Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Viszont ha kapszulába pakolt dolgok nem foglalnák a helyet az invertoryban, akkor meg nem tudnád kiszedni őket, mert item limiten lennél. :/
Pl én most kulcsokat pakolgatok bele, mert egyszerűbb mint mindig kidobálni majd összeszedni és akkor még fel is szedegethetik előlem. Viszont fieldelni nem tudnék, mert nem tudnék elég kulcsot kiszedni kapszulából. Közben megtelne invertory rezoval és xmpvel. -
Lmh
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
Nekem ez az ultrastrike sem tetszik. Foglalja a helyet az inventoryban. Ha behoznak valami új dolgot, akkor növelhetnék az inventory méretét is. Jó lett volna, ha a kapszulába pakolt dolgok nem foglalnának helyet. Akkor sokkal több értelme lenne a kapszulának. így 1-2 kapszulánál többnek nem sok értelme van.
-
skul0
aktív tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Én személy szerint egy modot tennék még a játékba ennek kiküszöbölésére. Ha beledobod a portálba, akkor pl minden ügynök két 8-as rezót tehetne egy portálba.
-
blueye
veterán
válasz
Realradical
üzenetére
Ha egy helyen sok portál van, akkor kell, de ezek szerint te is látod

Mostanában nincs sok időm játszani, ne félj!
-
blueye
veterán
válasz
Realradical
üzenetére
"Ezzel egy nem-belvárosi kerületet le lehet takarítani"
Erre írtam. Ehhez kell. Most is van nálam kb. 300db

-
blueye
veterán
válasz
Realradical
üzenetére
Power Cubes?

Az is kell. -
Realradical
őstag
Szerintem is értelmetlen. Már az ultra strike megjelenésével sem kerül semmibe szétszedni egy egész környéket, very rare shield ide vagy oda.
Az inventory mondjuk szerintem elég. 600 kulcs, 400-500 reso, 300-400 xmp, 200 mod + egyebek. Ezzel egy nem-belvárosi kerületet le lehet takarítani/fel lehet húzni.
-
Lmh
őstag
Nem igazán érteném az ujabb fegyvereket, szerintem a mostaniak is bőven elég erősek.
Engem a kicsi inventory keszit ki idegileg
-
Realradical
őstag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Nem baj az, 3-an már 7-esre lehet húzni egy portált. Ezért csapatjáték vagy mi a fene

@1686
Valahol azt írták magasabb szintű ügynökök által használható fegyvereket terveznek. Erősebb rezókról nem hallottam. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
maggi1886076
üzenetére
Nem lesznek.
-
teppik_amon
tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Nem hallottam volna hogy egyáltalán tervben volna, Szerintem nem mostanában.
-
maggi1886076
addikt
Magasabb szintű rezonatorok mikor jönnek?
-
Nagyon szépen Köszönöm az infókat Mindenkinek!

-
pcnet
addikt
Én helymeghatározásnál a "csak a készüléken"-t használom, Ingressben pedig kikapcsoltam a location smmothing-ot, így nem driftel a GPS. Mobil hálózat alapú helymeghatározást csak akkor használom, ha szobából veszek fel itemeket amit kolléga a ház előtt hagyott. Szabad térben egyszer nem akart poziciót találni, akkor engedélyeztem cella alapú helymeghatározást, de tök fals helyre tett és zizis volt a kép. Régebben kikapcsolgattam a GPS-t ha nem használtam, de meguntam, hogy mindig be kell kapcsolni ha naponta 10x kell és most már bekapcsolva hagyom. Nem vettem észre, hogy jobban merűlne az akksi. Google beállításokban kikapcsoltam keresést és asszisztenst. Elvileg ez használhatja háttérben a GPS-t. Legalábbis Nexus 4 topicban ezt írták. Gondolkoztam NFC tagen, azt a telefon tokomra ragasztanám és ha bele teszem a telefont, kikapcsolná wifit, bekapcsolná GPS-t és mobilnetet, autómatikusra állítaná a fényerőt és elindulna Ingress.

-
Akik Android 4.4-en játszanak:
Ugye GPS "megkavaródott" és már "Hely" néven szerepel és azon belül is lehet állítani, hogy pl "nagyon pontos" legyen vagy "akksi kímélő", stb.Az érdekelne, hogy elég a játéknak az akksi kímélő üzemmód (ez ugye csak mobilnet + wifi alapján határozza a pozíciót)?
Meg szoktátok kapcsolgatni a játékhoz ezt a "Hely"-et vagy maradhat állandóan bekapcsolva?
Gondolom amúgy, hogy maradhat bekapcsolt állapotban, van tán annyira intelligens a rendszer, higy csak akkor használja, ha ténylegesen kell. -
pcnet
addikt
Tényleg mázlista vagyok! Ma 2 óra alatt 3 kapszulát és két ADÁt hackeltem. Jött néhány Ultra Strike is, de azt fel is használtam.
Szerettem volna portált fordítani, hogy régi nickemről az újra kerüljön, de elnéztem és első próbálkozásra nem volt elég XM-em, másodikra pedig azt írta, hogy "Target Portál already aligned". Holnap újra próbálom.

-
maggi1886076
addikt
9-es szintet elértem

-
doc
nagyúr
NIA OpsYesterday 9:34 PM
"Founders medal, verified medal, event medals and any other one-off medals count as bronze. " -
Realradical
őstag
Én a portál kreálást lassan kezdem feladni. Idáig 6 portál candidate-emet utasították el november óta. A páromnak bezzeg azonnal sikerült két hét átfutással.

Utolsó próbaként az Ázsia Center köré benyomtam vagy 10 újat, meglátjuk mi sikerül. Mondjuk belátom a fotók amiket gyártok az gyalázatosak
-
róland
veterán
válasz
Realradical
üzenetére
Autóból menet közben nem könnyű fieldelni.
De inkább az új portálok beküldése mozgatta meg a fantáziámat. (Hát igen, kezdetben nem volt túl sok portál, így nekem kellett javaslatokat tenni újabbakra. Később meg már ...) -
Realradical
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
Bénázás javítása:

-
róland
veterán
Ma megjöttek az új szintek, így már Lvl10-es vagyok.

Kellemes meglepetés, hogy egy halom tárgy is járt mindkét szintlépéshez.

-
M3oH
addikt
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
ezek a képek sok mindent elárulnak. Azt hiszem, ha Te ilyen számokkal lvl8on rostokolsz, a többségnek esélytelen a lvl9, amit pöttyet túlzásnak érzek.
-
IkszIpszilon
aktív tag
-
róland
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Azzal együtt lopják el. De amúgy is már csak 6 óráig veheted fel az általad letett tárgyat.
Korábban épp te linkelted. Ezek alapján a mostani 12 mellé szerezhető még másik jelvény is. Pl.: a Recursion is arany jelvény.
S ha jól láttam, akkor a Verified meg platina. (Device menüben megszerezhető, de mindenki döntse el, akarja-e.)
-
róland
veterán
Mázlista.

Bár nem látom sok értelmét. Míg belepakolsz, megy az idő, nem tart tovább eldobálni sem a tárgyakat. Kivétel/felvétel szintén hasonló. A kapszula +1 helyet leköt.
Portálkulcs pedig ügyesen hekkelhető: ledob-hekkel-felvesz, s ha minden igaz máris 2 db-bal rendelkezik az ügynök. Ennél nem rövidebb a kapszulába tesz-hekkel-kapszulából kivesz sem.
-
róland
veterán
bostone:
Új jelvények: legújabb az Ineritus (bronz), azoknak akik részt vettek az eseményen, az általánosak közül a Recharger a legújabb, portálok töltéséért.Kapszula még nem hekkelhető, egyelőre csak passcode-dal lehet szerezni.
pcnet:
Jelvények színei: bronz-ezüst-arany-platina-fekete. Minden jelvénynél meghatározták mit is kell elérni az egyes szintekhez/színekhez.maggi1886076:
Még senki nem ugrott L8 fölé, mert bár az 1.51.0 verziójú szkenner tartalmazza az új szintek elérésének lehetőségét, de egyelőre nem aktív ez a funkció.
Új szintek L9-L16 megszerzéséhez nem elegendő kizárólagosan egy bizonyos AP mennyiség, hanem bizonyos mennyiségű és színű jelvény megszerzése is szükséges. Az utolsó információ alapján ezen lista szerinti jelvények és AP kell az L9-L16 szintekhez.
De érthetőbben:L9=4S+1G+2.400.000 AP
L10=5S+2G+4.000.000 AP
L11=6S+4G+6.000.000 AP
L12=7S+6G+8.400.000 AP
L13=7G+1P+12.000.000 AP
L14=2P+17.000.000 AP
L15=3P+24.000.000 AP
L16=4P+2B+40.000.000 APAhol a jelvények színei: S=Silver/Ezüst, G=Gold/Arany, P=Platinum/Platina, B=Black/Fekete.
(Egyéni véleményem, hogy ez a rendszer még nem kellően kidolgozott, lásd alább mellékelt fotókon, nekem már most van két fekete jelvényem, s nem sok hiányzik a következő platinához sem, holott még nagyon messze vagyok akár az L14 szinttől is. Mostani számításaim szerint nálam az L12-L13 szintek kimaradnak, mert előbb lesz meg a szükséges AP-m, mint jelvények.)
-
róland
veterán
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
A Builder (25000) és Purifier (37500) megcsinálható. A zárójelben lévő számok a minimális 8 rezós portálszámot jelzik.)
Ellenfelek összefognak, rendesen lehet pörgetni a játékot. (pl.: Keszthely belvárosában 21*8=168 rezó egy kör, mindkét jelvényhez. Távolság a szélső portálok között 400 m. Ügyesen 1 óra alatt lehet 4-5 kört menni.)
-
róland
veterán
-
IkszIpszilon
aktív tag
Egyenlőre 14 lenne,de napokon belül 15.A két fekete badge már mókásabb történet lesz.Feltöltés meglesz,de guardianon kívűl másra elég csekély esélyt látok,hogy feketévé váljon,olyanom meg egyenlőre nincsen;tehát hiába van 46M APm max 15ös leszek.Guardianos portál nélkül szerintem senki se lesz 16os

Morka nevű játékos 65Mnél jár,de neki is csak egy fekete badge van... -
doc
nagyúr
válasz
maggi1886076
üzenetére
ha ikszipszilon erre jar, elmondhatna megvan-e mar neki a L16

-
doc
nagyúr
válasz
maggi1886076
üzenetére
nekem is
meg vagy 150ezer AP, de az a legkevesebb
-
pcnet
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
Itt megtalálod a szintlépéshez szükséges jelvény szintet és az AP-t.
Mondjuk én így színek alapján nem tudom melyik jelvénynek milyen szinten kell lenni, mert csak színeket látok. Vagy sorrend ugyan az mint a kliensben? Nem tudom azonosítani a jelvényt szín alapján.
Vagy csak x db y színű jelvény kell szintlépéshez? -
pcnet
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
Frissítés nekem is megjött, de én még csak lvl5 vagyok, így nem tudom új szintek benne vannak e. Playen a leírás szerint igen. Jelvényekhez (is) lett kötve a szintlépés.
Jelvények:
Hacker - portálok hekkelése
Liberator - portál elfoglalása
Pioneer - portál első elfoglalása (általad)
Connector - portálok linkelése
Mind Controller - fieldek létrehozása
Purifier - ellenfél rezonátorainak lerombolása
Guardian - portál megtartása (számolós portál)A jelvények leírásáért köszönet rólandnak.
-
bostone
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
Milyen új jelvények???
A kapszula 1-2 hete hekkelhető. Segíti az anyagáramlást két ügynök között és elvileg, ha a kulcsokat belepakolod, akkor újra kidobja a portál. Nagyon ritka.
-
mm89
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
akkor még van remény, várok az enyémekre 
-
róland
veterán
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
1337 és számoló.

-
pcnet
addikt
A 150 nap úgy is számít ha nem én foglaltam el a portált hanem fordítással kerül a nevemre?
-
doc
nagyúr
Ingress miatt nem szoktam keruloket csinalni, szoval kb. mindegy az idot tekintve hogy Ingressezek-e vagy sem, esetleg annyit szamit hogy ha lassu netem van, akkor elofordul hogy eltart egy percig mire kipakolok 8 rezot egy ures portalra
az emlitett 'zold akcio' meg elegge no comment kategoria...
komolyan nem tudok azokat megerteni akik ugy csinalnak mintha a jatek esemenyei teljesen valosagosak lennenek, es barmire hajlandoak egy kis jatekbeli elonyert
nekem ez szorakozas, meg idonkent jo indok egy kis mozgasra, ennyi
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem tiltott és csupan egyetlenegy hibas frissites volt ami warninghullamot csinalt (az is csak a mobilos verzió) Nem detektálható (egyelore). És szintfüggetlen azaz egy nullas karival is lehet használni. A botokat is vegyesen darálják, van ami napokig megy mielőtt ban...
Figyelgetem őket.fery02: van pár ilyen ember közöttük akik ebben élik ki magukat, ettől még én remélem hogy a java normalis...
-
Végül is gondoltam, hogy ilyesmi munkarended lehet, másképp kb lehetetlen lenne Ingress mellett pontosan megérkezni bárhova is.

wwenigma:
Köszönöm szépen a részletezést! Így világosabb.Az akkor szép országtúra lehetett, ha ez valóban megtörtént. Jó, gondolom azért nem minden ilyen portált látogattak meg.
Egyébként nagyon csúnya a zöldektől, mert igazából így nagyon rondán bele hack-eltek a játékba. -
-
Immáron Play Store-ban is megjelent az új verzió, már töltöm is

-
róland
veterán
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Jelentem, nekem van két fekete jelvényem.

-
IkszIpszilon
aktív tag
Hát azért a két fekete badge erős L16nál...(feltöltésből még abszolválható,deha nincs számolós portálod akkor a többi elég esélytelen)
-
blueye
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Igazából: Ingress “Broot” mod
-
pcnet
addikt
Ikszipszilonnak megint nincs hova fejlődni.

Banoltak brood modért, ezért egy hete újra kezdtem a játékot. Régi accom L12 lenne.
Most meg L5 vagyok.Maggi: módosított kliens. Ki lehet kapcsolni portál vektort és portál adatlapján írja milyen messze van a kiválasztott portál. Csak ezekért használtam, soha nem csaltam. Meg régen mutatta kulcsok számát is portálra bökve, de ez már bekerült a hivatalos kliensbe is. Ahogy az item számláló is részben.
-
doc
nagyúr
válasz
maggi1886076
üzenetére
200 ezres karika, wow

nekem egy "standard" napom Budapesten ugy szokott kinezni regebben hogy besetaltam meloba (1 ora) aztan delutan vissza (ujabb 1 ora), ez igy kb. 70ezer AP volt naponta (ha tettem kiteroket egy-egy konnyen lepucolhato ellenseges farmhoz, akkor persze tobb) -
doc
nagyúr
válasz
maggi1886076
üzenetére
az nem feltetlenul baj hogy nehezen elerhetok a szintek, igy legalabb nem az lesz mint eddig, hogy gyakorlatilag csak az uj jatekosok alacsonyabb szintuek (egy rovid ideg), aki mar par honapja jatszik, az mind L8
az elso 3-4 szint egy videki kisvarosban ahol van mondjuk 8-10 portal "pillanatok alatt" meglepheto (plane ha van ket, ellentetes frakcioban jatszo jatekos, akkor szerintem egy napon belul megoldhato)
-
maggi1886076
addikt
De még így is nagyok a szintek közötti ugrások. Vidéken nehezebb. Én már több, mint egy éve kezdtem, akkor amikor a városban még csak 1 portál volt, sztem soha nem tudjuk, hogy ki küldte be. A többi portálra 2 hónapot vártunk. Nagy harc ment a portál foglalásokért, mivel nem volt sok.Mára nagyon kevesen játszák már.
-
doc
nagyúr
válasz
maggi1886076
üzenetére
az 'elejetol kezdve' csak 8 szint volt

aztan mikor kikerult az uj szintek listaja, abban pont az volt ami most at van huzva
en orulok hogy kicsivel lejjebb vittek a kovetelmenyeket, bar nekem meg ez is eleg magas (Budapesten par nap alatt fel lehet lepegetni 9-10 szintet, de videken azert ez kozel sem ilyen egyszeru) -
blueye
veterán
válasz
Realradical
üzenetére
Gondolom ezt nézted, ez tűnik a legfrissebbnek.
-
Realradical
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
Helyesbítek, ha a decodeingress-nek igaza van akkor lvl 11

-
válasz
Realradical
üzenetére
Én sem látom. Mik az újdonságok az új szinteken kívül?
-
blueye
veterán
1.51
Megerkeztek az uj "Level"-ek
-
Tele von Zsinór
őstag
Nemrég volt itt szó arról, hogy ősszel küldtem be egy portált és még semmi hír. Most jött a levél, hogy jóváhagyták

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Peugeot, Citroën topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De inkább az új portálok beküldése mozgatta meg a fantáziámat. (Hát igen, kezdetben nem volt túl sok portál, így nekem kellett javaslatokat tenni újabbakra. Később meg már ...)

soha sem lesz meg.azt hittem, hogy elég lesz csak AP-t gyűjteni.Van itt vki, aki már 8as fölé ugrott?
akkor még van remény, várok az enyémekre 
Figyelgetem őket.