Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli #7260 üzenetére
Én sem sűrűn látom 20GB felett a gépet, még ha dolgozok sem. Bár az előző konfignál bizony előfordult a 24GB RAM mellett 22GB is, szóval itt nagyon hamar körvonalazódott, hogy minimum 32GB kerül a technikába, és ezzel egyfajta tisztelgés is az első gépem előtt, amibe nagyon sokáig 32MB RAM volt.
Ami még mocskosul megtudja enni a RAMot az az új Last of Us, shader build közben 16GB és 32GB RAM között ég és föld a különbség, de a 48-ból is profitál ahogy észrevettem.
És igen, szoktam videót vagdosniÉpp nemrég meséltem el valakinek aki 7th gen I3-al és 8GB RAMmal HDD-n szenvedett, minek neked ilyen gép!? felkiáltással; hogyha ezen keresed a kenyered az idő nagyon pénz. Azonos idő alatt több munkát tudsz vállalni = több pénz, vagy több szabadidőd van, ami ugye megint jó dolog.
Anno Zoltán haverommal vitázunk, az éppen ezeréves olcsó gépe kapcsán, jött azzal, hogy visszaosztva neki ez a gép havonta csak 2-3 ezer ft visszaosztva. (nekem a sokkal jobb gépem is valami havi 5-6 ezerre jött). És akkor haver megszólalt a csili-vili I7-esével és 128GB RAMmal, hogy neki már havi 19 ezer pluszban van a gép
Na Zoltánunk mai napig C2Q-val csapatja, és mindig úgy vett gépet, hogy megnézte a játék minimális gépigényét ami a cél volt, és akkor olyan konfig kell. Mondtam neki, hogy nem a legjobb taktika.
Egyébként épp a napokban került szóba, hogy talán benevez egy E5 1620V2-es konfigra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magyarított Android alkalmazások
- E-roller topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Spórolós topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-12700KF
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged