Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
annyira nem estem ketsegbe, igazabol arany felett nem nagyon lesz szuksegem badge-re, amugy is a 90-re hajtottam, mert ugysem lesz soha eselyem 11-12. szint kornyekenel feljebb lepni... de azert csak jo lett volna vegre kimaxolni egyet

de van masik is, nemreg elfoglaltam egy legalabb egy eve szurken allo portalt, azota is toltogetem szorgalmasan
azt meg lehet valahogy nezni hogy az adott portal miota az enyem? -
doc
nagyúr
leutottek a 110 napos portalomat

-
pcnet
addikt
Használ már valaki Android L-t Nexus 4en vagy 5ön? Megy rajt rendesen Ingress? Leginkább N4 portolt ROMmal érdekelne. Szeretnék tenni vele egy próbát.

-
mm89
őstag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Telefonról csak így tudom mutatni, de ha nagyon szeretnéd akkor belépek majd gépen is

[link] -
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Ja hogy ez a 4 nap hivatalos rendezvények helyszínein él csak. Puff neki, ezt említhetted volna.

Arra lehet várni, hogy ez a kisvárosi környék mikor lesz ilyen eseménynek szereplője.
Akkor ugyanúgy hónapokat kell várni továbbra is új portálokra.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Nagyobb rendezvények előtt(Interius,Magnus) ha egy adott cluster területén nincsen elég portál akkor google/NIA jóváhagyással 4 nap.
A 24 órát urban legendként kezelem mindaddig míg nem látom a két emalit idővel együtt,de még akkor is ott az opcó,hogy régebbi beküldés.
Jelenleg 137portálom van játékban és kb dupla annyi vár.A legrégebbi amire nem jött válasz februári.A leggyorsabban elfogadott is több,mint egy hónap volt. -
mm89
őstag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Pedig de, délben küldtem be, este kaptam az emailt, hogy okés a dolog

eléggé meglepődtem, hidd el. A többi portált több mint két hónapja küldtem és most 3 nap alatt kaptam visszajelzést az összesről (párat elutasítottak).
Jah és nem csak az automatikusan küldött válaszra gondolok, amit akkor kapsz amikor beküldesz egy portált. Tényleg elfogadták! Fel is építettem már. -
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Igen? Hónapok helyett most már max 4 napot kell várni a portál javaslat elbírálásokra?
Mondjuk egyre kevesebb javaslat érkezhet már be hozzájuk.
Véges a látnivalók, szobrok, emlékműveknek a száma a Földön.
-
mm89
őstag
Tudom, de Szegedre ha megyek akkor nem érek rá játszani. Jó, persze, mehetnénk hamarabb is és akkor lenne időm megállni, de annyira azért nem veszem komolyan a játékot
)
Itt Szőregen meg úgyis sétálok a kutyákkal. Tegnap este megint elfogadták portáljaimat, köztük olyat is amit tegnap délben küldtem be (!!) Most már van egy egész kör, amit be tudok járni. Sikerült beszélnem a játékon belül azzal a bizonyos kék játékossal aki galád módon elfoglalt mindent, hátha kicsi össze tudunk játszani az én fejlődésem érdekében
-
mm89
őstag
Dejó.. beküldtem a lakóhelyemen több portált is, jelenleg 7 van elfogadva. Amikor beküldtem őket, semmi jel nem utalt arra, hogy itt bárki más is lenne ebből a játékból, erre megyek ma, hogy felépítsem őket, és a 7-ből 5 már kék (én zöld vagyok) és ráadásul lv6-lv7 es rezókkal vannak tele... esélyem sincs lebontani (lv 3)..

Ráadásul egész Szőreg egy nagy kék field alatt van.. -
pcnet
addikt
Használ közületek valaki Cyanogen Mod romot? Egy ismerősöm mondta, hogy egy ismerősét már kétszer tiltották, pedig nem is csalt. Csak CM-re tudnak gondolni. Viszont ugye CM csapat eredeti android forrásból dolgozik, nem hinném Google tiltaná CM rom használatát ha egyszer kiadták a csapatnak az eredeti android forrást és abból dolgoznak. Lehet csak urban legend, mindenesetre én most jól elvagyok stock rommal root nélkül. Nem kockáztatok még egy accot.
-
mm89
őstag
Tényleg belendültek! Két portálomat fogadták el most

Holnap meg is építem őket! -
Félig off, félig on:
Akciós a top kategóriás Sygic GPS navigáció androidra!
Európa térkép Oroszországgal kiegészítve -70%-al van leárazva. Igaz még így is 6400 Ft, de most megvásárlást követően 1 órát nézegetve a progit már látom, hogy megérte az árát.Na és azért kötődik részben a topikhoz, mert számos kinagyítható fényképpel képes kiegészíteni a környéket.
Csodálkoztam, hogy még kis városunkban is mennyi fényképet találni és nem csak a fontosabb helyekről.
Szobrokról, kisebb látványosságokról is. Még a közvetlen szomszédunk parasztházának az ablaka is az adatbázisban van "Falusi ablak" néven.
Találtam is számos portál beküldés tippet város szerte.
-
róland
veterán
158 portálom van játékban.
(Az elmúlt két hétben élesítettek kb. 15-öt.) 
-
mm89
őstag
Tegnap végre elfogadták az egyik portálomat!

már nem tudom mikor küldtem be, mert nem tartottam meg az igazoló emailt, de több mint 2 hónap volt. Remélem hamarosan elfogadják a többit is
-
pcnet
addikt
Tessék Intelt nézni. Az ellenállás visszavág!

-
pcnet
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
Igazából semmit. A portál infón megjelenő kulcsok számát és az item csoportokban található itemek számát is brootból "emelte át" NIA. Szóval... Gondolom mivel 3rd party app, a fejlesztők írhatnak hozzá csalásra alkalmas kódot. Állítólag olyan alapokra épül, ami alkalmas lehet csalásra. NIA szigorúan csak a hivatalos kliens használatát engedélyezi.
-
pcnet
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
Ingress Broot mod. Módosított Ingress kliens. De fel ne tedd, mert ban jár érte. Én emiatt kezdtem újra a játékot.
-
pcnet
addikt
Kint van az 1.54.0 Multi item recycle. Végre!

-
Megválaszolom magamnak ezt a kérdéskört.

Tehát azért jött össze nekem a hack-elős minijátékban mindig csak fix 41% Speed bónusz, mert addig csak is 5-ös portálokat hack-eltem így.
Kipróbáltam magasabb szintű portálon is múltkorjában és 58%-ot jelzett vissza.Tehát ha már olyan gyors vagy, hogy azt már jutalmazza a játék, akkor onnantól már csak a portál szintje határozza meg százalékot, ami ettől függően fix egy előre megadott fix érték.
-
pcnet
addikt
Tessék Intelt nézni! Buzovnában van egy 4db link ampes portál. Azért jól kifundálták, mert egyik sarokpont közelében sincs kék aktivitás. Le a kalappal a tervezők előtt!

-
Ghard
őstag
A teszkós net tényleg nem nyert, 10 mega után kikapcsol

Az van a weboldalon, hogy a havi internetjegyeket lassítják ha lefogy, ez is havi, csak nem internetjegy ezek szerint
-
pcnet
addikt
Áttúrtam Tesco Mobile oldalát, és csak 10 mega ingyenesen leforgalmazható keretről írnak. Lassításról nincs szó. Túl szép is lenne, ha ingyen adnának korlátlan, sebesség limites netet. Minden feltöltés duplán számít, de az is csak egy hónapig. Ha nem beszéled le, akkor a bónusz ugrik és csak az alap egyenleget használhatod fel. Percdíj meg majdnem ugyan annyi mint Vodánál. Nálam kiesett Tesco Mobile.
Blue Mobile, azért lehet megér egy próbát. -
pcnet
addikt
Ha fieldelésnél kell várni 2-3 mp-et, abba nem halok bele, csak rezó telepítés ne tartson 10 mp-ekig. Edge-en nyomom a játékot, de 3G-re váltva simán felhúztam egy portált buszról. Edge és 32kbps-os korlátozás közt, sok lehet a difi? Nagyon észrevehető? Ugye edge max 50kbps, korlátozott meg 32. Majnem fele. Ezért parázok 2 évet aláírni Vodafone Go-val. Pedig kedvező lenne, mert most is fizetek 2000ft-ot netre, plusz beszélek 2-300ft-ot kártyásként. Előfizu meg 300 ft-al lenne több mint most amiből kijövök, de korlátlan netem lenne, igaz lassított és 90 perc duma vagy SMS 600 ft-os felárért. (Mert most csak net ugye 2000ft és akkor még nem is beszéltem.)
Lehet veszek egy Tesco SIMet próbának. Thx az infót!
-
Ghard
őstag
33 megás lidl nettel

Eddig itt volt a legolcsóbb net túlforgalmazási díj nélkül havi 490ért. De most a tesconál van havi 10 mega aminek nincs havidíja, erre fogok váltani ha igaz. 32/32kb/s amire lassítanak, de elég gyors ezzel is a játék, csak ha sokat kell fieldezni, akkor van 2-3 másodperces lagg.
Inkább vettem egy második telefont pár ezer forintért (nexus one), mint fizessek a gyorsabb netért. Ezzel kicsit többre megyek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#1740) wwenigma
A 250es csomagban csak a facebookhoz van olyan sebesség, minden más 32/32. Ezt írják legalábbis. -
Realradical
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Szerintem nagyobb.

[link] -
Tele von Zsinór
őstag
Szintlépéses szép estét!
Az L7-L8 xmp-k közt is akkora a diff, mint L6-L7 volt most nekem? -
Nincs mit!

Field-elgetek is igen.
Mindig úgy szoktam befejezni az aznapi kb 5 órás meneteimet, hogy igyekszem egyetlen egy linkelési lehetőséget se kihagyni. Szóval egymást érik a field-ek mindenhol a területemen, figyelve, hogy sehol se maradjon rés.
Este hazaérve meg büszkén ellenőrzöm PC-n az Intel map-on a teljesítményemet, egy sör mellett.
Ja és így férek bele a 20 megába/nap.Ha érdekel, hogy mégis milyen területet fedek le és azt hogyan, privátban megadhatom mely városokat nézd.

-
pcnet
addikt
Ez a wifis kulcspörgetés jó ötlet, köszi!
Fieldelgetsz is? Mert úgy vettem észre az eszi magyon a netet. Mondjuk én napi szinten séta közben hackelek 4 útbaeső portált, de heti 1-2 alkalommal 2-3 órás játékot is beiktatok. Fieldelek is ha úgy jönnek össze kulcsok, filed és link jelvényre hajtok. Most "kényszer" pihi van, mert szervizben van a telefonom. 
-
Nekem 500 mega mobilnetem van, amit úgy tűnik Ingress-el ki is tudok használni, olykor biztosan túl is lépem majd a keretet.
Úgy veszem észre, hogy amikor rászánom a délutánomat, olyankor kb 20 mega netembe kerül a játék átlagosan, ami nem vészes azt tekintve, hogy egy hónapban csak 4-5 alkalommal tartok ilyen nagyobb kimozdulást.
Kissebb partikat nem tartok. Ha már játszok, olyankor odateszem magam.
Olvasom, hogy többeknek jóval 20 mega felül jön ki néhány órányi játék.
Én úgy tudok spórolni, hogy mindig állandó területen játszok, ahol ugye nem találkozok ismeretlen portálokkal, amik fényképét szükséges lenne letöltenie a játéknak.
Meg új Rom telepítés után is még rögtön itthon, Wi-Fi-n keresztül pörgetem végig a szokásos portálok kukcsait a fénykép letöltéshez. -
Érdekes ez a Speed rész a hack-elős minijátékban.
Nekem eddig még csak is fix 41%-ot sikerült elérnem, amikor kellően gyorsnak ítélt meg a játék.Ha megfeszülök se tudok ennél többet összehozni úgy tűnik.
Van közületek olyan természetfeletti, akinek már sikerült többet összehozni (vagy pont, hogy kevesebbet)?
Érdekesnek tartom, hogy miért pont 41% mindig. -
IkszIpszilon
aktív tag
Igyekszem kijönni 3gigából

-
pcnet
addikt
Ki mekkora net csomaggal ingressezik? Csak kíváncsiság.

Nekem télen elég volt a 100 mega is, most nagyon szűkösen lesz elég az 500 mega. Ha elég lesz egyáltalán. Úgy vettem észre, linkelés, fieldelés dobja meg az adatforgalmat. Gondolom a portál képek és portál infó betöltögetése miatt.
Régebben T-mobilos voltam, ott 100 megás csomagom volt, adatforgalom felhasználása után korlátoztak, de a városban sok helyen csak GPRS net volt, lakásban térerő sem mindig. Kb. 13 ezres kisváros. Most Vodánál vagyok és mind a térerővel, mind a net sebességével meg vagyok elégedve. Kacsintgattam előfizetéses díjcsomag felé is, ott 150 mega után korlátoznának. Nem tudom edge-hez képest mennyit lassulna. Van itt esetleg valaki, aki Vodafone Go-val tólja? -
Igazatok van. Hagyom inkább az egészet.
Végülis ha valamennyire hatékony lenne, biztos lett volna már róla szó és többen is kipróbálták volna már. -
wwenigma
Jómunkásember
Olyan nincs hogy "indokolatlanul" hasznalja a procit es a procinak vajmi keves köze van az FPS-hez. A benne levő GPU-nak mar inkabb. De ha 4.4 van a telon akkor abban a fix 60fps-re torekedtek, nem hinnem hogy lehet csökkenteni. Masik dolog hogy a magasabb orajel nem feltetlen jelent több fogyasztast hiszen kevesbe dolgozik a proci. Összességében nem hiszem hogy jobban jarnal.
Ha nagyon zavar, vedd lejjebb a max proci órajelet oszt jóvan.
-
válasz
Fecogame
üzenetére
Tavaly Galaxy Nexus-szal is elboldogultam, ami jóval gyengébb hardver (már akkor se volt ugye csúcs), bár sok portálnál már döcögött.
Mostani telóban úgy gondolom tuti bőven volna tartalék, fővárosokba se lassulna szerintem sűrűbb helyeken se.Ha mondjuk 60 fps helyett pl csak 30-al futna a játék, annyit bőven képes vagyok elviselni, ha cserébe akár fél órával is többet játszhatok.
Nem reflexjáték, így méginkább elviselhető egy kis lassulás (ilyenkor ugye maga a játékmenet nem lassul, csak futási sebesség).De lehet felesleges szórakoznom, úgyis viszek powerbank-ot nagyobb kirándulások alkalmával.
Csak felvetődött, mint ötlet.
-
Új téma, bár ez nem igazán lesz népszerű úgy érzem.
Valaki nézte már, hogy az Ingress-nek kb mennyi az a minimális proci órajel igénye, ahol még nem venni észre teljesítményben különbséget?
Snapdragon 800 alatt játszom és gondolom sokszor indokolatlanul is jobban használja a procit, mint amennyire szükséges lenne.Ugye akksi szempontjából nem mindegy ez, ha már van root-om meg Play-en erre a célra Per-App Mode app, egy próbát megérhet, hogy mennyire hatékony.
Mindenképp kipróbálom és majd meg is osztom tapasztalataimat az érdeklődőknek, csak hátha van már, aki kipróbálta és tudna irányt adni egy számára bevált GHz értékkel.
-
Ezen hozzászólásod minden részével csak az én véleményemet erősítetted meg szerintem.

Azt tudom, hogy van angol nevük, de pl a Lie nevű, ugye magyarra fordítva "Hazugság", az nehezen köthető ilyen pár vonalas ábrákhoz.
Meg ha nem tudod hol ívelődik, akkor csak nen tudod teljesen jól megjegyezni az adott ábrát.Ezt most mind nem kötözködésből amúgy, csak szimpla megjegyzés.

-
pcnet
addikt
Nevük van, hisz ki is írja, csak magyar nyelvben megfelelőt találni rá.. Mármint magyar szót amiről egy angol nevű ábra ugrik be. Meg én az ábrát meg is jegyzem, csak nem tudom melyik pöttynél kezdődik, vagy hol ivelődik. Ha egy mátrixban lennének a pöttyök, talán egyszerűbb lenne.
-
Ez a rajzokhoz való szó társítás nem is hülyeség.
Már csak azzal van gond, hogy nehéz hozzájuk megfelelő szavat párosítani.
Ugye arra gondolok, hogy ami szót hozzápárosítok egy olyan mintához, ami nem hasonlít kb semmire se, úgy megjegyezhetem én a hozzávaló szót, de semmi se fog róla eszembe jutni.
Egyébként ténykeg sokszor van olyan, hogy dobálja a könnyű mintákat, de az általános 3 helyett jön egy 4. is és teljesen bezavar.
Olyankor nyomok is egyből a Bypass-ra.
-
doc
nagyúr
válasz
Realradical
üzenetére
ezt en is igy szoktam, van a "vodor", a "csont", "fogantyu", multkor jott egy "lufi"

amirol egybol tudok asszocialni valami targyra, azt eleg konnyu megjegyezni, de vannak olyanok amiket meg ugy sem tudnek lerajzolni ha ott lenne mellettem a rajz...
-
Realradical
őstag
Nem igazán memória, hanem szisztéma kérdése -legalábbis nekem-. Fogsz egy jelet amit sokat látsz, és elnevezed valahogy. "Róka", "kalap", "ufó", stb. Ahogy kapod őket, elmormolod, és egyből jobban fog menni.
Angolul is van jelentésük, de arra nem áll rá túl jól a magyar agy, illetve némelyik sok szótag. A lényeg, hogy rövid szavakat rendelj hozzájuk.Ha bejön akkor az XMP-k és a Jarvis-ok 10%-át kérem, mint jutalék.

szerk: ott ahol több portál van nem éri meg szerintem sem
-
pcnet
addikt
Régen kipróbáltam ezt a minta utánzós mini játékot, de annyira figyeltem, hogy minden mintát megjegyezzek, hogy a végére még a leg egyszerűbbet is elfelejtettem. Abba is hagytam, amíg teljesen le nem rombolja az önbizalmam.

Haver mondjuk múltkor hackelt vele egy bónusz ADÁ-t. Így, akinek jó a memóriája, annak megéri.

-
Szoktatok foglalkozni a hack-elős minijátékkal?
Ugye bónuszt lehet velük szerezni hack-elésnél, de szerintem elég lassúcska folyamat, meg sűrűn elég nehezek is a minták, amiket le kell utánozni.Úgy gondolom, hogy olyan területen érdemes inkább szórakozni vele, ahol többnyire ritka a magas szintű portál és akkor az ilyen portáloknál érdemes eljátszani vele.
Vagy ha olyan kicsi farmon hack-elgetünk, ahol normálisan hack-elve bőven van idő visszaérni, mire az első portál újra hack-elhetővé válik. -
IkszIpszilon
aktív tag
Nekem az alkalmazás kritikán aluli gps kezelésével vannak a problémáim.Szarabb telefonnal régebbi klienssel jobban tudtam játszani bkvról,mint most snapdragon 800al és legújabb klienssel.A tárkép appok pontosan a helyemre tesznek,míg az ingress "random összevissza"..Location smoothing disabled mielőtt valaki arra akarná fogni.
-
válasz
Realradical
üzenetére
Be van kapcsolva, azt egy áldott jó dolognak is tartom, kilépésnek meg (ha már nem játszok egy darabig a játékkal) a navigációs Home gombot használom, mivel nem igen találni app-on belül kilépési lehetőséget.
De ha esetleg nem elég ez a Home gomb kilépésnek, akkor akksinál leállítom manuálisan is majd az alkalmazást, végül is az a biztos.
Csak kicsit hülyének érzem, hogy 4.4-es Androidnál tartunk és ilyenekkel kell még kínlódni. -
válasz
Realradical
üzenetére
Nálam ki van kapcsolva, egy éjjel alatt mégis megette az akksi felét. Manuálisan kilőve ( Settings / Apps ) megoldódik a probléma.
Más: Tök jó ez a kapszula, tegnap hekkeltem egyet. Meg immáron már 4 Jarvist és egy ADA-t is. Pedig még csak ~1500 hack-nál járok
Ja, és a zöldek táborát erősítem 
-
válasz
Fecogame
üzenetére
Nekem pár napja a gyári Időjárás akadt be és 16 óra készenlétben állítólag 16 órát használta a GPS-t.
Érdekes, hogy akksi merülésben nem annyira tűnt fel, hanem az akksi adatoknál tűnt csak fel, hogy toronymagasan vezet, fogyasztásban.Tehát akkor KitKat-en már az Ingress-t is érdemes játék után manuálisan leállítani.
Eddig csak az Asphalt 8-at, meg a Dead Trigger 2-t szoktam, mert képesek még játék után is futni a háttérben és meríteni, de akkor az Ingress is mehet majd erre a listámra. -
Mióta frissült az Ingress, folyamatosan fut és zabálja az akksit. 10 óra alatt ( ma éjjel ) 100%-ról levitte 49%-ra, anélkül, hogy hozzányúltam vollna. Battery menüpont szerint a GPS miatt, pedig az ki is van kapcsolva.
Nálatok jó?
-
doc
nagyúr
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
meg harom badge-ed hianyzik a szintlepeshez? de bena vagy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
na, kicsit komolyabbra forditva: kereken 50milla AP-d volt, vagy mar elerted a program altal kezelheto legtobbet?
-
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Szép teljesítmény

-
pcnet
addikt
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Gratula!

Szegény kutyád, hogy bírja? Nem kopott még el a tappancsa?
-
Realradical
őstag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Az igen!
Gratula! -
M3oH
addikt
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
OMG. Le a kalappal előtted

-
válasz
teppik_amon
üzenetére
De hiszen te mindenhol jelen vagy

-
teppik_amon
tag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Azt a mocskos...
Gratula.
Nálunk ez elképzelhetetlen, így hogy nincs ellenfél a városban :\ Lassan már ott tartok, hogy a másik oldalnak akarok toborozni játékost
-
IkszIpszilon
aktív tag

-
pcnet
addikt
Ma beküldtem egy portált, de emailt nem kaptam mint régen, hogy köszönik, hogy hozzá járultam a játék fejlesztéséhez és elbírálás után bekerül a játékba, blablabla. Akkor szerintetek sikeres volt a küldés, vagy próbáljam újra küldeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Legyen mindig másodlagos guordian portálod valami eldugott helyen. Lehetőleg L1-es, hogy Intelen ne legyen feltűnő.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(broot) Szégyeld magad!