Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz hobizoli #7260 üzenetére

Én sem sűrűn látom 20GB felett a gépet, még ha dolgozok sem. Bár az előző konfignál bizony előfordult a 24GB RAM mellett 22GB is, szóval itt nagyon hamar körvonalazódott, hogy minimum 32GB kerül a technikába, és ezzel egyfajta tisztelgés is az első gépem előtt, amibe nagyon sokáig 32MB RAM volt.

Ami még mocskosul megtudja enni a RAMot az az új Last of Us, shader build közben 16GB és 32GB RAM között ég és föld a különbség, de a 48-ból is profitál ahogy észrevettem.
    És igen, szoktam videót vagdosni :)

Épp nemrég meséltem el valakinek aki 7th gen I3-al és 8GB RAMmal HDD-n szenvedett, minek neked ilyen gép!? felkiáltással; hogyha ezen keresed a kenyered az idő nagyon pénz. Azonos idő alatt több munkát tudsz vállalni = több pénz, vagy több szabadidőd van, ami ugye megint jó dolog.

Anno Zoltán haverommal vitázunk, az éppen ezeréves olcsó gépe kapcsán, jött azzal, hogy visszaosztva neki ez a gép havonta csak 2-3 ezer ft visszaosztva. (nekem a sokkal jobb gépem is valami havi 5-6 ezerre jött). És akkor haver megszólalt a csili-vili I7-esével és 128GB RAMmal, hogy neki már havi 19 ezer pluszban van a gép :)
    Na Zoltánunk mai napig C2Q-val csapatja, és mindig úgy vett gépet, hogy megnézte a játék minimális gépigényét ami a cél volt, és akkor olyan konfig kell. Mondtam neki, hogy nem a legjobb taktika.
    Egyébként épp a napokban került szóba, hogy talán benevez egy E5 1620V2-es konfigra.

Új hozzászólás Aktív témák