- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Micro Four Thirds
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagash
senior tag
Úgy gondolom, hogy nem azon kellene agyalni, hogy hogyan győzzünk meg valakit arról, hogy jobbak-e mint a PC-k.
Nem erről szól.A kérdés úgy szóljon, hogy mire jók?
Ilyen box-om még nincs, de van egy RK3188T-s stick-em és a múlt félévet azzal tanultam végig a fősulin.
Most rendeltem egy Z3736F-es Tablet-et, mert kell a Win, kell a kraft, de notebook-ot nem cipelek magammal suliba.
Ha most szólna apám, hogy döglött a gépe, akkor nem notit keresnék neki, nem gépet raknék össze, mert már unom a keresgélést, hasonlítgatást, berhelést.
Leteszed, megy, kész. Skype-ol meg a Startlap-ot nézi.Véleményem szerint elsősorban azoknak alternatíva, akik kidobták a régi gépet, van tv-jük, vagy monitorunk és kellene valami, hogy a Word, meg Excel menjen. Oda szerintem rendben van. Kevés helyet foglal, elég erős, megvan az "infrastruktúra". Ha most kellene kiépíteni, akkor valóban drága. Monitor, egér, bill, usb-hub, mert ugye vinyót már nem hajtanak meg, webcam meg mittudomén.
Notiban ott a kamera, bill, egér, akksi, PC- meg könnyen upgrade-elhető, bár ott is váltják a platformokat mint más a gatyát. Nekem is notim van már asztali gépnek, mert cégből megvettem dokkolóval és így ha kell akkor magán, ha kell akkor a másik céges belepattan. Két kattanás és minden csatlakoztatva, kis helyen, csöndben. (A régi vga-m ~200W-ot is meg tudott enni, de nem használtam ki. Ezek esznek 2-4W-ot összesen....) Függ a felhasználástól. Játszani nem lehet sokat, mert passzívak, így ha túlmelegszik éget, lekapcsol.
4GB rammal és 64GB eMMC-vel már finomabb lenne, de jelenleg ezt tudják, "hivatalosan" ezek média lejátszók.
További felhasználási területek: BYOD azaz hozd a sajátodat, VPN, vékonykliens...
Magánvélemyén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Bestbuy játékok
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged