- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
“Mindenki zseni. De ha az alapján ítélünk meg egy halat, hogy hogyan tud fára mászni, az a hal egész életében azt fogja hinni magáról, hogy hülye.” Albert Einstein
Szerintem teljes tévedés egy Pipo jellegű dobozkát asztali géphez hasonlítani, egyszerűen nem annak készült.
Amint az egyedüli HDMI kimenet is mutatja, ezt valójában TV mellé tervezték.
Nekem pl. tökéletes arra a célra, amire rendeltem: TV-hez kötve, egy 64GB-os USB-t beledugva venti nélkül torrentezni azt a 2-3 filmet, amit éppen letöltök, és néhány nap után törlök, nagy ritkán áthúzok az asztalira archiválásra (már a 2-3 jó film együttes letöltésének lehetősége is csodaszámba megy). De ha egy régi filmet akarok megnézni, akkor a hálózaton keresztül is megnézhetem az asztali gépemről - eszembe sem jut, hogy 500 GB-os vinyót akasszak rá. Nyáron könnyedén leviszem a nyaralóba (mert 10 deka), hogy ott is használni tudjam filmnézésre, stb.
De addig is, a filmnézésen felül a nappaliban meg tudom nézni az 50 collos TV-n az emailjeimet, a híroldalt vagy épp a fészbukot, pár youtube videót, stb. ha úri kedvem úgy kívánja. És megőrülnék, ha ehhez egy Acer laptopot kellene a TV mellett tartani...Az árakról: egy zsír új technológia dupla induló árát hasonlítani egy sokéves laptop technológia legolcsóbb szereplőjéhez szintén értelmetlen.
Nem kell nagy prófétának lenni, hogy ezek az Inteles miniboxok hamarosan megjelennek a spanyol geekbuying oldal kínálatában is, kb. 50-60 USD-s áron - addig meg mindenki eldöntheti, hogy meg akarja-e venni a legújabb kütyüt 100 USD-ért, hogy kipróbálja az új játékszert, vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged