Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Multibit #389 üzenetére
Pipo X7-hez hasonlítgatjuk a laptopokat és asztali gépeket, szerintem ne kanyarodjunk el a videóvágás felé, mert nagyon messzire vezetne (én is direkt teljesen alap, 75e Ft körüli áron kapható laptopokat hoztam példának).
Amúgy teljesen igazad van abban, hogy vannak munkák, amikhez elengedhetetlen a klasszikus asztali masina.
Más: gyerekek, legalább 2-szer levezettem, hogy ÁFÁ-val, kijelzővel és értelmes méretű háttértárolóval nem áll meg 60-65e Ft alatt a Pipo (jelenleg inkább 70-75e Ft, igaz, ebben már új, 500GB-os HDD és 19"-os monitor is van), ne keverjetek ide ÁFÁ-tól és további hardverektől mentes árakat, mert úgy használhatatlan a kis ketyere (asztali gépként biztosan, márpedig most az a téma). Ráadásul ott a bővíthetetlen memória.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest