Hirdetés
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
161
csendes tag
válasz
westlake
üzenetére
Ez nem teljesen és általánosan igaz. Kb. 8 éve írtam át először bios -t, eleinte csak a raid rom -ok és sata portok ahci kompatibilissá varázslása érdekelt de az idő úgy hozta, hogy később már a mikrokódok frissítése is csak pár klikkel lett több. Fernando hozott össze egy közösséget a neten meg sokat vezekelhetsz a bios-mods.com is olyan megoldásokért cserébe amire még a gyártó azt is azt mondaná, hogy lehetetlen. Szóval egy biztos: Az AsRock x99 lapok simán beindulnak mikród nélküli bios (uefi) -vel. Egyébként a mentes mikród egy időben divatban is volt mert a v3 -as xeon -ok -hoz van buhera mikrokód amivel allcoretubo lesz viszont ezt windóz alatt szokás betölteni de előtte kell a deszkába egy kódmentes bios. Én csak v3 v4 xeonokat próbáltam kódmentes lapban futtatni, a windózban is ki ki kell nyirni a dll -t ami mikrokódot adja és megy. Mondjuk nem túl stabil az állapot mert általában a proci fixen a legalacsonyabb teljesítményén megy. Hozzátenném, hogy 1150 -es asrock z97 -es lapon is kipróbáltam és az nem megy kód nélkűl pedig az apito4 amit sokkal könyebb buherálni mint az x99 apito5 efijét.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VoIP telefonálás
- RAID
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Eladó i7 7700
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest