Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
161
csendes tag
válasz
drsanya
üzenetére
Jó régóta nem néztem asus lapokat, most volt nálam egy 370 -es prime és azon realtek a lan ami szerintem egy üde színfolt ezért átnéztem a Te lapodat is hátha van benne némi fantázia de ez valami döbbenet, hogy gémer lap és i218 a lan és ennyiért nem fér bele a bual bios. Biztos Én vagyok régimódi de x99 -ben azért van (volt) választék de ennyiért ez, persze az asus húzó ereje az unikum tuningban van csak azt kellene megérteni, hogy az unikum tunning opciókkal valójában részben a mikrokódot variálgatja az efi. Namost az új mikrokódok meg pont arról szólnak, hogy a modosítás lehetőségét zárják be meg kriminalizálják a módosítást mert ugye az kvázi biztonsági rás - főleg az ő pénztárcájuknak Tehát csak intel bácsiék által meghatározott mértékig mehet a tunnying tehát nix overlock soket meg non-k overclock.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Xeon E-2146G / Beszámítás OK!
- I7 7700K
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő