- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommer
tag
válasz
robyeger #654 üzenetére
Hát én úgy tudom, hogy még a Windows XP SP2 -sem tud megbírkózni 4 GB rammal!
Sajna ezt én tapasztalatból nem tudom (mivel még nem volt ennyi pénzem, hogy vegyek 4x1 GB ramot), de itt a cégnél akartak egy szimulációs programot futtatni, végeselemes számítás, és kevés volt a 2 GB -ram, az oprendszer itt mindegyik gépen, ( van vagy 200 gép ) angol WinXP_Prof_SP2. Az erdmény, hogy nem működött a dolog, ezért azon a gépen átálltak LINUX -ra, úgy minden fasza volt, 4 GB sem volt probléma!
Na erre én utánnaolvastam a dolgoknak, és az eredmény az amit fenntebb írtam, 4 GB -ot sajna nem lát a WinXP SP2 -sem! Ezt különben itthoni számtekújságokban is olvastam, és több visszajelzést kaptam máshonnan is!
Az lehet, hogy papíron a 32bit miatt kéne tudnia kezelni, de a gyakortalban én úgy tudom ez nem jön össze! ( Azért itt megjegyzem, hogy a 64bit -es windows oprendszernél ez nem tudom, hogy van a gyakorlatban, a papírforma lehet, hogy elviszi, de más a gyakorlat! Ott lehet, hogy működik! Hátha valaki meg is erősít ebben! Én egy jó darabig biztos nem használok még 64bit oprendszert! )
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Netfone
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest