Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kapott AP mennyisége függ a létrehozott field nagyságától?
-
Rakeem
aktív tag
Tegnap én is letöltöttem a játékot és kipróbáltam. Bele kell jönni. Per pill még csak ismerkedek vele.
Láttam hogy elvileg számolja a megtett távolságot. Nekem valamiért nem teszi ezt meg. Kocsival ingázok melóhely meg lakóhely között, de semmi. Pedig 2x megtettem már a távot.Az ellenálláshoz csatlakoztam, és ha belejövök akkor Tatabányán újvárosban rettegjenek a felvilágosultak

-
dogi01
aktív tag
Érdről van valaki? Ma mentem egy kört találkoztam 3 playerrel is de kellene még segítség ugyanis dél körül neki esek és szélesítem a field-et!
-
Realradical
őstag
Tegnap éjfél - 1 körül húztunk egy Csömör - Maglód - Isaszeg multifieldet. Kb. 130000 MU-t kaptunk érte overall. Ami viszont érdekes, hogy a hajnali checkpointban marhára nem látszik meg. Valaki tudja, hogy számolódnak a checkpointra a pontok? Az agent listában is előre ugrottunk. Mondjuk 8 előtt bontották, de előtte még élt a dolog.
Értetlenkedem...
-
kigyi_23
addikt
Na tegnap meglett a 150 napos acsi, most egyenlőre nincs olyan amit esélyem lenne elérni.
-
bostone
addikt
válasz
Realradical
üzenetére
Az enyém nem nőtt semennyit, viszont tényleg messzebb állhatok a piszoártól.
-
Egyébként aki kételkedik, hogy megadja-e a játéknak telefonszámát, felesleges ezen tépelődnie.
Jár érte ugye egy kitűző. Másrészről meg felesleges bújócskázni a google elől.
Én meg se próbálok, amúgy sem vagyok paranoiás ilyen téren. Jó néhány éve megadtam már a telefonszámom gmail-nek is biztonsági okokból.
Tudom, hogy úgyse származik belőle semmi hátrányom se. Mit foglalkozna a google velem.
-
kigyi_23
addikt
Megközelíthetetlen helyen van, már nem használt műemlék épület. magánbirtokon kerítéssel ellátva lehet csak megközelíteni és 1 út vezet a hegygerincre, mert mindkét oldalról szakadék van a vége pedig a hegycsúcs. Egy régi fejedelmi kastély, nyaraló és védelmi vonal egyben.
-
blueye
veterán
válasz
Realradical
üzenetére
Szvsz inkább 3 db külső aksival kellett volna készülni

-
róland
veterán
válasz
Realradical
üzenetére
Pedig egyáltalán nem érdemes egy multifield tetejét/közepét bontani. Ilyenkor a egyszerre leeső több field kevesebbet ér, mint amikor külön-külön szedi le valaki.
-
-
-
-
róland
veterán
Mennyire erőszakos a Google a "Verification" jelvénnyel? Azaz mennyire akarja a telefonszámot? (Jelenleg húzom az Ingress frissítését, mert a nálam futó változat még nem ragaszkodik hozzá. Ugyan már ebben is szerepel, de még nem büntet a hiányáért.)
-
doc
nagyúr
itt nem uveghegyek vannak, hanem kulcshegyek

-
kigyi_23
addikt
a 40. nap környéként elkezdett nem merülni most 124-125 napnál járhatok, de még mindig fullon van és azóta sem lett rá töltve sőt még XMP is lett ellőve a közelben az sebezte minimálisan, de nem indult meg a töltés csökkenés. (na nem baj csak furcsa). Viszont bedönti a 150 napos elméletedet

-
róland
veterán
Lecseréltem a 3M "szponzoromat négymillióra.

Valaki kérdezte, hogy miért nem merülnek egyes portálok. -> Úgy tűnik van egy kis hiba a rendszerben. Ha saját portálodat töltögetve, a portál több mint 150 napja aktív, akkor onnan nem merül.

-
sparks
senior tag
Mai eredmény: 17 km gyaloglás 5 és fél óra alatt, közben 100000 AP begyűjtése és a 7-es szint elérése

Kemény menet lesz a 8-as szint, de meg lesz az is hamarosan
-
doc
nagyúr
válasz
maggi1886076
üzenetére
grat, en most a 2-ert teperek (ok, annyira nem teperek, hetek ota nem Ingresseztem
) -
maggi1886076
addikt
Megléptem a 3 milliót

-
blueye
veterán
válasz
Realradical
üzenetére
Akkor jól értettem én is

-
blueye
veterán
válasz
Realradical
üzenetére
Ezen mi a "nem semmi"?
A rape alley? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Realradical
üzenetére
Rezótakarékosságból én is csak abbol rakok amiből sok van, nem mindegyiket epitem fel teljesen. Igy tudnak a kicsik is fejlodni mert felepitik es utana linkelhetnek.
-
Realradical
őstag
válasz
kigyi_23
üzenetére
A sűrűbb belvárosi részeken brutál mennyiségű portál van. Villamoson ülve nem is mindig tudom mindet végighackelni, mert kimászik néhány a range-ből. Itt (15-ben) kevés van de már beküldtem 3 újat előbb-utóbb remélem megjelennek. Találtam pár helyet még ezeken kívül, de halért/fáért rohangáltam fotózás helyett .
Amúgy kicsit egyedül érzem magam itt ződként, ma reggelre a 7. lvl8-as kék jelent meg 2 napon belül. Szerintem élvezkednek, hogy végre van mit rombolni, mert nem nagyon volt itt zöld szín. Resót meg alig hagynak, sőt volt amelyik nem is épített csak lebontotta amit talált. Mire játszik az ilyen vajon?Majd leruccanunk nyáron egy hosszabb útra és végigfosztogatjuk a tengerpartig a portálokat
Egy ilyen út tökéletes lesz a maxos Explorer-hez
Ha így folytatod csalódás lesz az End Game
Miért? -
kigyi_23
addikt
válasz
Realradical
üzenetére
Ha így folytatod csalódás lesz az End Game

Én egy ismerőssel tolom most 5-ös szinten vagyunk 89 nap után. Itt nálunk viszont csak lassan megy a dolog kevés portállal kis településen. Majd leruccanunk nyáron egy hosszabb útra és végigfosztogatjuk a tengerpartig a portálokat

-
Realradical
őstag
A nagy érdeklődésre való tekintettel megosztom, hogy ma megléptem az 5. szintet.
Lezúzták a fél környéket, lvl8-as resókat a végén már 1-es XMP-vel puttyogtattam agyon. A lényeg viszont, hogy visszaszereztem a környék nagyját!
-
Realradical
őstag
Hali!
5 napja kezdtem játszani, addiktív a játék az biztos. :-)
A legnagyobb nyertes a kutyám, lassan unni fogja a sok sétát. A 15 és 16. kerületen szépen látszik a ténykedésem
4. szint még csak, de alakul a dolog

Ha valaki a Szilas park felé lakik akár teamben is nyomhatjuk. -
maggi1886076
addikt
válasz
teppik_amon
üzenetére
Pedig egy kicsit felpörgetné a játékot

-
teppik_amon
tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Majd karácsonyra

-
róland
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Szokott.
(Ha jól emlékszem 1.9.0-val kezdtem, most meg 1.42.1-nél tart.) -
maggi1886076
addikt
Frissült az App!
-
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Közben beszélgettem mással erről, és úgy néz ki, hogy a portálnak nyilvános helyen (és nem nyilvános helytől max 20 méterre) kell lennie, magánterületen nem lehet. [link] - én is beküldtem egy házi portált, kerítéstől fél méterre egy betonból készült nagyon részletes vár, de magánterületen van, azért ha el is fogadják akkor töröltetni fogom. Amit töröltek az elkerített részen volt vagy a portálhoz bárki odasétálhatott?
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
kigyi_23
üzenetére
Ezt a túl közel van dolgot én se értem,mert nem egy-két olyan portált tudok ami annyira közel van egymáshoz hogy alig tudod mind2t meghekkelni...nekem is sokat dobtak vissza ezzel,így "kénytelen voltam" pár mrel odébbról is beküldeni,így általában elfogadják.
Megvan már vkinek a 200beküldött portál vagy a 2000látogatott az országban(nekem ez a 2 hiányzik még a "fullgold"-hoz)? -
kigyi_23
addikt
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Nem raktak be egy portal-t, mert túl közel van egy másikhoz.... Hát mértani közép-re vettük két portál között pont az út van bejelöltem az út közepére bezzeg betették simán egyből... ki érti ezeket.... egy jó nagy emlékmű az út közepén már nem zavaró

-
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Ha létező portálokat is töröltettek, akkor légyszi mutasd meg másoknak, olvasom hogy volt aki nem találta, ezért jelentette.
Ellenfelek, és nem ellenségek vannak a játékban. Én a farmokra igyekszem vinni forró teát, sütit, kesztyűt, töltőt... Ha a másik oldal játékosával találkoznék akkor vele is megosztanám ezeket, mert emberek vagyunk. Van száz másik ok amiért lehet gyűlölni másokat, ez csak egy játék, mindkét oldalon jó arcokkal.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Március óta játszom.Napi háromszor sétáltatom a kutyám(sok portálos útvonalon).Sokat BKVzok.Szeptember óta pedig rengeteg szabadiőm lett,mivel a barátnőm külföldön dolgozik azóta.Sokszor játszom éjjel,mert olyankor nagyobb eséllyel nem bontják le időközben amit építesz.A környékemre rengeteg portált tudtam beküldeni,mert szinte minden házon van egy-egy emléktábla,dombormű,sok a szobor is a környéken.Van pár barátom akiket rábeszéltem,hogy játszanak és mivel sokat találkozom velük(szinte naponta) ezért mindig tudják upolni a környéket.Nagyon megszerettem ezt a játékot és sok emberrel megismerkedtem ennek kapcsán.Azt azért túlzás volna állítani,hogy ennek élek,de igenis része lett az életemnek amit nem bánok

-
madrac
senior tag
Nem olyan nehéz, ha valaki ennek él, és egész nap ezt csinálja mondjuk már 1 éve. Kell hozzá lehetőleg több (akár kamu is lehet, úgyse törlik) házi portál amiben mindig benne vannak a multihack modok, így gyakorlatilag egész nap tudod őket nyomogatni otthonról is, így házhoz jönnek a cuccok. Kell néhány, az emberhez hűséges, szintén függő csapattárs, akik pár órán belül, vagy legkésőbb még aznap jönnek és segítenek neked, és a környéken számtalan portál amiket egész nap lehet field-ezni, farmolni. Ha van pár plusz google account-od sutyiban, az szintén nagy előny.. Persze ezen módszerek többsége nem legális és nem is fair. Sokaknak ezt jelenti a játék.
-
blueye
veterán
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Na ne! Napi hány órát játszol?
(semmi cheat????) -
doc
nagyúr
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
szerintem nem tudnak annyi uj szintet bevezetni, hogy (legalabbis AP alapjan) ne szarnyald tul kapasbol a legfelsot is

-
M3oH
addikt
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
HArdcore

-
pcnet
addikt
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Taníts Mester!
Grat! 
-
skul0
aktív tag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Aztaqva!! Nekem ennek tizede sincs 8-as ként.

-
IkszIpszilon
aktív tag

-
kigyi_23
addikt
Találkozott valaki olyannal, hogy bebugolt egy portál?
A tünet egyszerűen annyi, hogy nem merül, de semennyit sem.ui: Jó látni ismerős nevet landoo

-
róland
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Mentem 1 kört. Amit tudtam fejlesztettem, meg az elmúlt 2 nap alatt beküldtem 19 portáljavaslatot.

-
skul0
aktív tag
Üdv! Másnál is van olyan probléma, hogy a kis háromszög mindent mutat, csak azt nem amerre nézek? Össze vissza áll, nagyon ritkán mutat arra amerre a telefon néz... bár most nézem ez igaz a Mapsnél is, van bárkinek bármi ötlete?
-
válasz
bostone
üzenetére
Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz? - itt van pár cikk. Én 2 külső akkumulátort is vettem, 1A és 2A-t is tudnak. Egyik 2.700 forint volt, ebay-es, százalékban írja a töltöttséget (nem a 3 ledes), 12.000-et tud papíron, valóságban kb. a felét. Másik Ghoo 10.000-es, ezt itthon vettem 13e forintért, ez sokkal erősebb, de csak 3 ledes, így nem tudni pontosan mikor merül le.
Pl. 2.000-es akkumulátort mindkettő legalább 3x fel tud tölteni, ami egy napra bőven elég.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
bostone
üzenetére
A legfontosabbat kihagytad. Mindezért tudja a rairt kapacitast is stabilan.
Nekem kinabol van ilyen, a rairt kapacitas 3,7V-on értendő és 2vel osztandó. 1500mAh-s akkus telómat 2x tudom feltölteni vele - 12$ volt. A linkelt cuccra rá van irva a Pineng, ha nem hamisitvany akkor az tényleg tudja a rairtat. -
bostone
addikt
Létezik hazai forgalmazásban, normál áron elérhető külső akksi? Aki tud ilyenről, oszthatná az információt. Itt vagy privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Grat!