Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Mivel valamilyen véletlen folytán GPU gyorsítás nélkül nem próbálták lefuttatni a tesztet ezért baromira nem lehet tudni hogy valójában ott mennyit is számít a GPU.

Vagy esetleg te meg tudod mondani pontosan, hogy ott mennyit számít ott GPU? Ha igen akkor írd le de az ilyen ovis dumákat mellőzzük ha lehetséges.
Amúgy pedig már többször leírtam, hogy írj róla nyugodtan egy saját cikket aztán abba azt írsz bele amit akarsz. Én nem fogod odapofátlankodni hogy ezt meg azt még írd már bele mert az nekem úgy tetszene.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó 2 db Intel Pentium Gold G6405 (15W) 4.1 GHz - 2 core/4 thread - LGA1200
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- Intel I3-10100F + gyári hűtő
- Intel I7-5960X
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I DVD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Gari!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest