- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagash
senior tag
Úgy gondolom, hogy nem azon kellene agyalni, hogy hogyan győzzünk meg valakit arról, hogy jobbak-e mint a PC-k.
Nem erről szól.A kérdés úgy szóljon, hogy mire jók?
Ilyen box-om még nincs, de van egy RK3188T-s stick-em és a múlt félévet azzal tanultam végig a fősulin.
Most rendeltem egy Z3736F-es Tablet-et, mert kell a Win, kell a kraft, de notebook-ot nem cipelek magammal suliba.
Ha most szólna apám, hogy döglött a gépe, akkor nem notit keresnék neki, nem gépet raknék össze, mert már unom a keresgélést, hasonlítgatást, berhelést.
Leteszed, megy, kész. Skype-ol meg a Startlap-ot nézi.Véleményem szerint elsősorban azoknak alternatíva, akik kidobták a régi gépet, van tv-jük, vagy monitorunk és kellene valami, hogy a Word, meg Excel menjen. Oda szerintem rendben van. Kevés helyet foglal, elég erős, megvan az "infrastruktúra". Ha most kellene kiépíteni, akkor valóban drága. Monitor, egér, bill, usb-hub, mert ugye vinyót már nem hajtanak meg, webcam meg mittudomén.
Notiban ott a kamera, bill, egér, akksi, PC- meg könnyen upgrade-elhető, bár ott is váltják a platformokat mint más a gatyát. Nekem is notim van már asztali gépnek, mert cégből megvettem dokkolóval és így ha kell akkor magán, ha kell akkor a másik céges belepattan. Két kattanás és minden csatlakoztatva, kis helyen, csöndben. (A régi vga-m ~200W-ot is meg tudott enni, de nem használtam ki. Ezek esznek 2-4W-ot összesen....) Függ a felhasználástól. Játszani nem lehet sokat, mert passzívak, így ha túlmelegszik éget, lekapcsol.
4GB rammal és 64GB eMMC-vel már finomabb lenne, de jelenleg ezt tudják, "hivatalosan" ezek média lejátszók.
További felhasználási területek: BYOD azaz hozd a sajátodat, VPN, vékonykliens...
Magánvélemyén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- Asztali PC , i5 11400F , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- AMD gamer PC (R7,Corsair,BeQuiet,Radeon,Arctic,WD,Kingston,Thermalright) Sok garis!MAC MINI csere!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest