Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autóhifi
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
posthuntingolni nekem most nincs kedvem, bocs
ezzel sikerült megnevettetned
Akkor te ezt mégis minek neveznéd?...
Tehát akkor neked a játék , pl a Crysis ,csak hogy ezzel a példával éljek, nem hobbid?
Egy ideig tényleg jó kis adrenalin végigizgulni egy 3dmark-ot, és jó érzés, ha én vok az első a listán, én is mindig lemérem ha tuningolok a gépen, vagy felteszek egy jobb drivert, hátha ettől végre meglesz az ikszedik helyhez elegendő pontszám a PH!-s 8800 listán. Alkalomadtán jó szórakozs ez a méricskélés, de hogy mást se csináljon vki a legjobb hw-ekkel...ezt inkább kihagynám...
A játék az szórakozás, a legtöbbeknek nem számít annak a benchmarkok bámulása egész nap, ezt is vedd figyelembe
Mod: elfelejtettem off-ba helyezni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest