- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megérkezett a Jingsha x99 Kínai budget ddr3 lap.
Tök jó a vizemhez nincs 2011-es felfogató. Van 775-115x-1366 de pont nincs meg a 2011-es cucc. De azért kipróbáltam egy sempron hűtőjével
Nem nyomkodtam sokáig mert nem egészséges neki ilyen hűtéssel. Adtak hozzá valami műanyag keretet a procihűtő köré mintha am3-as pöckös hűtő mehetne rá de nem fér rá a keretre. Meg az m2-eshez csavarokat.
Bios brutál részletes, tizedét sem értem mi van odaírva. Annyi biztos hogy nem x99-es mert dual socketes bios van rajta valamiért. 5eft-os Quad rank 16gb-os ramokat megeszi, egyelőre csak 6db-ot mert hiányzik kettő ami lesz még. Hűtés hiányában nem tudom tesztelni/bemutatni. Annyi biztos hogy elindul és látszólag működik. Lap szerintem igényesen megcsinált, nem sorjás és a forrasztások is szépek. Igaz drága volt 32eft, én még sosem vettem ilyen áron lapot. A legdrágább lapom foxconn A9das volt 24eFt.
Ház chieftek régi de masszív ATX, superflower 750w-es táppal.
Szóval majd ha lesz hűtésem akkor fotózom a biost rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest