Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Én ma Hévízen garázdálkodtam. Ez volt az első igazi alkalom, hogy érdemben ki tudjam próbálni a játékot. Nagyon bejött! Február 17én beküldtem 7 képet portálnak, remélem hamarosan bekerül a játékba. Ma hackelgettem, kaptam csomó rezonátort, burnstert és pár pajzsot. Legalább lesz miből itthon építkezni.
A telefonom (Galaxy S Plus) kb 3 óra alatt 100%ról 41%ra merűlt. Kellemes csalódás!
Igaz portáltól portálig séta közben kikapcsolt kijelzővel és GPSt is kikapcsolta. Nekem lassított nettel is tökéletes volt ma. 3800 APből 4300 lett.Az szerintetek gáz, hogy nem androidos telefonnal fényképeztem a "portálnak valót"? Valamiért a telefonom nem akart geo taget csatolni a képhez, hiába kapcsoltam be az opciót és a GPSt. Remélem nem fogják emiatt elutasítani a portáljaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A telefonom (Galaxy S Plus) kb 3 óra alatt 100%ról 41%ra merűlt. Kellemes csalódás!