Hirdetés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
poganytamas
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Érdekes ez az idő beállítás probléma.
Azt olvastam a GPS időről, hogy 15 másodperces lemaradásban van (forrás: [link]).
Lehet ez a lemaradás az oka több GPS-es program fura működésére (mármint hogy ha hálózati idő beállítás van, akkor 15 másodperccel a műhold előtt jársz), amit írtál, a gyorsabb korrigálás pl?Másik a hálózati időbeállítás. Ez kétféle dolgot jelenthet, mi mondja meg mit használ? Ott a NITZ, amikor a mobil szolgáltatótól kéri le. Ezt nem mindenki támogatja, ráadásul még vannak GSM egység nélkül szerelt Android eszközök (tabletek pl), itt csak NTP van. És hol definiálunk NTP-t? A gps.conf-ban, hoppá

Átállítottam én is, várom a fejleményeket. Antutu felment 100 ponttal, de ez lehet az északi szél kedvező fújása is

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Egyedi ékszerdobozka
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs