Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- RAM topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Én még mindig nem kaptam kódot.
-
andikaaa
aktív tag
Sziasztok! A kód=a meghívóval? E-mailben fogják küldeni? Hol van ehhez játékleírás? Köszi!
-
novoszath
senior tag
nekem is sikerült meghivot szereznem
csak a felbontással van gondom 320*480as a felbontásom és olvashatatlan a szöveg rajta....
szegedi esetleg v.ki?
-
törölt tag
Sziasztok! A kek szin melyik csapat? Szereztem 1 terkepet (kodom meg nekem sincs) hogy keszuljek a genfi akcioimra
-
csasaKKP
senior tag
Kiskunhalason nincs jelenleg aktív játékos, csak szürke (semleges) portálok vannak. Érdekel mennyi van?
Szerk.: Mivel kevés van, gyorsan leírom. A Semmelweis téren van egy, valamint a Kussuth út és a Széchenyi út kereszteződésénél (Kuruc Vitézek tér környéke) van viszonylag közel egymáshoz 3, összesen tehát 4 van.
-
Benciky
csendes tag
Sziasztok!
Valaki aki már benne van a játékban megtudná nekem nézni, hogy Kiskunhalason hogy áll a helyzet? Nagyon érdekel, hogyha végre megjön a kódom, milyen helyzetre számítsak kisvárosunkba -
csasaKKP
senior tag
Miskolci valaki?
-
batai15
félisten
szerintetek egy alcatel ot 995 telón hogy futna? valszegy nyírbátorban énleszek az eggyetlen harcoló:'(
-
zozyk
addikt
Egy G+ felhasználó megcsinálta az ingress app-ot kisebb felbontásra ( Wildfire S) és ARM6-os gépekre is...+
Felraktam saját DB-ra,hátha kell valakinek... -
dokee78
félisten
Mikor kapok activáló kódot?
Tegnap igényeltem. -
cris78
őstag
Láma kérdés! :-) Én csak olyan portált láttok a közelemben ami kék vagy zöld. Szűz portál nem lehet már? Az milyen színű? Ha,beküldök egy képet és aktiválják, mint portál, arról én, hogy szerzek tudomást?
-
zozyk
addikt
Kb 1 hónap az átfutási ideje a beküldött portáloknak,most került be a játékba,amit november végén küldtem...
-
bubi92
őstag
-
dokee78
félisten
Aktiváló kódot honnan tudok szerezni?
Köszi
-
dokee78
félisten
Ugye ennek csak pesten van értelme vidéken nem igazán.
-
csasaKKP
senior tag
Így van, egy nevezetességet lefényképezel a telefonoddal, valahol a lakhelyeden, vagy akárhol. Ahhoz, hogy meg lehessen állapítani, hol készült a kép, be kell kapcsolni a GPS helymeghatározást és a kamera beállításainál be kell kapcsolni a helyinformációt/geotagginget, így a kép EXIF adataiból a pontos hely kiolvasható. Hibás/geotag nélküli képet ne küldj be. Megnyitod a képet, és ráböksz a megosztásra (a telefonomon így kell), kiválasztod a NIA Super Ops (Ingress logós) lehetőséget, és e-mailben a fénykép cím megadása után el is küldi a fejlesztőknek. 2-3 hét az elbírálás, de úgy tűnik sokat késnek, túl vannak terhelve. Tulajdonképpen ennyi.
-
csasaKKP
senior tag
Végre, 4 hét után megjelent egyik beküldött portálom a játékban.
Egyből befoglaltam. Még további 8-nak kell megjelennie, de ez már haladás.
Sajnos XM nagyon gyengén gyűlik, nem tudom minden nap, minden portálomat újratölteni.
-
cris78
őstag
Most kaptam egy ilyen e-mailt: pac@nianticproject.com has invited you to an exclusive beta test of Ingress.
Aztán most kiderül érdemes e volt várni. -
Maximusz
aktív tag
Sziasztok!
ZTE Blade-el megoldódott a helyzet, lehet vele játszani?
Szerintetek ZTE Blade 3-on megy a játék, ha valakinek ez van, és megy kérem írja meg. Telefon vásárlás előtt állnék, és fontos lenne , hogy menjen rajta az ingress (hasonló árkategóriában [<50 ezer] valaki tuna javasolni )?
maximusz
-
csasaKKP
senior tag
Khm, srácok, ezt nézzétek:
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Ha geolocation be van kapcsolva, és úgy továbbítok képet, akkor nem kell hozzá a gps?Képadatokból látni fogják hol készült?
-
Viper26
nagyúr
Üdv!
Ma kaptam kódot tesómtól, szét is nézek du. fehérváron.
-
csasaKKP
senior tag
2.3-as vagy újabb Android kell neki. Lehet az is, hogy a proci nem támogatott, gyenge hozzá. Nekem pl. olyan helyen, ahol sok portal van, lecsökken 3-5 képkockára másodpercenként. 30-ban van amúgy maximalizálva a képfrissítés.
@cris78: Vannak portalok ott. Nem sok, és nincs olyan nagy aktivitás. De legalább vannak.
-
cris78
őstag
Még nincs kódom
Valaki meg tudná nézni, hogy Csepelen mi a helyzet? -
bubi92
őstag
phiiiiiiiiiiii megjött a kódom
szerk: agyf.szt kapok
eddig tudtam telepíteni, most meg "nem kompatibilis ezzel a verzióval"
-
zozyk
addikt
-
ther
aktív tag
Még nincs meghívóm, csak egy elméleti kérdés vetült fel bennem: Csak internetkapcsolattal lehet játszani? Vagy van offline módja is?
-
csasaKKP
senior tag
Igen, az Upgrade Portal-nál van, hogy 4 pajzsot lehet a portálra tenni.
De arra, hogy hogy lehet a portált és a rezonátorokat upgrade-elni, nem jöttem rá.
Akkor ott van a 8 darab rezonátor, azokra pakolom az erősebb (L2) rezonátorokat?Köszi.
Szerk.: Egyébként ezeket a rezonátorokat miért lehet eldobni, mint pl. a Portal Key-t? (Drop-ra kattintva)
-
rum-cajsz
őstag
Most már van közös G+ oldala az ingress játékosoknak, rajongóknak: [link]
Sajnos egyelőre én is az utóbbiba tartozom....
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok. Majdnem csináltam a játéknak új topikot, szerencsére a keresőt hamarabb használtam.
Nagyin jó játék, nagyon be jön nekem is. Két nap után kapram kódot.
Megéri várakozni.
Mivel kisvárosban lakom, ezért nincs sok portál, de egy csomó nevezetességről küldtem be geotaggelt képet, bő egy hete. Sajnos egyik sem került még bele a játékba. -
rum-cajsz
őstag
vicces.
Ma frissítették az androidos alkalmazást, remélem a meghívók jönnek vele....
Ja és további hír G+ -ról:
Magyar Ingress
A mai napon kértem engedélyt +Ingress -től és a +Niantic Project-től az ingress.hu domain hasznalatahoz. ( goo.gl/mxCJX )
Amig nem kapok engedelyt elindítottam a hip.hu regisztrációját. Ha engedve lesz az ingress.hu akkor az lesz az oldal a hip meg jó lesz profioknak vagy rövid url-es dolgoknak. Ha nem akkor ez lesz az oldal.
Tervezetten az oldalon szeretnem megvalósítani, hogy a két oldal tudjon érdemben kommunikálni belső ügyekről és egymással publikus dolgokban és ha valami hír jön ki legyen egy hely ahol biztos megtalálja mindenki.
* hip = Hungarian Ingress Players
-
bubi92
őstag
-
cris78
őstag
Már jó lenne ha én is megkapnám a kódomat.....
-
zozyk
addikt
Ha valaki portált akar telepíteni : New Portal Submissions
-
zozyk
addikt
Na,kód senkinek sehol?
-
zozyk
addikt
Érdemes elmenteni az http://www.ingress.com/intel oldalt is.
Böngészőben is nézhető ez+az... -
plgr
tag
Én tegnap iratkoztam fel, ma már meg is kaptam a kódot. Mászkáltam is egész délután
-
rum-cajsz
őstag
Múlt héten rajtolt a Google AR játéka az Ingress, amit a Niantic Labs készít. A játékban Androidos telefonnal lehet részt venni, a játékosok a világ uralmáért küzdenek.
A játék megpróbálja ötvözni a jelenlegi térképes játékok tulajdonságait (foursquare, geocaching), és mindehez hozzáad egy jó nagy adag AR-t (kiterjesztett valóságot).
A való világban mászkálni a telefonunkkal, és keresni kell a kijelölt dolgokat, amelyek a játékban energiák.
A begyűjtött energiákat fogjuk tudni használni később a további játékban.
Két frakció küzd egymással a játékban az Enlightenedek (Felvilágosultak - azért harcolnak, hogy segítsék a Shaper faj beszivárgását a földre, azt gondolják, hogy általuk felemelkedik majd az emberi faj), és a Resistance-ek (Ellenállók - ők a Shaper faj inváziója ellen harcolnak, hogy megvédjék az emberiséget).Jelenleg zártkörű beta teszt állapotában van a játék. Fel lehet iratkozni a várólistára a játék oldalán. Ha gyorsítani szeretnéd a folyamatot, akkor próbálkozhatsz valami kreatív alkotás megosztásával a google plusz oldaladon +Brandon Badger-nek címezve.
Bemutató videó[Link]
Honlap: http://www.ingress.com/
Ingress Enlightened Hungary
Ingress Resistance Hungaryrezonátor - építkezéshez (minél nagyobb szint, annál nagyobb energia szint és hatótávolság)
xmp - támadáshoz (minél magasabb szintű, annál nagyobb hatótávolság és nagyobbat sebez)
power cube - annyiszor 1000 xm-et ad, ahányas szintű. Felhasználni úgy tudod, hogy itemeknél kiválasztod és az use-ra nyomsz.
turret - gyakorlatilag fegyver. Ha rá lőnek a portálra, vissza sebez
multihack - hackelhetőségek számát növeli
heat sink - hackelések közt eltelt időt rövidíti le
portál shild - pajzs
force amp - ööö, égő, ezt nem tudom. Fegyver? Asszem turrethez hasonlóan vissza sebez.
link amp - portál hatótávolságát növeli, messzebbre tudsz linkelni
ADA factor - zöld portálból csinál kéket
JARVIS Virus - kék portálból csinál zöldetMOD-oknál
Common - erős
Rare - erősebb
Very rare - legerősebbRészletesebb leírás: [link]
[ Módosította: doc ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest