg apple TV vel is használom de egy szavam nincs rá. Androidhoz képest megváltás.
Bar ipad 3 nem tudom mennyire erős hozza meg nem volt szerencsém.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest