Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
Őszintén szólva, én sem hiszem, hogy az operációs rendszer lenne a gond. Nem gyári telepítőt használtam, hanem saját készítésűt, de az eredetihez képest nem változtattam semmit rajta, csak beleintegráltam az SP1 óta megjelent frissítéseket, plusz a telepítés végén automatikusan elindult az Explorer 11 és a .net keretrendszer telepítése. De ezek szerintem nem kellene, hogy ilyen hibákat okozzanak. Sokkal valószínűbb, ahogy te is mondod, a memória és az alaplap közötti kompatibilitási probléma.
Ha elállok, akkor visszaadják a vételárat, 26 ezer Ft-ot. Nos, annyiból kellene néznem olyan 2x8 GB-os memória kitet, ami biztosan normálisan együtt tud működni az alaplapommal. Sajnos most nem nagyon tudok hozzátenni ehhez az összeghez.
Mit tudsz javasolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest