Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Nem akarok droid vs. win vitát nyitni, nagyon messzire vezetne, és hitvita lenne belőle. Én egyébként nem vagyok egyik rendszer elkötelezettje sem.
Azt viszont tartom, hogy az Intel Atom Z3736F proci teljesítményét olyan régen megugrották a korábbi windows-os vasak, hogy pl. nekem ez óriási visszalépés lenne, ha már windowst használunk. Egészen mások az elvárásaim egy wines vassal szemben, mint egy droidos esetében - lehet, hogy ez egyedi, és nem mondom, hogy hülyeség Pipo X7-et használni, de nekem az atom proci és a 2 gb ram az első hallásra karcsú és kipróbálva sem elég.
Ellenben elég az átlagembernek? Igen, ebben igazad van, simán elég, és akinek nem kell mobilitás, annak én is inkább egy ilyen mini PC-t plusz egy monitort javasolnék - így viszont már kb. 70-75e Ft-nál járunk. Ennyiért kapsz pl. egy ilyet 4 GB RAM-mal és 500 GB HDD-vel (!!!) Szétüti a Pipo-t. Vagy ha nagyobb képernyő kell, akkor itt van ez még erősebb procival és szintén 4 GB RAM-mal.
Szóval látom a kis fogyasztású, wines mini pécék létjogosultságát, de vagy olcsóbban, vagy nagyobb teljesítménnyel. Nekem egy ilyen proci, 2 GB RAM-mal, értelmes méretű háttértár és képernyő nélkül nem ér több, mint 40 ezret.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest