- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
válasz
bandika0626 #625 üzenetére
Mivel nem vagyok egy nagy tesztember, így csak akkor, ha tényleg elküldesz mindent hozzá, leírást a beállításokról, meddig kell futtatni, stb.
Megcsinálom szívesen. -
gabipaci
őstag
válasz
Coldearth #302 üzenetére
Csak megsúgom, hogy az ilyen friss konfigoknál nem árt, ha a gyári cd-t is beteszi az ember, mert a win7 még nem sok drivert tartalmaz hozzá. Nálam pl nem volt net, míg fel nem tettem a hálózati drivert.
Nem véletlen van az abban a dobozban. Persze, aztán alap, hogy frissíted, de nem árt, ha van net telepítés után -
gabipaci
őstag
válasz
sniper elite #274 üzenetére
Igazad van, bár lehet hogy csak egyet kapott.
A pár száz ezer meg elég erős túlzás, ő sem hiszem hogy ingyen kapja. Bár ki tudja, lehet gyártja -
-
gabipaci
őstag
válasz
sniper elite #248 üzenetére
Ha ez igaz, akkor nagyon nem jött be a kivárós taktikád
szerk: 7990-ről tud valaki valamit? Március közepét hallottam valahol. De hol?
-
gabipaci
őstag
Ahol én vettem, ott azt írják, még 4-5 nap. Aztán bepróbálkozom a cserével.
Ha nem megy, akkor lesz egy eladó procim. -
gabipaci
őstag
válasz
sniper elite #185 üzenetére
mint tudjuk, a proci nem hibátlan
-
gabipaci
őstag
válasz
sniper elite #172 üzenetére
igaz, mint ahogy azt már többször le is írtam, pl a bejegyzésben is
-
gabipaci
őstag
Örülök, hogy így várjátok, remélem nem lesz csalódás...
-
gabipaci
őstag
válasz
jim_raynor70 #102 üzenetére
Délben rakják ki logoutra címlaposként.
-
gabipaci
őstag
Elkészült a bejegyzés, azt írta a modi, 1-2 nap míg kirakják.
üdv -
gabipaci
őstag
Elkezdtem a blogot írni, most tartok 4 oldalnál, de már többet ütök mellé a bill-en, mint amit jól leírok, így aludni megyek.
Holnap folytatom. Már csak a tuning van, meg az eredmények. -
gabipaci
őstag
-
gabipaci
őstag
Bizony, de mára abba is hagyom.
4,8GHz 1,44v és 10 perce stabil prime-al.
legmelegebb mag 48 fokos volt.
Maradok ennél, csak a feszt viszem lejjebb, amíg engedi.
Kipróbálom holnap játék alatt is, aztán lefuttatok pár tesztet, és megírom a bejegyzést a blogomba. Jó sok képpelVan mit fotózni...
jó éjt
-
gabipaci
őstag
most 5GHz-en járatom, hátha stabil lesz. Az 5,1-et nem szerette
-
gabipaci
őstag
válasz
sniper elite #71 üzenetére
Ebbe én is bele szaladtam... De nagynehezen utánaolvastam.
Olyan nincs, hogy 4 csatornás ram. Se 3 csatornás, se dual.
Az alaplap 4 csatornás!!!
Kell bele 4 egyforma ram.
Azokat a ramokat, amiket egy csomagban árulnak 4-et, azért hívják 4 csatornásnak, mert az ha 2 év múlva kerül eladásra, az akkor is 4 egyforma ram, mivel egy dobozban van. De ha rendelsz 4 egyforma ramot egyszerre, ami ugyanabból a szériából való, akkor az menni fog quad-ban, ez 99,99%
Én special 4 doboz 2x4GB-ost vettem, és szalad rendesen a quad. -
gabipaci
őstag
válasz
sniper elite #68 üzenetére
Tapasztalatom nincs, véleményem van.
Nekem sajna kicsit szegényes az elrendezése, egy PCI csatlakozóra mindenképp szükségem van a műholdvevő kártya miatt. Egyébként, ha nem kellene PCI, akkor azt választottam volna -
gabipaci
őstag
válasz
Stukker1987 #61 üzenetére
Mindenképpen, csak összeszedem a gondolataimat, meg sajna időm az nem nagyon van, de hétvégére kanyarítok teszteket is, meg egy kis blogbejegyzést is csinálok.
Elmentem termosztátot cserélni a hétvégén, és a szerelő egy kiégett corsából adott egy hűtőt ajcsiba. (mondjuk a melót is ingyen csinálta, úgyhogy dupla öröm) Levágtam róla a tartóbakokat, és így fért be pont a tartályba csont nélkül.
Nagyon remek, nyáron sem lesz rá panaszKicsit szívtam vele, mert extra erős epoxi gyantát vettem, annak meg 6 óra a száradási ideje. % réteggel vontam be a csonkot, ahol becsatlakozik az 1/4-es csatlakozó. Jó játék volt
-
gabipaci
őstag
lap
proci
és a 8 db 4GB-os ram
A processzor és a vga vízhűtéssel, ha az alaplapra megjelenik, akkor az is kap.
A víz egy 2003-as opel corsa hűtőn megy át, ami fent van a padláson egy 200 literes víztárolóba mártva.
A vizem stabil 14 fokosan jön le a padlásról, úgyhogy van esélyem meghúzni a procit.
Már ha lesz rá időm is
De hétvégén összehozom.
Tesztek alatt mit értesz? Mire vagy pontosan kíváncsi? -
gabipaci
őstag
válasz
jim_raynor70 #52 üzenetére
Én összeraktam a gépem tegnap, és fel is ment a win, de nagyjából ennyi, nem volt több időm.
Csak egy 4,3 körüli prime-et futtattam, az új vízhűtésemmel nem ment 35fok fölé a proci, csak pár pillanatra, de a 40-et nem érte el.Arról tudunk valamit, hogy a C1 végülis lesz-e gariban cserélve C2-re?
-
gabipaci
őstag
-
gabipaci
őstag
válasz
jim_raynor70 #32 üzenetére
Mindenkeppen.
A komoly vizhutes a blogomban van benne, de azota mar fejlesztve lett. Majdosszefoglalom az uj rendszerem, ha kesz lesz.Ami erdekelne meg, hogy van-e olyan gyarto, amelyik szandekozik kesziteni a PWM reszekhez vizhutoblokkot? Vagy akad-e olyan a mar meglevo megoldasokbol, ami alkalmas lenne erre a celra?
Ez a PWM-es vizhuto mit jelent egeszen pontosan? Hogy a teljesitmenyet szabalyozza a homerseklet emelkedesevel?
Megoldhato tudtommalmost is.A kerdesedre pedig itt a valasz, bar ezek nem kuldenek csak angliaba meg irorszagba:
[link] -
gabipaci
őstag
válasz
Zé_Mester #30 üzenetére
Nekem kell egy PCI slot a UPC-nek, és ahol vásárolok, csak két lap vol, ami ennek megfelelt.
ASRock X79 Extreme4 S2011 X79 Intel DDR3 ATX
Asus Sabertooth X79 S2011 Intel X79 DDR3 ATXÉs mivel az asrock egy kicsit alsó kategóriás, inkább az asus lett.
És asus lapom már volt is anno.
De miért? Valami nem okés vele?
Mert még visszaküldhetem. Mivel még fel sem adták...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Autós topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Macska topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest