Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommer
tag
válasz
robyeger
üzenetére
Hát én úgy tudom, hogy még a Windows XP SP2 -sem tud megbírkózni 4 GB rammal!
Sajna ezt én tapasztalatból nem tudom (mivel még nem volt ennyi pénzem, hogy vegyek 4x1 GB ramot), de itt a cégnél akartak egy szimulációs programot futtatni, végeselemes számítás, és kevés volt a 2 GB -ram, az oprendszer itt mindegyik gépen, ( van vagy 200 gép ) angol WinXP_Prof_SP2. Az erdmény, hogy nem működött a dolog, ezért azon a gépen átálltak LINUX -ra, úgy minden fasza volt, 4 GB sem volt probléma!
Na erre én utánnaolvastam a dolgoknak, és az eredmény az amit fenntebb írtam, 4 GB -ot sajna nem lát a WinXP SP2 -sem! Ezt különben itthoni számtekújságokban is olvastam, és több visszajelzést kaptam máshonnan is!
Az lehet, hogy papíron a 32bit miatt kéne tudnia kezelni, de a gyakortalban én úgy tudom ez nem jön össze! ( Azért itt megjegyzem, hogy a 64bit -es windows oprendszernél ez nem tudom, hogy van a gyakorlatban, a papírforma lehet, hogy elviszi, de más a gyakorlat! Ott lehet, hogy működik! Hátha valaki meg is erősít ebben! Én egy jó darabig biztos nem használok még 64bit oprendszert! )
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Hardcore café
- További aktív témák...
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 3400G / BESZÁMÍTÁS OK!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest