Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Amire volt időm, annyit tettem Zegen. Szerdán elvileg megint lesz 1-2 órám játszani.
-
róland
veterán
Így, hogy tegnaptól a 3m a szponzorom, érdekes lesz.

-
róland
veterán
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Miért van messze?
-
róland
veterán
-
róland
veterán
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Sétáló utca Kastély felőli végén található Delikátesz Shop/Nemzeti Dohányboltban, mindkét tábor logója fent van a gravírgéphez kötött számítógépen. S ott az Igressben használt betűtípus is.
S persze van nekik szép színes kék illetve zöld kutyabilétájuk (dog tag) is.
Lehet gravíroztatni!
-
pcnet
addikt
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Köszi!
Keszthelyen gravíroztattam. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Gratula. Több ember több pont.

-
Most komolyan valaki(k) lefedték egész Budapestet egy bazinagy mezővel a mai napra?
Ilyenkor mi van vajon?
-
maggi1886076
addikt
válasz
teppik_amon
üzenetére
En is mennek. De nekem nagyon messze van sajnos.
-
teppik_amon
tag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Én megyek. Kíváncsi leszek mennyien leszünk végül.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Aki eddig nem tette volna meg csatlakozzon a Magnus13 projekthez. 4óra játék holnap Bp.n!Az első -és valőszínűsíthetően jó darabig az egyetlen -hivatalos mo.-i ingress esemény! Keressetek rá g+on!
-
válasz
teppik_amon
üzenetére
Erre a hupiKÉK törpös dologra nem is gondoltam, de tényleg.

Akkor vannak a törpök meg a békák és ezek harcolnak egymással.
Én épp az előbb küldtem be egy házi portált. Megtetszett, mikor játékostársamnál voltam látogatóba, hogy ki se kell mozdulnia a házból, a szobából tud hack-elni.

Szerencsés helyzetben vagyok, nem is kellett csalnom semmit sem beküldéskor, pont a házunk mellett van egy leépülőben lévő öreg vályog parasztház.
Remélem a fejlesztőknek ez látványosságnak fog számítani (nekünk minden napos itt, szerény településünkön.
) és bekerül majd. -
Gyűlt néhány kérdésem.

1. Kiket neveznek a játékban törpöknek?
2. Ha egy portálban lecserélek egy rezonátort fejlettebbre, de maga a portál még nem lép vele szintet, attól még befolyással lesz-e a magasabb szintű cuccok hack-elhetőségének az esélyére?
3. Háziportáloknak azokat a portálokat hívják, amiket az illető direkt úgy hozatott létre, hogy otthonról el tudja érni?
-
pcnet
addikt
Ma belefutottam egy kozmikus sugárba.
Azt hittem csak viccből írtátok. Nem tudtam elküldeni egy üzenetet, amíg újra nem indítottam a programot. Azt írta, hogy a kozmikus sugár blokkolta az utolsó üzenetemet. Találkoztatok már Ti is ezzel?Ma elfogadtak egy portálomat, de angol nevet adtak neki. Szobor néven küldtem be, mert nem tudtam mit is ábrázol, egy fa izé, de így nem küldhettem be. Elnevezték Sculpture-re ami szintén szobrok. Akkor miért nem volt jó magyarul?
És, hogy kicsit dicsekedjek is:
Gyémánt Keszthelyen:
Ez pedig a dögcédulám:
Köszönet ezúton is rólandnak.

-
-
skul0
aktív tag
@vgyuri: ...Broot mód használata illegális?...
Ez engem is érdekelne, esetleg tudja valaki mi a hivatalos álláspont? -
pcnet
addikt
Ha több XMed van, többször tudsz lőni, nyilván. Vagy nagyobb XMPkkel. Én most már inkább 5-6os XMPkkel bontok, ha sok portál van egy helyen, akkor pár 8assal lerendezem a bontást. Régről maradtak 4es XMPim, múltkor azokkal puffogtattam és hamarabb elfogyott az XMem. Igaz kevesebb XMet von, de sokkal többet el kell használni belőle. Így rosszabbul jöttem ki.
-
XM Costs Ha sok portál van közel egymáshoz, akkor 2 lövés után elfogy az XM-em, mert leszívják. Ezért beállok középre, pl. L5 XMP-ből 3-at bontok, az 300 XM-et ad (3x5x20), ennyiből egy L6 XMP lövés kijön (300 XM). Az lenne a kérdésem, hogy ha több XM-em lenne, akkor többet sebezne-e az XMP? Ha nem akkor csinálom úgy ahogy eddig, így nem kell cube-olnom vagy XM-ért sétálni.
Broot mód használata illegális? Azt olvastam, hogy ban járhat érte. Nem túl acélos a telefonom, és jó volna a sok csili-villi effektet kikapcsolni, a vibra is folyamatosan rezeg, így nagyon hamar lemerül a telefonom, broot-ban nagyon sok hasznos funkciót találtam leírás alapján, de nem mertem még felrakni.
1268 zozyk: Köszönöm, akkor csak nekem nem esett még 3-nál több kulcsom eddig.
1266 pcnet: Lesz újítás a játékban, már most érezni a hatását: előbb nagy szeleket generálnak, folyadék fog hullani az égből, állítólag később a hőmérséklet is drasztikusan csökkenni fog, és a felhőkből XM-ek fognak hullani, amiből nem lesz 2 egyforma. Aki mégis találna ilyet, az kap egy Jarvis vírust.

-
pcnet
addikt
Igen, lövés is XMbe kerül. Minél nagyobb XMPt használasz, annál több XMetvon le. Én úgy taktikázok ahol kevés portál van, hogy egy portált lelövök, felépítem, dob XMet, azt összeszedem és lövöm a következőt. Azt is kiépítem, dob XMet és így tovább. Persze sokszor nem elég az XM és kell power cube is.
-
Portál kulcs limit létezik? Eddig max 3 kulcs volt nálam minden portálhoz, hiába látogattam meg nagyon sokszor, volt amikor az eldobott kulcsot sem tudtam már hozzá felvenni. Szóval, lehet hogy az illetőnek volt 3 kulcsa, a 4.-et pedig már neki sem engedte felvenni.
Támadásnál számít, hogy mennyi xm-em van? Azt szoktam csinálni ahol sok portál van egymás mellett (ahol 2 lövés lenullázza az xm-em), hogy 0 xm-nél recycle-ok pár kisebb szintű xmp-t, amennyi egy lövésre elég, fire, recycle, fire... Ez jó taktika?
-
pcnet
addikt
Szerintem item limiten nem lehetett, hisz rombolt és épített. Minimum 8rezó és pár xmp fogyott. Az is lehet szedett fel pár kulcsot, de nem az összeset. Mondjuk ez az elmélet meg megint csak item limitre enged következtetni, mert miért nem szedte fel mindet? Na, erre a kérdésre csak akkor kapnánk választ, ha az érintett ügynököt kérdeznénk.

Más: Tudtok valami újításról a játékban? Megint kezd unalmassá válni.

-
válasz
maggi1886076
üzenetére
Akkor nem értem, hogy miért nem vette fel az ellen azokat az egyik portál mellé eldobált kulcsaimat, ami portált éppen akkor támadott.
-
Ha eldobok egy kulcsot azt látja a másik fél is és fel is tudja venni?
-
zozyk
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
Az invertory-t tudod pc-n megnézni,a kulcsokat térképen is mutatja.
-
zozyk
addikt
Invertory figyelés PC-n : Ingress Inventory Parser
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
maggi1886076
üzenetére
Állítólag egy mérges zőccség csinálta.

-
pcnet
addikt
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Pont ma vettem én is észre, szerinte 4km-t sétáltam. Szerintem meg a többszörösét.
Az XM meg... Jó kérdés! -
IkszIpszilon
aktív tag
Walked distance és collected xmet minek számolja jár utánna valami?S mikortól számolja?
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Angol nyelv ismerete és a tutorial végigjátszása megvan?
Valamint a témaindító cikk is hasznos lehet 
-
doc
nagyúr
válasz
DrTechnoid
üzenetére
van benne tutorial, azt nem csinaltad vegig?
-
teppik_amon
tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
wiki oldal
onnan elindulva megtudhatsz sokmindent.
A felfedezés örömét meghagyjuk neked 
-
Egyszer olvastam erről, kértem és kaptam meghívt már vagy 2 hónapja, és kényelmesen fut a telómon, csak éppen azt nem tudom hogy mi ez az egész. Egyik nap gondoltam rá hogy megnézem mi is ez, majd pedig bekapcsoltam a GPS-t / netet, és nekiálltam itt fel-alá barangolni Győrben , így mindenféle kékes foltok jelentek me tga térképen, de sajnos nem jöttem rá hogy mi a fakk ez az egész
Ez az én butaságom, vagy valóban saját magamtól nem derül ki hogy mire való ez az app? -
csasaKKP
senior tag
válasz
teppik_amon
üzenetére
Az idő is legyen jó hozzá.

