Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
Láttatok már olyat h egy régen létező portál egyszer csak eltűnik?
-
SamS20
senior tag
van két meghívóm ha kellene valakinek
PM-be írjatok és küldöm az első kettőnek 
-
corwen
csendes tag
Székesfehérvár-Várpalota környékéről vár valaki kódra?
-
dan_sxc
csendes tag
-
pcnet
addikt
Bármelyik portált hackelheted, de ellenséges portál (esetedben kék) hackeléséért, támadásáért több pont jár és gyorsabban fejlődsz mintha sajátokat hackelgetnéd. Cél az ellenséges portál lerombolása és saját portál építése, linkelése.
Persze kezdésnek csak hackelgetni tudsz, nagy falat lvl1ként egy pl L3 portál megtámadása. Hackelésekkel kapsz xm burstereket amikkel majd támadni tudsz, rezonátorokat, pajzsot ami pedig majd saját portál építéséhez kell. Ajánlott a jákékban a küldetéseket megcsinálni, segítenek a játékmenet megértésében.
-
dogi01
aktív tag
Megjött a kód 3 hónap múlva, még kaotikus nekem ez az egész. Ha Zöld vagyok akkor a zöld portálokat szabad hekkelnem? vagy csak a kékeket?

-
Davzone
senior tag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Ez már nem működött az előző verzióban sem. Ha be van kapcsolva a mock location nem indul a progi. Persze rootolt teloval megoldható kamu GPS modullal,de az kicsit bonyolultabb es erteni kell hozzá komolyabban.
Mondjuk ha valaki nem updatelte az appot playen meg lehet működik. Ennyit veszodni meg sztem nincs ertelme. -
IkszIpszilon
aktív tag
-
róland
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Játszanak ők. Még ide Keszthelyre is eljönnek.

-
róland
veterán
Nyugalom, dolgoznak. Én se játszok túl régen. Nekem eddig 10 portáljavaslatom jelent meg a játékban. (Próbálják egyenletesen elosztani a portálokat.)
-
teppik_amon
tag
A január 7-én beküldött portálokra tegnap jött válasz hogy elfogadták, úgyhogy nyugalom. Van amire nem is válaszolnak, csak megjelenik.
-
pcnet
addikt
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Egy kolléga február 3án küldött be képeket, én február 17én és még nálunk sincs semmi hír a portáloklól. Gondolom beindult a kép beküldés és tovább tart a tortúra.
-
róland
veterán
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Nyugalom!
-
IkszIpszilon
aktív tag
Már kb 10 portált beküldtem;(még)egyet se fogadtak el.Márc 3-ai a legrégebbi.
-
DemonDani
addikt
Az új portáloknak mennyi idő kell a megjelenéséhez?
Kisebb városban lakok, és bizony itt uncsi a játék (még). -
lalooohun
csendes tag
A rezók eltűntek! Ismét járható a környék!

-
lalooohun
csendes tag
Smith ügynök bekerült a rendszerbe...

-
lalooohun
csendes tag
Otthonról nézegettem a portal keyeket és akkor is simán megáll minden.
Nem is kell konkrétan a helyszínre menni. Ha a környező portál keyekre kattolok is azonnal összeomlik. 
-
szeryo
tag
Melyik rendszert szereti az ingress jobban?ot 995 van. Próbáltam már ics én és jb én is. Most agyalok egy teszten gb én is.Nekem eddig úgy tűnik a jbén érzi jól magát csak sajna az akkuidő jóval alacsonyabb.
-
zozyk
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
Akinek nem fagy ki tőle a kliens,az felszedheti...

(nem tudtam,hogy "ez a pár" item gondot okozhat)
-
lalooohun
csendes tag
Fantasztikus!

-
bucsupeti
senior tag
Nálatok volt már olyan hogy egy adott területen nem működött az Ingress? Igazából elindul, de FC-vel elszáll amint rá akar tenni a megfelelő pozícióra.
Annyit látok még hogy valami böszme nagy rózsaszín objektum van a térképrészleten ahol vagyok, de nem tudom megnézni mert bezáródik a program FC-vel.Ha elmegyek onnan kb 500 métert akkor probléma nélkül megy minden.
(természetesen volt újraindítás, újra telepítés, cache törlés stb.... de nem segített. Rohadtul érdekel mi aza rózsaszín valami....)
-
pcnet
addikt
Feldobtam Dropboxba. Parancsolj: Ingress Passcodes
Egyébként este jött 3 kód, épp futott az Ingress, így egyből be tudtam írni, de már fél perccel a kiadás után már nem fogadta el. Egyre ritkábban jönnek kódok és egyre többet nem fogad el.

-
dan_sxc
csendes tag
Baromi egyszerű. Megbeszélsz valakivel egy találkozót, aki ellenfél és elmentek egy félreeső helyre ahol pár jelenleg neked ellenségesnek számító portál van. Azt te lezúzod, majd a zöld kollega felépíti, megint lezúzod, megint felépíti, stb... Cserélgetni is lehet hogy te is fejlődj, vagy akármi. Csak győzzétek rezonátorral
Tudtommal ez teljesen legális mód.
Azon kívül, ha valaki meg tudna dobni egy linkkel az Ingress Passcodes nevű apphoz, ami a decodeingress.me-ről pusholja a kódokat azért nagyon hálás lennék.. Playről eltűnt valamiért.
-
dan_sxc
csendes tag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Szevasz, én egy magas szintű kék vagyok, ha gondolod tudok segíteni abban hogy fejlődj kissé. Nem túl etikus módon, de nem szabályellenesen. Már engem is irritál hogy itt BP-n alig van zöld portál így pl én se tudok fejlődni nagyon.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Éjfélkor indultam ingresselni két és fél órát nyomtam 16.53MB. Ha vkit érdekel ebből nagyjából lehet számolni mennyi adatforgalom kell neki havonta ...
-
tvse1995
senior tag
Tatabányán játszik innen valaki?

-
róland
veterán
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Úgy tudom ezt azért figyelik. S ilyen szabálysértés esetén kizárják a játékost.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Niantic labsnál nincs felvétel?Ha mondjuk 2 portál x m-re van egymástól és ugyanaz a felhasználó hekkeli meg őket és a két portál közti távolság és eltelt idő arányából kapott sebesség meghaladna egy adott értéket akkor a portállal nem tudna mit csinálni...szerintem simán megírható...
-
róland
veterán
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Nem indul el a program, ha a "Hamis GPS adatok engedélyezése" funkció aktív. Erre fel is hívják a figyelmet a fejlesztők.
(De rootolt telefonon ... GPS-szel átverhető. Ilyenkor a GPS szenzor jelét hamisítod meg, s minden más program - maga az Android is - a hamis jelet érzékeli.)
Régebben voltak játékosok, akik ilyen eszközhöz folyamodtak, amíg a kevés portál miatt sokat kellett utazni. Ma már helyben is lehet fejlődni, nem szükséges így csalni. (Persze mindig lesznek, akik csalni fognak.
) -
GSpecter
tag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Nem engedi elindítani a játékot, ha be van kapcsolva a helyutánzatok engedélyezése. Pár hónapja még mehetett, mert vannak videók róla youtube-on, de már nem lehet ilyet.
-
Ricsi200
tag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Elvileg nem enged játszani ,ha be van kapcsolva.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Van egy olyan érzésem,hogy bizonyos emberek ezt a játékot otthon ülve játszák mégpedig az androidban található fejlesztői lehetőségek közt található hamis GPS adatok engedélyezése menüpont segítségével...Másnak nem tűnt még fel a dolog?
-
róland
veterán
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Igazából nem a passcode-okhoz vannak a médiák, hanem a játék keretét alkotó történethez.
-
bucsupeti
senior tag
A média cuccok azok mire jók? Van egy csomó videóm amit még nem nyitottam ki.
-
dogi01
aktív tag
Több mint 2honapja kértem kódot. Galaxy Nexus - om van. 2 emailra is kérek. Hetente újra elindítom de még semmi
csak én vagyok ilyen Szerencsétlen? :S -
szeryo
tag
lassan l6 os leszek
.1-2 dolgot nem értek.Ha elfoglalok egy portált teszek bele l3 l4 l5 rezokat,hazajövök és nézem már nincs benne l3mas csak l4+l5.Más ezt hogy tudja kicserélni? Valmint ezek a portál kulcsok használata nem egészen világos hiába van egy csomó nem engedi bekapcsolni . Create link megvan de utána semmi nincs field se miu.Mért van ez? -
IkszIpszilon
aktív tag
A Feneketlen tó,Móricz,Citadella és Gellért hegy környékén minden portál kék.LVL6-7-8asok.Ha nagy nehezen visszafoglalok egy portál azt röhögve viiszaszerzik,mert nincs mire lőniük annyira kék itt minden.Mivel nincs mihez linkelni az elfoglalt portálokat ezért APt is elég nehéz szerezni errefelé.Ha egy sok "fegyverrel" rendelkező zöld járna erre akkor az jót tenne a játékélménynek.Köszi

Amúgy most vettem új akkut és már nem 1 és fél órát hanem 3-4et is kibír aktív Ingress mellett. -
róland
veterán
S mik lehetnek a "Power Cubes" címszó alatt?
-
blueye
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
1so blikkre tenyleg pontosabb a GPS.
-
blueye
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Most tettem fel, még nem mentem ki a hóba

-
blueye
veterán
UPDATE!

-
lalooohun
csendes tag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
OMG...

-
lalooohun
csendes tag
Szerencse, hogy az ingressben ilyen nincs.
-
Kicsit off:
Ingress alternatíva iPhone tulajdonosok számára
Shadow Cities -
Peppper
csendes tag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Kicsit hatékonyabb vagy mint én
Mondjuk én főleg csak munkába menet és onnan hazafelé nyomogattam, de most már itt a jó idő, talán sikerül majd kicsit gyorsabban haladnom. Bár mire eljutnék oda hogy elinduljak olyan portálhoz ami szürke vagy lehetne még tenni rá vmi, addigra vki mindig megelőz. 
-
pcnet
addikt
Én ma Hévízen garázdálkodtam. Ez volt az első igazi alkalom, hogy érdemben ki tudjam próbálni a játékot. Nagyon bejött! Február 17én beküldtem 7 képet portálnak, remélem hamarosan bekerül a játékba. Ma hackelgettem, kaptam csomó rezonátort, burnstert és pár pajzsot. Legalább lesz miből itthon építkezni.
A telefonom (Galaxy S Plus) kb 3 óra alatt 100%ról 41%ra merűlt. Kellemes csalódás!
Igaz portáltól portálig séta közben kikapcsolt kijelzővel és GPSt is kikapcsolta. Nekem lassított nettel is tökéletes volt ma. 3800 APből 4300 lett.Az szerintetek gáz, hogy nem androidos telefonnal fényképeztem a "portálnak valót"? Valamiért a telefonom nem akart geo taget csatolni a képhez, hiába kapcsoltam be az opciót és a GPSt. Remélem nem fogják emiatt elutasítani a portáljaimat.
-
Peppper
csendes tag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Ez jó hír! Akkor nem tudom nekem miért nem ment, előző hónapban amikor elfogyott a keretem, akkor csak töltött az Ingress de nem tudtam benne semmit se csinálni.
-
Peppper
csendes tag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Én voltam
Így talán a héten elérem a level 2-t kb 3 hét játék után.... -
IkszIpszilon
aktív tag
Elértem az adatforgalmi korlátom és működik tovább
Egyébként most értem haza egy két és fél órás kutyaséta-Ingress kombóból. -
IkszIpszilon
aktív tag
Kezdtem megijedni,hogy várhatok elsejéig

-
pcnet
addikt
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Nekem is simán megy lassított nettel. (T-mobile GoNet S)
-
szeryo
tag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Én kb màsfélhete vagyok tag .Amikor elkezdtem telenoros 100mb keretem már rég elfogyott.simàn megy lassitva is.kivàncsi vagyok milyen lesz rendes nettel.
-
Peppper
csendes tag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Nekem úgy nem ment....
-
IkszIpszilon
aktív tag
32kbre lasított nettel is megy az Ingress?
-
GlGO
csendes tag
Hogy a fenébe szereztek ti ennyi ap-t?
Nekem alig sikerült a kettes szintre lépnem... :/más kérdés: hogy tudnék meghívót szerezni? haveromnak átjött a játék

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- Pánik a memóriapiacon
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
PM-be írjatok és küldöm az első kettőnek

de egyedul keves vagykk meg idom is keves van.este meg csak zegen tudok jatszani...

bucsupeti

vannak a kódok.