Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alibaba78

őstag

válasz fsb1000 #3176 üzenetére

Eloszor is, szerintem ez nem vita, hanem velemenycsere. Errol szol a forum, nem? Sajnos nem halljuk egymas hangsulyat, ezert nehez nehany mondatbol barmire is kovetkeztetni, de reszemrol en most is tanulok a te velemenyedbol. Ha meg 1x elolvasod, amit irt, akkor rajossz, hogy Steffpapa a cpu, es a ramfeszen kivul semmi mashoz nem nyult, vagyis a QPI-t beken hagyta. Ha igy van, akkor a mindenkori bios beallitas van ervenyben, azaz AUTO-n van. Tehat ez nem lehetett problema, szerintem. Kihangsulyozom, hogy ez csak feltetelezes, de tobb, mint valoszinu.

A tappal kapcsolatban: Gondolom te is utanaolvasol a hardvereknek, mielott megvasarolod. A prohardveren tobben is jeleztek, hogy a superflower tapra ra kell kerdezni, mert az utobbi idoben ketesse valt a minosege. Amit Steffpapa linkelt a tapjarol, abban nincs feltuntetve, hogy milyen bellel szereltek, ergo veszelyes. (a penztarcajara nezve) En nem allitottam, hogy sz@r, csak kerdezzen ra! Ha a huzas elotti pillanatig a hataron volt jaratva, akkor akar kis tuning utan is lekapcsolhat.

Csak szeretnek ravilagitani egy olyan problemara, ami akar forumtarsunk gepebe is kerulhet.
    Ettol fuggetlenul igazad van, hiszen tuningnal (ha nem vagy jartas benne) sok olyan apro reszlet van, amelynek figyelmen kivul hagyasa jobb esetben csak kek halalhoz (fagyashoz) vezet. :R

Új hozzászólás Aktív témák