Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Kindle
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
interstate76
üzenetére
A topik látogatóinak totális zaklatása, amit csinálsz. Esetleg abbahagyhatnád végre, mert elüldözöd azokat, akik érdeklődni jönnének ide, hogy a téma címében írt két Intel Atommal milyen miniPC kerül éppen kiadásra. Ezért kattintanak rá a címre. Nem azért, hogy milyen egy MK908, vagy más hasonló cucc. Az nem érdekli őket, mert akkor arra kattintanának. Az sem érdekli őket, hogy milyen egyéb processzorral szerelt miniPC kapható, mert akkor az általános miniPC topikra kattintanának, aminek te már "rettentő régóta", bár kevesebb, mint 877 napja tagja vagy és már akkor volt miniPC-d, amikor még ki sem találták.
Egyszóval szerintem hagyd abba, mert nagyon unalmas a nem ide tartozó hozzászólásaidat olvasni. Nem ezért vettem fel a topikot a kedvencek közé. Hogy pontosan érthető legyen, én pl. azért, mert érdekelt a Pipo X7, majd elkezdtem olvasni és az érdekel, a közeljövőben lesz-e jobb alternatíva, vagy sem és ezen második esetben megveszem. Ennyi. Pl. semmiképpen nem érdekel egy androidos MK lejátszó, amitől sikítófrászt kaptam már akkor, amikor te még csak párszáz napja voltál jeles tagja a fórumozóknak.
Gondoltam felvállalom a többiek nevében a fenti véleményt, majd ha nem értenek egyet, akkor leszavaznak, de ha nem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Háztartási gépek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- SONY LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új Gamer Gép - ASRock B660M, Intel I5 12400F, 16GB DDR4, RTX 3060 12GB, 500 GB M.2 SSD, 650W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver
- Gamer PC komplett konfiguráció eladó
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest