Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

Sziasztok!
    Ha megengeditek, pár mondatban a személyes tapasztalatomról erről a prociról:
    3 napja ezt a topicot bujom mert fejembe vettem hogy nekem quad kell!
    Ez alatt a három nap alatt rommá is paráztattam magam(a hozzászólások alapján), hogy az eddigi 3 gigára húzott e6300-as c2d-m után, ami végre az első igazán hűvös procim volt és az első csendes gépem, a quad megváltoztat mindent, és valami "üvöltő kazánná" változik, ami kinyirja a kamu 430w-os tápomat is! Tehát vehetek "20ezeré" tápot is, meg "15-'é" procihőtőt! Ehelyett vettem "remegve" egy Arctic Cooling freezer 7 pro-t kemény 4600-ft-ért, bezuztam a gépbe a procit, és a hűtőt, majd utánna majd beszartam a gyönyörűségtől, mert durván jó a proci is, meg a hűtő is! Igaz nem hardcore tuningra vettem a kis sziliciumkonzervet, csupán csak a 3 Ghz vol a cél hogy meglegyen ugyanaz mint eddig csak +2 maggal kódoláshoz! És használom az energiatakarékossági cuccokat is a biosban, igy ha csak netezek, illetve nem kódoltatom a gépet, akkor 28 fokos a proci(nem a mag) kb 24 fokos szobahőmérsékleten!
    Igaz hozzá kell tennem, mindez úgy mőködik hogy van egy 9 illetve egy 8 centis házba fújó silent ventim 5v-on, amik pont a procihűtőre fújják némán a friss levegőt, ráadásul a tápom is 12centis alsóventis, ami meg (mivel az előirástól eltérően szereltem fel a freezert, tehát nem a ramok felől fúj, hanem alulról fúj fölfelé a táp felé) elszivja a levegőt a procitól, és kifujja a házból.....Hát így....egyébként 3510Mhz-en felált a vista de már beteg volt nagyon tehát sem hömérsékletem sem tesztem nincs....meg le is Sz@rom, mint mondtam az már nem érdekel...Most "nagy az öröm é bódottá"! :C
    Ui:
    40 perce megy közben a prime v25.6, a proci 3Ghz-en és 49 fokra beállt a proc. a freezer meg 2250Rpm-re! A videokártyám gyári hűtője még mindig tulharsogja :((
    Azt hiszem jó barátok leszünk mi ezzel a kúúúú-vaddal!
    Köszönöm a türelmet, és elnézést hogy ilyen hosszúra nyúlt.... :R
    Üdv
    Twine

Új hozzászólás Aktív témák