Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kowax
tag
Sziasztok!
Nem teljesen ide tartozik a miniPC-m a procija miatt (témában Z3735F és Z3736F van...), de talán belefér...

Nekem egy GIGABYTE BRIX GB-BACE-3150 miniPC-m van, benne egy SSD, rákötve USB3-mal egy 1TB-os WD Red 2,5" winyó.
Na most, idáig nem is volt semmi baj. Azonban gondoltam egyet, nehogy már minden okés legyen, szívatom magam egy kicsit...
Szóval kezdett kevés lenni az 1TB, így vettem mellé egy másik 1 TB-os HGST 2,5" winyót, amit szintén külső házban USB3-mal kötöttem rá. Itt kezdődtek a problémák. Random eldobálja a winyókat...
Lehetséges, hogy ez is a fentebb tárgyalt USB-n való áramfelvétel és annak elfogyásához kapcsolódó probléma lenne?
Ha igen, akkor itt is az aktív HUB lesz a megoldás? Vagy valami egyéb ötlet, javaslat? 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 SFF 9th Core i5 PC 8/256/500
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha igen, akkor itt is az aktív HUB lesz a megoldás? Vagy valami egyéb ötlet, javaslat?