Új hozzászólás Aktív témák

• nagash

senior tag

Úgy gondolom, hogy nem azon kellene agyalni, hogy hogyan győzzünk meg valakit arról, hogy jobbak-e mint a PC-k.
    Nem erről szól.

A kérdés úgy szóljon, hogy mire jók?
    Ilyen box-om még nincs, de van egy RK3188T-s stick-em és a múlt félévet azzal tanultam végig a fősulin.
    Most rendeltem egy Z3736F-es Tablet-et, mert kell a Win, kell a kraft, de notebook-ot nem cipelek magammal suliba.
    Ha most szólna apám, hogy döglött a gépe, akkor nem notit keresnék neki, nem gépet raknék össze, mert már unom a keresgélést, hasonlítgatást, berhelést.
    Leteszed, megy, kész. Skype-ol meg a Startlap-ot nézi.

Véleményem szerint elsősorban azoknak alternatíva, akik kidobták a régi gépet, van tv-jük, vagy monitorunk és kellene valami, hogy a Word, meg Excel menjen. Oda szerintem rendben van. Kevés helyet foglal, elég erős, megvan az "infrastruktúra". Ha most kellene kiépíteni, akkor valóban drága. Monitor, egér, bill, usb-hub, mert ugye vinyót már nem hajtanak meg, webcam meg mittudomén.

Notiban ott a kamera, bill, egér, akksi, PC- meg könnyen upgrade-elhető, bár ott is váltják a platformokat mint más a gatyát. Nekem is notim van már asztali gépnek, mert cégből megvettem dokkolóval és így ha kell akkor magán, ha kell akkor a másik céges belepattan. Két kattanás és minden csatlakoztatva, kis helyen, csöndben. (A régi vga-m ~200W-ot is meg tudott enni, de nem használtam ki. Ezek esznek 2-4W-ot összesen....) Függ a felhasználástól. Játszani nem lehet sokat, mert passzívak, így ha túlmelegszik éget, lekapcsol.

4GB rammal és 64GB eMMC-vel már finomabb lenne, de jelenleg ezt tudják, "hivatalosan" ezek média lejátszók.

További felhasználási területek: BYOD azaz hozd a sajátodat, VPN, vékonykliens...

Magánvélemyén. :)

Új hozzászólás Aktív témák