Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gtamate2 #22935 üzenetére
Megpróbálhatom de nem hiszem hogy emiatt ne menne. Számítottam rá hogy nem megy benne.
Nagy sűrűségű ramot csak igen kevés inteles lap kezel. Ez a ram egyébként szerverbe való szervezésű csak ecc és reg nélkül, fixen 1333-as és ráadásul DDR3L 1.35v nem pedig sima. AMD nél ez nem probléma mert a szerverbe is hasonló memóriavezérlő van mint az asztali prociknál.. Intelnél meg szinte semmi nem eszi meg asztaliból, de valahol érthető is. Cserébe olcsó volt 24eFt 2x8gb...tudom hülye vagyok hogy ilyet megveszek de amikor vettem akkor közel 2x-ébe került ennyi ram itthon, bár most sem olcsó...ja meg persze SK Hynix AFR chipes ami 1600+-osokon szokott lenni de nincs olyan gépem amivel megnézhetném mit tud.
Megpróbálom hogy egy másik rammal elindítom majd beállítom fixre a ram órajelet/feszeit/időzítéseket hátha menne, de tuti azzal van a baj hogy nem eszi ezt a fajta ramot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Motoros topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mini-ITX
- Autós topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Intel Xeon W3505 2.53GHz LGA1366 Server
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával