Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Valami baja van a tápomnak
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
IkszIpszilon
aktív tag
sok portál van a környezetemben és napi háromszor sétálok a kutyával plussz bkvról is összejön egy pár pont 
-
zozyk
addikt
válasz
IkszIpszilon
üzenetére

-
maggi1886076
addikt
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
basszus, te mennyit játszol?

-
IkszIpszilon
aktív tag

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Hogy a francba nem terhelné meg az akkut ha használva van? Kb. 300 töltési ciklus után meredeken esni fog a max kapacitás, az pedig akár fél év alatt is megvan ha naponta 2x töltöd.
NEM az Ingress app tette tönkre.
-
doc
nagyúr
annyira nem kell, sajna tenyleg csak atutazoban jarok arra havonta kb. ketszer, alkalmankent negyed orara
bar gondolkodtam rajta hogy atugrok egy hetvegi nap, csak oda-vissza 28 euro a vonatjegy, az meg azert csak az Ingress miatt eleg huzos lenne, varost nezni meg mar voltam parszor
-
doc
nagyúr
igen, ugy nehez, otthon nekem sincs portal a faluban, bar majd bekuldok egyet-kettot, en akkor szoktam Ingressezni mikor meloban vagyok Budapesten illetve kulfoldon
bar ha talalsz egyszer valami tapos kornyeket, pillanatok alatt ugrasz nehany szintet, mint en anno a kolni katedralist pl:a kepen csak egy toredeke latszik, de nagyon durva hely, ha mindent meg akarsz csinalni az elerheto portalokkal, 15-20 percenkent mesz arrebb 10 metert

sajna nekem csak egy gyors negyed oras korre volt idom, atutazoban voltam, de penteken megint megyek arra egy hasonlot
MOD: Intel link
-
Ahol lakom, ott egyetlen portál sincs. Miután ez tudatosult bennem, 2 napra rá már városnéző túrára is mentem , beküldve 12 db javaslatot, szóval amiatt nem kell aggódni elvileg, hogy portál nélkül maradok.

Csak ugye egyedül játszom, none-low level környezetben.Azt kéne lehet, egyszer felutazni Pestre több napra, jól bezsákolni, tápolódni, majd hazahozni az építkezni valókat ide az Alföldre.

Úgy már be lehetne indítani a dolgot, ha néhány magasabb szintű portált kiépítenék a körzetemben, adva a magasabb szintű cuccokat.Most komolyan azon gondolkozok, hogy az oda-vissza buszjegy ára megéri-e a játékot, de lehet nem gondolkozok rajta sokat.

Ráadásul pár napra ingyen szállást is tudnék intézni magamnak, csak megmagyarázni lenne nehéz, hogy miért is utaztam ennyit. Picit se néznének hülyének egy "csak egy játék kedvéért" válaszon.
Tényleg, neked a javaslatok beküldésétől számítva mennyi idő múlva kerültek be a portálok?
Én másfél hete küldtem be az elsőt és még semmi.
Bár nem aggódok, írták is, hogy hetekig eltarthat a folyamat. -
doc
nagyúr
wow

nekem szoktak azert magasabb szintu cuccot dobni, en LVL5 vagyok (meg 18000 AP es meglesz a hatodik szint
), es a 4-5-os portalokbol kiesnek hatos szintu cuccok is, most pl. alig van XMP-m, ami van az is hatodik szintu amit meg nem tudok hasznalni
na de ha szintet lepek, retteghet a kornyeken minden zoldseges![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyebkent a jatekosok kozotti kereskedelem hogy mukodik? nekem az is uj volt hogy egyaltalan letezik ilyen
van ugyanis egy Jarvisom, es szivesen odaadnam egy ADA-ert, a kedvenc portalomat atforditotta valaki tegnap (miutan hiaba probalkozott tamadni, folyamatosan toltogettem
), es jo lenne visszacsinalni ugy hogy a rajta levo Heatsinkek ne tunjenek el...fery02:
ne aggodj, mikor en kezdtem en is kicsit elszontyolodtam hogy csak nehany portal van a kozelemben, azok is mind kekek
aztan most amerre nezek mindenhol zoldek vannak, alig sikerul megtartani egy-ket kek portalt, szoval lehet hogy egyszer csak arra ebredsz hogy korulvettek a portalok
meg ha tudsz, kuldj be portaljavaslatokat, nekem is most fogadtak el egyet, ami raadasul eleg forgalmas helyen van (Margit korut), megsem kuldte be eddig senki -
Valahol sejtettem, hogy valami ilyesmi is van a háttérben, csak kételkedtem, mert mintha L1-es portálból kaptam volna ez egyetlen L4-es rezómat is (de lehet rosszul emlékszem, mert hackeltem már néhány magasabb szintű portált is).
Akkor így viszont értelmetlen játszani egyedül, népszerűtlen településeken sajna. :/
Terveztem, hogy kiépítek majd valami szépet a környéken, de ha 30 km-es körzetben csak 2 magasabb szintű portál van, így csak álom az egész. :/ -
1. Ha böngészek valamit (Chrome-ban szoktam) és visszalépek a játékba, akkor általában újratölti az egészet (ugye az a "headphone recommended"- es töltőképernyő).
Nálatok is ezt csinálja vagy szimplán csak kevés már a memória a telómban (Galaxy nexus) a játékhoz?2. Olvastam, hogy valakinek már a második telóját teszi tönkre a játék. Esetleg a GPS romolhat el ilyenkor benne vajon? Úgy tippelném hirtelen, hogy csak az nem lehet ilyen gyakori kapcsolgatásokra felkészítve.
Ti mit gondoltok?3. Foglalkozik itt valaki közületek passcode-ozással?
Tényleg magunknak kell összerakni a kódokat média nézegetések közbeni nyomozgatással?4. Normális az, hogy lvl 4-ként is csak rendkívül ritkán dobnak a portálok lvl 2-nél magasabb szintő rezókat?
Csak mert vannak, akiknél (persze lvl 8 környékiek) százasával figyelnek a lvl7-8 rezók.
Ehhez képest érzem én kevésnek a szintemhez képest ezt a dolgot.
Vagy olyan mennyiségnél már passcode-ozás is bejátszik? -
válasz
teppik_amon
üzenetére
Igen, tudom én is milyen elragadó egy játék tud lenni, ha rákap az ember.
Szerencsére az én kis városkámban ez a veszély még nem fenyeget engem...legalábbis pár hétig, mire bekerül a kb 10 javasolt portálom.
Addig is, munkahelyre buszozás közben amikor beérünk egy nagyobb városba, már indítom is. Főút mentén van vagy 6 portál, amit szépen meg tudok hack-elgetni kényelmesen buszról is.

Na meg munkahelyen is, van kettő dohányzó egymástól kb 100 méterre. A számomra messzebbiknél van egy portál. Persze, hogy muszáj vagyok legalább 1x/nap lesétálni odáig, hogy agyonra hackelhessem, meg pátyolgassam.
-
teppik_amon
tag
Ez pont így szokott történni. Amikor lemész boltba, még útba ejtesz pár közeli portált, ami teljesen más irányban van, aztán meglátod hogy a nem túl messzire lévő meg szürke..nah odáig még elmegyek. Aztán máris a város másik végén vagy, de nembaj, mert hazafelé akkor még egyszer végig tudod hekkelni az útbaesőket.
Aztán elmész a boltba, de kis kerülővel mész haza...és bosszankodsz amikor a börnoutos üzenet fogad
Aztán másnap örülsz hogy elfelejtettél valamit venni, mert így megint lemehetsz
-
Játékbeli chat-en találtam egyik nap olyan szöveget, hogy rendesen megmosolyogtam.
Sajnos nem tudom szó szerint linkelni, mert screenshot-ot nem lőttem, megpróbálom idézni (hátha valaki magára ismer).
"Lesz ez még rosszabb is. Lemész pár percre kenyérért, majd hazajössz 2 óra múlva lemerült akksival, lemerült külső akksival, kenyér nélkül, de +200000 AP-val."
Na én a "kenyér nélkül" részen nevettem fel személy szerint az utcában egy portál mellett dekkolva.

-
doc
nagyúr
a mai napot ismet az Ingressnek szentelem, jopar oranyi seta varhato

-
róland
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Gratula!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
maggi1886076
üzenetére
Grat!
A nyomodban vagyok, még 1,45milla és elkaptalak. 
-
maggi1886076
addikt
tegnap elértem a 2millió AP-t

-
-
róland
veterán
Amit írtam: 2 db very rare pajzs, 1 db turret és1 db forceamp elég jó védelem egy-egy portálom. Főleg ha több portál van egymás mellett, s mind hasonlóan felszerelve.
Ha főúttól távol van s nincs a környéken helybeli ellenfél, akkor nagyjából a töltögetésen múlik, hogy meddig húzza a portál. (Épp ma nézegettem a kapcsolódó g+ üzeneteket és Ingress Reportokat. Valamelyikben említettek egy már 250 napja folyamatosan álló portált.)
-
El tudom hinni persze. Egy L8-asnak azért biztos vannak olyan eszközei, amikkel az amatőr mivoltommal bevédeni próbált portálnak esélye sincs.
Mindenesetre ezt az egy portált felszerelem pajzzsal, turret-tel, force amplifier-el, aztán ha ezt így megsemmisítik legalább egyszer, legközelebb nem fogok rápakolni semmit sem.

-
róland
veterán
Hidd el, ha valaki nagyon akarja és megfelelő szintű xmp bursterkkel támad, akkor nagyon hamar kilövi a portált. (Múltkor küzdöttem egy aktív töltögetővel.
Jó móka volt.)Akkor van értelme a töltögetésnek, ha több portálod van egymás mellet, s azok mindegyikén ForceAmp és Turret is.
-
Na ezt nem tudtam.
Akkor nem játszható, hogy ugyanazt a fejlesztést át lehessen rakni egy másik portálra. Még jó, hogy rajtahagytam, különben úgy tűnik nem az inventory-ba pakolná, hanem elveszne.teppik_amon: Ez egy okos dolog tényleg, köszi a tippet!

Viszont töltöm inkább én szorgosan mindet, mert mai nap valaki megkísérelt betámadni és gondolom, ha csak 1-2 rezó volna rajta, töltöttségi szinttől függetlenül elég gyorsan le lehetne pusztítani a portált. -
doc
nagyúr
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Te most komolyan nem latod a kulonbseget akozott, hogy leirod hogy valaki megfenyegett, es hogy valakinek az osszeveresere buzditasz, vagy ennyire jatszod a hulyet?

-
IkszIpszilon
aktív tag
kedves doc: 4el előttem le lehet írni,hogy vadásztőrrel akarja vki elvágni a nyakad, de ha én azt írom kékre/ zöldre kell verni ha kék ha zöld azt kimoderálod?Minimum érdekes hozzáállás.
-
IkszIpszilon
aktív tag

-
Ha hagyunk egy portált lemerülni, akkor gondolom elvesznek róla a semmibe a rá felszerelt fejlesztéseim ugye?
Mert úgy tervezném, hogy hagynám a munkahelyi portált lemerülni, hogy több AP-ért újra pakolhassam rezókkal, viszont a rövid szünetek miatt áldásos rajta a rá szerelt heat-sink cucc.Ezt akkor gondolom érdemes lenne leszednem majd még a semlegessé válás előtt.
-
pcnet
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Hagyd, már mindegy! Marcali zöld . behódol neki. Mint írtam, soha nem az igazság győz! Én visszaszoltam, mert sokadszorra elmondta anyámat minden útszélinek, meg én voltam az anyab@szo köcsög, erre én húztam fel szegény zöldet, milyen mocsok vagyok mert hát ő fogyatékkal él. Én is! Akkor most tessék engem is sajnálni. Undorító az egész. Gondolom most bevonul 5 zöld acc Marcaliba és karóra húzzák a fejem. Inkább törlöm az accom. Általam a csalós nickjei nem fognak AP-hez jutni.
-
wwenigma
Jómunkásember
Undorito ez az Ingress hungary csoport G+ -on. Komolyan, ha valaki csalógyanús akkor élő műholdas live-feed kéne nekik hogy igazoljam, ha ződekre valamit betolok (retek békák) akkor micsinalok, ha valaki multiaac gyanus akkor persze a család macskája is ingressezik és neki az acca az, meg megy a sohajtozás hogy milyen sz@r a magyar ingress közösség. A fonyódi fogyatékos faszinál meg csesztetnek aztán benyögik hogy fogyatékos a lelkem, ne foglalkozzak vele (de azert elotte en vagyok a hulye mert a screenshotba nem fert bele egy kék kiborulásos anyázása). Drakulálok nekik.
-
Köszi a kimerítő választ!

Akkor nem értem miért csak 3x tudtam hack-elni, mert ugye bőven több, mint 4 óra volt az átmenet mindegyik portál esetében.
Mikor játszottál amúgy legutóbb a játékkal, ha szabad kérdeznem?

Látom te már Level 8-as vagy (gratulálok érte!), így lehet a legutóbbi frissítés óta nem játszottál, de többen mondják (meg én is tapasztalom), hogy már csak 4 perc kell az 5 helyett a hack-eléshez. -
-
doc
nagyúr
epp' most foglaltam el egy randa zold portalt (mikor ket hete itthagytam a varost, csupa kek volt minden, most meg tobb a zold mint a kek, lehet bomlasztani
), raktam ra egy very rare meg ket common heat sinket, percenkent lehet hackelni
meg egy multihacket, hogy tovabb tartson az erzes...azt viszont nem tudom, hogy a link amp mire jo?
-
Köszi mindkettőtöknek a válaszokat!
Eszembe jutott közbe még valami, de már késő szerkeszteni az előző hozzászólásomat.

Szóval ha kiégetünk egy portált, kb mennyi idő múlva érdemes legközelebb megint meglátogatni, hogy 4x hack-elhessük egymást követően?
Csak mert péntek délelőtt látogattam meg elsőnek a szomszéd falut a játék kedvéért (akkor nem számoltam mennyiszer tudtam hack-elni), majd tegnap vasárnap délután meglátogatva minden portált csak 3x tudtam hack-elni. -
pcnet
addikt
Szia!
1. Alacsonyabb XMP-vel is tudsz magasabb szintű rezonátorokat támadni, csak sokkal kisebbet sebzel rajtuk mint egy nagyobb szintű XMP.
2. Annyi százalékot vett le XM tárolódból. Lövés is XM-be kerül, így előbb fogy ki XM tárolód.
doc megelőzött. Nahát, öregszem!

-
doc
nagyúr
1) en ugy vettem eszre hogy alacsony szintu bursterek is hasznalhatok, csak baromi sok kell beloluk is, meg turelembol is
egy 5-6. szintu leszed 10 %-ot, ugyanazokbol a rezokbol az L1 meg 1-2%-ot2) en nem vettem eszre hogy XM-en kivul mas kart okozna (de csekkold a logot, ott ugyis irja)
3) pl. google maps?
be tudod kapcsolni a tavolsagmerot, es siman huzhatsz a terkepen egy egyenes, a hosszat meg kiirja barmilyen mertekegysegben az Angstromtol az okori romai stadionon keresztul parsecig amiben csak akarod 
-
Néhány dolog azért persze érdekelne a játékkal kapcsolatban.

1. Alacsony szintű XMP Burster-ek tudnak csípni magasabb szintű rezókat is valamekkora szinten vagy csak vele megegyező/alacsonyabb szintűekre tudnak hatni?
Csak mert lehet betámadnék néhány szinttel magasabb rezós portált és elkezdem elhasználni rájuk a nagyon sok L1-es Burster-emjeimet, hagy fogyjanak.2. Ha csípek egy portált és visszacsíp, olyankor a röpködő piros százalékok felettem micsodák?
Hallottam olyat, hogy ilyenkor csak az XM-jeim fogynak, szóval semmi egyéb tragédia nem tud velünk történni.3. Van olyan térkép, amivel légvonalban lehet csekkolni két város közötti távolságot?
-
Sziasztok!
Pár napja kaptam rá igazán a játékra (sajnálom, hogy lassan így nyár végén csak).
Jelenleg 3-as szintű vagyok, "birtokomba" vettem Jásszentandrást, Alattyánt meg ténykedni kezdtem Jászberényben is. Remélem hamarosan Jászapátira is bekerülnek majd a javasolt portáljaim.
Sajnos a másik csapatból nem igazán vannak erre fele, szóval picit unalmas meg lassú a fejlődés.
Meg élet is hozzám legközelebb csak Jászberényben van valamilyen szinten. :/ -
wwenigma
Jómunkásember
Ingress help , itt van a report opcio. Most tolom fel ezt a SYABi gyereket multiaccért is... remelem jo sok cuccot dobalt egyik a masiknak...
-
pcnet
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Amputált, megütöd, perel. Én most csak azért se megyek Fonyódra, általam nem fognak csalós accai AP-hez jutni. Meg amúgyis ki vagyok tiltva Fonyódról.
Hol kell jelenteni? Nickemvan néven olvashazod olykor a rendkívűl szűk szókincsel rendelkező fröcsögéseit. A többi nickje meg: NickQueen, NickHeni és cc4c993. Utóbbi már nem aktív ahogy látom, lehet ő lett NickQueen vagy NickHeni. De még így is 3 accal játszik. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Nekem nem csinalt meg ilyet, addig disabled a scanner amig nincs fix pozicio, vagy csak 1 pillanatra dob kicsit el a mobiltorony adatai alapjan. Ha neked huzamosabb ideig mashova dob, akkor ezt jelezd bugreportba mert elobb utobb utoler a banhammer.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Az Ingress GPS kezelése is tud némi"csalást" eredményezni..sokszor berak olyan helyekre ahol még nem is jártam...ha van ott portál nyilván kezd vele vmit. az ember.Amúgy ma is elég hektikusan dobált.
-
pcnet
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Én is fogtam már csalót Kaposváron. Éjjel 3kor bontotta a portáljaimat és jöttek az email értesítők. De aki mondjuk ilyen hülye, hogy éjjel 3kor rombol egy amúgy tök elhagyott terepen, meg még fel se építették a portált már lövi... Ha már csal, akkor ne ilyen feltünően. Ez már pofátlanság netovábbja.
Ja és az én emberem lengyel zöld volt.
Biztosan kicsit eltévedt. -
wwenigma
Jómunkásember
Mondjuk onnan tudod, hogy rakod a rezókat aztan hirtelen valaki elkezdi tolni az XMP boostert, legyakja a portálod és felepiti magának. Körbenézel a téren és rajtad kívül senki nincs ott...
Kb. ezert nem erdekel most inkabb, report ment rá...
Amugy is , itt miskolcon eléggé megkell harcolni annyi AP-ért. 350e körül jarok, illetve jartam amig toltam.
-
doc
nagyúr
na de honnan tudod hogy valaki csalo?
mondjuk az Ingressnel meg annyira sem ertem mint mas jateknal, hogy miert csal valaki...
itt pont az a lenyeg hogy az ember mozog
bar most pesten voltam par napig, itt nem tul szorakoztato a jatek
az egy oras seta alatt a melohelyre siman be lehet gyujteni 25-30000 AP-t anelkul hogy kulonosebben varialni kene az utvonalon -
IkszIpszilon
aktív tag

-
doc
nagyúr
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
en meg tegnap lettem harmadik szintu

mondjuk egy nap alatt majdnem 20.000 AP nem volt rossz fogas
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
sok portál van a környezetemben és napi háromszor sétálok a kutyával plussz bkvról is összejön egy pár pont 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)