-
róland
veterán
válasz
teppik_amon
üzenetére
Milyen esemény?
-
teppik_amon
tag
Kíváncsi leszek erre az eventre Budapesten. Szerveződik a vidéki ellenállás hogy meglátogatja

Bár nem tudjuk hogy mit jelent az hogy REMOTE...lehet hogy a bécsi #13Maagnus -ra is ellátogatunk. -
róland
veterán
UP!
-
-
pcnet
addikt
válasz
teppik_amon
üzenetére
Tényleg nem lehet. Fölé fieldelni lehet, de alá nem.
-
teppik_amon
tag
Fielden belül vagy field alatt? Nem mindegy. Ha a field egyik tartó elemére megy a link, akkor igen, de filed alatt, legjobb tudomásom szerint nem lehet.
-
skul0
aktív tag
Emberek, egy nagy fielden belül lehet linkelni?
-
Mit jelez amúgy az avatárunk körül menő csík?
Azt tudom, hogy régebben azt jelezte, hogy mikor fogunk kb szintet lépni, de az a csík azóta átvándorolt a képernyő tetejére vízszintesbe. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
maggi1886076
üzenetére
Azert megneznem, egy olyan kornyeken ahol pl. en jatszom, mennyi lenne...
-
maggi1886076
addikt
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
basszus mennyi ap-d van

-
IkszIpszilon
aktív tag

-
doc
nagyúr
ehh, csippan a telefon Ingress-hangon, mondom ma' megin utik a kedvenc portalomat
erre csak szolt hogy 'harmadik fokozatu' Guardian lettem
-
doc
nagyúr
válasz
logarithm
üzenetére
igen, nekem is itt a frissites, remeljuk most mar nem lesz gond
azert is duhit az egesz, mert kulfoldon vagyok, es heti 2-3 napra szoktam mobilnetet hasznalni, azt is csak az Ingress miatt, erre egy csomo idom elment a doglodes miatt
jo, nem halok bele abba a napi 1 euroba, de akkor is 
-
logarithm
őstag
-
doc
nagyúr
válasz
logarithm
üzenetére
nem, de ma majdnem hulyet kaptam az Ingresstol
az utolso app frissites ota eleg sok problemam van, hosszu percekig fent marad a link/field a neutralizalt majd atszinezett portalon, nem kapom meg a field bontasert jaro pontokat, egy csomoszor nem lehet loni (10-20 masodpercig gondolkodik aztan kozli hogy failed)
szoval amellett hogy jo feature-oket raktak bele, a hasznalhatosaga erosen csokkent
masnak is ilyen vagy csak engem boldogit? -
logarithm
őstag
sziasztok, regen irtam mar :-)
kerdesem az lenne, hogy nektek mar frissult playstore-on az ingress apk 1.36.0ra? nekem meg nem :-( -
Aki tapasztalta, tőlük kérdezném.
Van töltésmennyiségbeli különbség a között, hogy egy portált helyileg vagy kulccsal töltünk?
Úgy értem, hogy esetleg van-e olyan, hogy kulccsal töltéskor ugyanannyi XM-ért kevesebbet tudunk csak egyszerre tölteni a rezókon? -
róland
veterán
Beta az még: "*****Ingress is a closed-beta right now. Request an invite at http://www.ingress.com*****". Forrás Play Store alkalmazás leírása.
-
zozyk
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
Folyamatosan frissül a program (pl:ultra strike,pajzs korlát,jelvények),gondolom nekik is idő,amíg új dolgokat találnak ki + a story-t is tovább kell írniuk.

-
zozyk
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
Én úgy tudom,már nem béta,amióta átlépte a program az 1.0-át.
De javítson ki valaki,ha rosszul tudom.

-
maggi1886076
addikt
akugy tudja vki, hogy mikor lesz vege a beta verzionak? a tobbi szintet mikor aktivaljak? esetleg mas ujitasrol tudtok?
-
róland
veterán
Portál támadásánál abban az esetben ESHET kulcs, ha ezzel két portál közötti kapcsolat (link) megszakad. Az pedig általában akkor, mikor 3 alá csökken a támadott portál rezonátorainak száma.
Amúgy hekkelésből több kulcs jön.

wwenigma: Ilyenkor inkább az összeomlott field, vagy a link megszakadása miatt marad ott a kulcs.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Peugeot, Citroën topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

jo, nem halok bele abba a napi 1 euroba, de akkor is

a