-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
Valaki tudja hogy mit jelent a 3930K kupakján, jobb alsó sarokban a fekete festék pötty.
S-spec: SR0KY (C2) -
Djroberto
tag
Sziasztok.
Van a tulajdonomban pár db 2680 Xeon 8 magos LGA2011 proci és vettem hozzá egy tesztlapot is. Asus Formula IV-et..
A gondom hogy a 1366-os szerver hűtőmet nem tudom belecsavarozni a tálcába,mert annak a menet átmérője szélesebb.
1: Milyen hűtőt érdemes venni,ami alkalmas arra hogy többször is le legyen szedve és ne legyen egy órás hadművelet feltenni. Noctua jó,de a feltétele picit húzos volt 1366-ra is,és annyira nem is strapabíró a lamellái miatt. egy idő után elhajlik.
2: milyen memóriát lenne érdemes vennem a teszthez? csak szerver memókkal rendelkezem,amiket nem igazán fogad ,véletlen tegnap találtam vmi 2gb kingstont..
Tudnátok ebben a 2 dologban segíteni?
Köszönöm
-
tom_tol
addikt
Mesterek
ki hogy boldogul xp alatt
nekem most azt játssza hogy cpu-z megnyitásakor újraindul a gépezet
már volt bios reset, flash másik biosra, cpuz reinstall de csak ezt csinálja
win7 alatt semmi probléma -
tom_tol
addikt
válasz
subaruwrc #377 üzenetére
én itt tartok egyenlőre
az titkos és 5300+
remekül ki lehet használni a turbo adta lehetőségeket, azért nem látszik a valós órajel -
toyone
őstag
Könnyed 32m
3960X @ 4900Mhz @ Water
Msi BigBang Xpower II
Adata XPG@1866Mhz CL7
07.09.110s -
subaruwrc
félisten
-
tom_tol
addikt
-
jones965
Modder
-
jones965
Modder
Itt van miből válogatni.
-
subaruwrc
félisten
válasz
MPowerPH #363 üzenetére
tenkjú my friend
nem válogatott
tegnap kezdtünk el ismerkedni, hwboton fpo alapján kikerestem rá hogy kb mit mehet
ez jobban teljesít imc terén mindenképp.
bclk proci + lap függő, elvileg 155-t kéne mennie de még nem jöttem rá hogyan. egyszer közel voltam hozzá, de nem akarta beadni, igazából sok gyakorlati haszna nemtudom van e de jól néz ki. -
subaruwrc
félisten
-
-
jones965
Modder
válasz
radi8tor #355 üzenetére
Az X79 chipben ez másként működik, mivel külön órajel generátor van benne, nem úgy mint a sima sandy procinál, ahol ugye ez a prociba van integrálva.
(#356) subaruwrc : én még csak 126mhz-en indítottam el, tudod csak eddig javarészt 3D tesztekre koncentráltam. Úgy néz ki továbblépek a hűtési ranglétrán
, így majd megnézem ennek is a lelkét.Remélem nem száll el.
a rendszersebességben pedig igazad van. Respect! -
subaruwrc
félisten
radi8tor1
igen, egyszerűen és gyorsan lehalkítható a pch venti 50-60-70 stb %-ra, vagy hőfokvezérelten
-
peterm711
aktív tag
Akkor már én is linkelek valamit
[link] -
beteg
őstag
teljesen leszabályozva is hangos
-
MPowerPH
félisten
válasz
radi8tor #332 üzenetére
PH-s cikkből idézek:
"A csendre vágyóknak talán kevésbé jó hír, hogy legalul egy kis ventilátor is akad, ami alapvetően nem egy csendes darab, de szerencsére az UEFI-ben lehetőségünk van a szabályzására is, így jóformán teljesen elnémítható."
Nyami.
Egyébként a csati is 4 pin-es.
jones965: Számomra érthetetlen... Inkább megnyújtották volna az Extreme változatot XL-ATX méretűre, így CFX esetén jobban szellőztek volna a VGA-k. Azt hiszem extrém OC-nál ez sem mind1. Az a plusz 4db memfoglalat tök fölösleges, nem beszélve az esetleges hátrányairól.
-
-
Coldearth
csendes tag
Csütörtöktől én is jól fogok szórakozni
[
]
-
jones965
Modder
Erre még reflektálok: az hogy Te amire válaszoltál, az előzményeket figyelembe véve helytálló.
Csak hogy a topik témája nagyon távol áll az eszközök driverének honnan és miként való telepítéséhez. Ennyi erővel ezen a szálon elindulva bármiről lehetne itt eszmecserét folytatni. -
Chrys_
addikt
Így igaz, gabipaci. Pl. ott a CANON MP980 nyomtatóm, ami WLAN-n keresztül csatlakozik a hálózathoz. Ha nem a CD-ről telepítem fel, hanem ráhagyom a winupdate-re, akkor úgy elrontja a telepítést, hogy a drivert alig lehet kicserélni.
Egyébként meg csak 1 intel driver van a chipsethez, ami a CD-n is van. Viszont csináltam egy BIOS frissítést, és most már működik a dolog -
gabipaci
őstag
válasz
Coldearth #302 üzenetére
Csak megsúgom, hogy az ilyen friss konfigoknál nem árt, ha a gyári cd-t is beteszi az ember, mert a win7 még nem sok drivert tartalmaz hozzá. Nálam pl nem volt net, míg fel nem tettem a hálózati drivert.
Nem véletlen van az abban a dobozban. Persze, aztán alap, hogy frissíted, de nem árt, ha van net telepítés után -
-
Chrys_
addikt
Hétvégén összeraktam egy gépet: 3930K ATi 5850-nel, p9x79 deluxe lapban, és openCL teszt esetén (gpucapsviewer, Julia4D teszt) rögtön kifagy a gép! Már feletettem a 12.3 pre-release AMD-drivert is, ugyanaz a helyzet. Van erre megoldás? Az alaplapi driverek a DVD-ről lettek felrakva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest