Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz Janaboy #3314 üzenetére

    Gondoltam, hogy erről lehet szó - megesik az ilyesmi a legjobbakkal is! :)

    Somatom ki fogja használni: metszi a dolgokat, biztos nem dísznek veszi! :D Amúgy nem foglalkoztam vele sokat, de gyorsan rákerestem 1-2, hasonló tudású és fogyasztású CPU-ra árukeresőn és a HA-n, laptop és komplett PC kategóriában is, és ilyen felszereltséggel, ilyen árban nem találtam semmit.

    (#3315) Somatom Olvastam már róla, de valószínűleg pont azért nem fogott meg a dolog, amiért most sem kelti fel az érdeklődésemet: amelyik gépemen windows fut, azon 1-2 játék, irodai alkalmazás és egyéb program miatt futtatom ezt a rendszert, és úgy látom, hogy nem előrébb, hanem hátrébb lennék a REMIX-szel, amin droid van (teló, mini PC), az meg úgy jó nekem, ahogy van. Úgy érzem, nagyon stabilan beállt most itthon a hardverösszetétel: gyors, problémamentes és keveset fogyaszt mindkét laptop, az asszonynak és nekem is bőven elég a 2 GB RAM-os teló, amink van (Ascend G7 és egy Mi2), ill. a Beelink Mini MXIII-as mini pécénk is nagyon tetszik, sokat használjuk (utoljára az MK908-ast szerettem ennyire, Finless ROM-mal). Már csak a NAS-t kell jobban belaknom (egy NSA310-es fw-t futtató, használt TDC Homedisc-et vettem), ill. a mini PC-re szeretnék SD kártyás OE-t vagy LE-t tenni, és utána teljesen békén hagyok mindent. Legalábbis ez a terv. Aztán piacra dobják az S912-es CPU-t és futok vásárolni! :D

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó HP mini PC, Ryzen 5-ös HP laptop, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák