- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
válasz
#Morcosmedve #3389 üzenetére
Nekem is volt 6700k mégis azért dobtam, mert hülyeségeket csinált a lap+windows (akármelyik win) működött de bios update után furcsán viselkedett köszönhetően a kiforratlan biosoknak még szept. környékén aztán a windows system logban corrected hardware error logok ezrével!! folyamatosan az összes magra és ramra vonatkozóan. Ez normális? Hát egyeseknek lehet, de szerintem biztos hogy nem. Na ennyi elég is volt ebből. A másik, hogy egy volt ismerősnek a hyperx ramokkal el sem indult a deluxe lapja, de dominatorral igen. Köszi
Nekem meg a z170pro gaming lapban simán ment ugyanaz a hyperx kit.
X99 fronton "csak"
1 lapom döglött be azóta a másik ugyanolyan lap hibátlanul megy, de legalább nincsenek ilyen hülyeségek, de ezt a storyt te is megélted ugye.
Ja igen meg ugye a 3000-es corsaireket a procim nem szerette, de ez is javítva lett hála a ramjaidnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest