Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PGaben
csendes tag
válasz
junkpod
üzenetére
"Annyian írogatok ilyeneket, nem foghatom fel mit gondoltok: leejtitek, azóta fagy és kikapcsol és azt mondod, hogy uzemkepes ? Ne haragudj de ez mások hülyének nezese..."
Szerintem meg egy korrekt leírás.
Akkor néznék másokat hülyének, ha azt írtam volna hogy tökéletesen működik, megveszi, elküldöm aztán használja és jön a probléma, ezután meg azt állítanám nálam még tökéletes volt.Igyekeztem úgy leírni ahogy van a dolog, mert a készülék üzemképes, bekapcsol, kikapcsol, lehet vele telefonálni, játszani, netezni, stb.........
DE: kikapcsolt többször a zsebemben és az is előfordult hogy lefagyott, de ez a leejtéstől független, az utolsó szoftver felpakolása óta jelentkezik.Ha úgy érzed nem voltam korrekt sajnálom, de nem értek vele egyet. ENNYI
-
PGaben
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
Az valszeg nem én voltam. A kijelzőmnek nem volt és nincs is baja most sem, ha kell küldök videót, hogy műxik a vas. Azért linkeltem képet, mert azon talán látszik, hogy a kijelző ép, a hátulról készült képen meg látszik a sarkán lévő sérülés. Azért akartam eladni, mert a leejtés után téglásítottam egy szoftversütés alkalmával, de sikerült visszahozni, utána még használtam egy jó darabig. Sok volt vele a küzdelem és berágtam vettem másikat. Működik, de nekem a zsebben hordás közben kikapcsolgatott.
Szerintem normálisan leírtam mi a helyzet vele.
Laci légyszi olvasd vissza a privát beszélgetésünket, most én megtettem és nem értem hol van a "tukmálás"
Ez volt az utolsó válaszom:PGaben privát üzenete laci laci számára 2015-04-28 21:25:23
PGaben
(újonc)
Visszatért!!!
Köszi szépen.
Az eladáson még gondolkodom
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére

-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Be.
-
nandozo
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Szia,
Javasolom az OTG kábelen keresztül egér + billentyűzet rákapcsolását.
Így nem kell "tapizni", és a problémák egy része biztos megoldható (usb debug bekacsolása, vagy file másolások SD kártyára) -
junkpod
nagyúr
aztán elkezdett kikapcsolgatni, lefagyogatni és teli lett vele a t.............
Vettem helyette egy Honort. Most a fiók mélyén pihen de tulajdonképp üzemképes. Lehet ha valaki ért hozzá (hardveresen) akkor egyszerűen rendbetehető.Annyian írogatok ilyeneket, nem foghatom fel mit gondoltok: leejtitek, azóta fagy és kikapcsol és azt mondod, hogy uzemkepes ? Ne haragudj de ez mások hülyének nezese...
-
Tiborg64
újonc
Sziasztok. Nekem is hasonló a gondom mint az elöttem szolonak. Nyaralás alatt kiesett a táskábol és ugy megsütötte a nap,hogy kiesett a kijelzöje.
Elöször még müködött ha ovatosan megmozgattam és bizonyos szögben állt, de mire haza utaztam már megadta magát. Betipegtem vele a Concord szervizbe, de udvariasan elhajtottak, mint a magzatvizet. nagyon szerettem, nekem semmi gondom nem volt vele az eddig eltöltött idöben. Engem is olyan valakinek az elérhetösége érdekelne,aki vetne rá egy gyogypillantást, ha lehet itt Budapesten. A másik gondom nekem is az hogy az utazás elsö felének a fényképei benne vannak, és kijelzö nélkül nem tudom leszedni. probáltam abd-vel is, de ugye mivel nincs kijelzöm nem tudom engedélyezni az usb debuggot, igy meg az sem csinál semmit... Esetleg erre valami ötlet? (nem routolt a telo, az eredeti rom van rajta és kb másfél két éve rendeltem)
Köszönöm az esetleges ötleteket. -
LedyGyuszi
addikt
Sziasztok!
Sajnos a inew telefonomnak megrepedett+ egy nagyobb területen be "be is pókhálósodott" a a kijelzőjének az üvege... Kijelző müködik, viszont ezen a területen nem működik az érintő felület, így a telefonomba sem tudok belépni, mert nem tudom beütni a billentyű kombinációt...
1, ismertek pesten olyan emberkét, aki ezt a hibát orvosolni tudja?
2, hogyan tudnám lementeni az adataiamat a telóról?mert ha rádugom a gépre, akkor nem dob ki semmit)Segítségeteket előre is köszi!

-
Eszeanna
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Csak azzal amit linkeltem. Még az előző feltöltéssel, aztán az eltűnt a needrom oldaláról, majd végül ezt tettem rá. Elvileg ugyanaz.
Amúgy érdekes, hogy töltés közben teljesen csendben van. Olyankor nincs gondja az SD kártyával csak állandóan felvillan.
-
laci laci
addikt
válasz
poganytamas
üzenetére
Köszi.

-
laci laci
addikt
Üdv.Valaki nem tudja,hogy tudok boot img fájlt cwm-ben telepíteni?Előre is

-
Matykoh
tag
Sziasztok!
Van egy V3 Plus telefon, ami nem vesz fel töltést. Januárban lett a coolicool eu raktárból vásárolva. Van ajánlott ember itthon aki megcsinálja, esetleg házilag meglehet eszkábálni?
Ha esetleg nincs ilyen megoldás, a coolicool garanciáztatásával kapcsolatban van már valakinek tapasztalata?Köszönöm előre is a válaszokat.
-
Eszeanna
csendes tag
Sziasztok!
Ismételten a segítségeteket kérném.
Állandóan kiírja a telefon, hogy le lett választva az SD kártya, utána pedig azonnal "visszacsatlakozik" és megkérdezi, hogy átállítom-e az írási helyet az SD kártyára vagy maradjon-e a telefoné.
Másfél éves a telefon, átesett már kétszer frissítésen (1.0.13-ra, ez már másodjára lett feltéve rá)
Ez nem lehetne megszüntetni? Egyre gyakrabban csinálja. Legutóbb is azért tettem újra a szoftvert, mert már 5 másodpercenként csinálta. Emellé persze jön az, hogy mindig felvillan, de nem csak délben és éjfélkor, ahogy régen, hanem állandóan. Volt, hogy emiatt majdnem felhívtam valakit mert a zsebemben "önműködő" lett. Ez a 2 probléma már egy ideje fenn áll, de csak most lett belőle elegem.
-
Gaabe
tag
Ide bedobom még mielőtt feladnám a jófogásra, ha valakit érdekel az én V3-am írjon pm-et. első generációs teljesen hibátlan fóliás volt újkora óta, 2db szilikon tokkal (fehér, fekete jack danielses)
-
DittyCat
tag
válasz
Attis Radeon
üzenetére
Üveg kijelzővédő:
[link] -
mkat22
újonc
Sziasztok!
Van egy meghibásodott, inew v3-am .
Már írtam ez ügyben, de azóta sem tudta megoldani a problémát senki.
Próbáltam rajta custom recoveryt felrakni ami látszólag meg is történik de gyakorlatilag nem történik a telefonon változás.
Bármit törlök vagy módositok rajta, egy újraindítás után ugyanaz az állapot mint a törlés előtt.
Tehát memóriazavarra gyanakszom.
Mintha semmilyen változtatást nem lehetne csinálni rajta.
Valami mintha lezárta vagyis írás védetté tette volna.
Mit tehetnék még a teloért, hogy valaha is működjön?
Köszi előre is ! -
karikusz
tag
Kijelzőt vagy hibás készüléket keresek aminek jó a kijelzője! Privátba írjatok, mert azt tuti látom!!! 
-
csendes tag
Szisztok!
Szeretnék Android Lollipop-ra updatelni, kerestem itt a forumon megoldást, vagy beszélgetést.
Valószínűleg rosszul keresek, tudnátok segíteni benne:
- vagy a keresésben
- vagy abban, hogy is kéne
Ezeket találtam hírtelen:
- mondjuk ez v3 plus(nekem sima van): http://upgradelollipops.website/inew-v3-plus-lollipop-5-1-update-tutorial/
- http://lollipopupdates.website/inew-v3-lollipop-5-1-update-tutorial/
- http://soft-business.com/androiddevice-510.htmlMásik noob kérdés: ha elrontom akkor hogy tudom leggyorsabban a gyárira visszállítani?

-
noresz01
csendes tag
Sziasztok,
A digitizer-em megadta magát, a csatlakozó levált az üvegről.
Van valakinek kijelzője, vagy tud valaki digitizer-t cserélni?A kijelző száma: TFT5K0461FPC-B1-E
Minden megoldás érdekel.
Norbi
-
Attis Radeon
tag
Sziasztok!
Szeretnék üvegfóliát az Inew-ra.
Eddig sehol nem találtam ehhez a típushoz.
Esetleg valaki tud valami tippet? -
poganytamas
senior tag
Ha esetleg valaki e miatt halogatná a Windows frissítését: a Win 8-as MTK vcom driver megy Win 10 alatt
-
junkpod
nagyúr
Sikerült megszabadulnom a fekete kép felvillanasoktol és az állandó bekapcsolgatasoktol.
Csak töröltem egy appot és minden tökéletes.
http://m.prohardver.hu/tema/android_alkalmazasok_szoftver_kibeszelo_topik_ninc/hsz_80976-80976.html -
mkat22
újonc
Üdv!

A v3-am használhatatlanná vált! Tények: hibaüzenet, hibaüzenet hátán, villog az egész mint 1 karácsonyfa. Bekapcsolom, amíg el nem indul teljesen a telo működik 1 perc kb. és minden leáll, a hibaüzenetek a memória telítettségről szólnak. Pc-re csatlakoztatva, semmilyen adatot nem lehet menteno róla.
Ha bárkinek bármilyen ötlete, meglátása van légyszi jelezzetek!
Előre is köszönöm! -
zzumy11
csendes tag
Tudom, hogy nem v3 de nem találtam v7 topicot
Sziasztok, a feleségemnek vettem még a tavaszon egy v7-et és most olyan probléma jelentkezett, hogy nem tölt. Pontosabban este ráteszi a töltőre elindul a töltés mondjuk 32%-nál és reggelre lesz 30 %.
Ez most akkor érintkezési hiba a telefonon belül, mert a töltő működik?
Vagy esetleg szoftveres hiba lehet?
A szoftveres hiba csak azért jött a képbe mert amióta megvan a telefon 10 -15% gondol egyet és kikapcsol, hogy ő most márpedig lemerült. Most ez annyiban változott, hogy most már 25-30%-nál csinálja.
Próbálkozzak egy új magyar verzióval? Ez a Comebuy német raktárából vettem és az a rom van rajta azóta is.Köszi előre is a választ

-
teo027
tag
Sziasztok!
Kéne valami okos ötlet, mi lehet a baj.
A telefon időnként lemeríti magát, ami nem meglepetés.
A gond az, hogy ha töltőre dugom, akkor nem indul el a töltés, az aksi nem tér magához.
Először azt hittük rossz az aksi, vettünk egy Concorde akkut. Ezzel az volt a baj, hogy 89 % fölé nem ment a töltés.
Pár hét után ezt is kinyírta, nem lehetett tölteni.De!
A problémás aksik egy Concorde telefonba téve 5 perc után magukhoz térnek és megint tölthetőek. Ha ekkor visszateszem a V3-ba 1 hétig működik, tölthető, minden oké. Aztán egyszercsak megint fekete minden.
Csináltam egy hangerőgomb/bekapcs indítást, ezzel már 100% a töltöttség, de megint fekete minden az új aksival.
A töltő jó, más telefont is töltök vele, az aksik másik telefonban működnek. Mi romolhatott el?
Szoftvercsere segíthet? Ha igen mit ajánlotok a gyári helyett?köszi:teo
-
Sepy8802
újonc
Sziasztok!Eladóvá vált az INEW V3 telefonom,minden tartozékával,2szer leejtettem és valami eltört benne,azóta nem tudom bekapcsolni,csak a kezdő logó forog körbe körbe.Ár ajánlatokat priviben várok.Köszönöm
u.i:ha esetleg valaki megtudná javítani,azt sem bánnám
-
RVR400
veterán
válasz
byrolord
üzenetére
Üdv!
90%-os valószínűséggel így már csak a kijelzőcsere fog segíteni, mivel sérülhetett a szalagkábeled. Egy próbát megér megnézni az alaplapon a kijelző csatlakozását, hogy nem ott van-e valami érintkezési probléma csak, de ennek kicsi az esélye. Ha mégis ott fő hiba oka, akkor azt megigazítod, majd szépen megcsinálod a ragasztást.
-
byrolord
csendes tag
Sziasztok!
Főleg RVR400 fórumtársnak tenném fel a kérdést, de ha valaki tud rá valami okosat, megköszönném:
iNew V3-ról van szó, elmegy róla a kép, becsíkozódik, és ha az előlapi kamera alatt kicsit megnyomkodom, pár próbálkozás után visszajön a képernyő egy ideig. Oldalról nézve az üveg is kezd felválni. Kérdezném, hogy mi ezzel a teendő, szétszedjem, megragasszam, vagy kijelzőcserére szorul?
A válaszokat előre is köszönöm! -
laci laci
addikt
válasz
Secretknight
üzenetére
Arról én is hallottam, hogy sz@r a "kemera"
-
Secretknight
aktív tag
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Ami jó benne,nagyon jó,az a kamera és a kijelző,a design.Egyébként én csalódtam benne...Vettem 40-ért egy Umi Hammert.Szeretem,jó ,kivéve a kamerát.Az szar.Szó szerint.De minden más királyság.64 bit ,5.1 lolli,kijelző,gps ultra jó.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Ez megint egy olyan kérdés, amire nem lehet jó választ adni/kapni.
Figyelembe kell venni az igényeket, mire akarod használni, stb. Olvasd végig a topikot, keress rá dolgokra. Főleg laci_laci kolléga és RVR400 kolléga hozzászólásait böngészd, ők leírják a típushibákat, s ha van módszer, a javítási módszereket is.Személyes véleményem szerint, ha nincsenek nagy elvárásaid a telefonnal kapcsolatban, s szép, jó állapotú telefont tudsz szerezni, jó áron, akkor megéri. Látok apróhirdetésben 40ezerért is, de annyit ÉN már nem adnék érte.Max 25-30-at...
De én már beszereztem egy másikat már. -
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Használt, kolléga használta egy ideig, aztán jó ideje a polcon pihen.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Új vagy használt?
-
likeaRAINBOW
senior tag
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy mennyire éri meg ilyen telefont vásárolni? Megéri megvenni, vagy csak s zívás van vele, és érdemesebb másfelé kacsingatni?
-
szazol1
újonc
válasz
laci laci
üzenetére
Nem merült le. Viszont többször volt, hogy nem lehetett hívást kezdeményezni és fogadni sem. Ilyenkor mindig csináltam egy újraindítást. És az egyik ilyen után csinálta először. Kivettem az akksit, egy éjszakán át hagytam, reggel összeraktam, jó lett, habár a működése belassult.
Aztán megint jött a hívás probléma, újraindítottam és csak a bootloop-ig jutott el. -
szazol1
újonc
válasz
poganytamas
üzenetére
A recovery-t a bekapcsoló és a hangerő egyszerre nyomásával lehet behozni? Mert erre sem reagál semmit.
Esetleg tud valaki Pécs környékén( esetleg Szekszárd) egy szervízt, akik értenek V3 plus javításhoz? -
poganytamas
senior tag
válasz
szazol1
üzenetére
Egy naiv eszmefuttatás, még a Linux-os időmből:
Nem lehet, hogy azért kerülnek boot loopba a készülékek hirtelen, mert megsérül a fájlrendszer (hirtelen kapcsol ki a telefon lemerülés miatt)? Nem tud olvasni valami fájlt, aztán bamm. Recovery elindul? Tudsz teljes mentést csinálni (az ugye olyankor végigolvassa a fájlrendszert)? TWRP-ben láttam olyan lehetőséget, legalábbis a 2.8.4.0-ban az advanced menüpontban talán, hogy fix file system. Az nem segít? -
RVR400
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
Ez azét fura, mert több V3-at is flasheltem komplett CC firmware-rel, más kérdés, hogy értelme nem volt, mert ugyanaz a szoftver. Még a Telenor bug is ugyanúgy jelentkezett.

-
poganytamas
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de mintha az akksi merülést ez a rom végre normálisan jelezné. Nem tudom hogy bitre azonos-e a telefon, egy biztos: az inew gyári preloadere hazavágja a concorde-ot, és az inew modemjeivel egy örökkévalóság mire felmegy hálózatra. Kinyertem az eredeti concorde romból a modem fájlokat, mindig azt töltöm vissza, azzal pikk-pakk fenn van, inew modemmel ~10 perc.
-
junkpod
nagyúr
válasz
poganytamas
üzenetére
Kíváncsi volnék mi újat tud az új verzió.
(meg arra is, hogy bitre azonos telo esetén milyen modemet kell cserelned , ez csak szakmailag...) -
laci laci
addikt
Nem akarok ide szemetelni ennyit, csak mindent megbeszéltünk, írtam neki, hogy csak akkor fizetem ki ha tudom és meggyőződtem arról, hogy biztos jó a kijelző /érintő. Ezt csak úgy lehet ha rakok bele jó alaplapot. Mondtam neki nézze meg az értékelésemet és ha úgy gondolja postázza.,erre azt mondta- holnap fel adom...Nem érdekem átverni az embereket. Ma már hívott az úriember(Nyíregyháza) aki megvette a terméket,kiderül az eredmény...
-
RVR400
veterán
válasz
Benguller
üzenetére
Egy szóval lerendezhetted volna, amikor megkeresett, ami annyi lett volna, hogy NEM. Ehelyett hátsó felet csináltál a szádból, aztán még meg is magyarázod, hogy Te nem tehetsz semmiről.
1: ne üzletelj, ha egy szóbeli megegyezés számodra semmit sem jelent
2: kár nem érte, de ismét egy újonc adott szava nem ért semmit, tehát jogosan reklamál
3: sajnos ma eljutottunk oda, hogy a PTK még mindig elavult, mert a szóbeli megegyezést már úgy értékeli, hogy a "szerződés" él, viszont kezdeni nem tud semmit azzal, aki az adott szavát nem tartja be
4: mi hogyan bízzunk meg egy újoncban, aki a közösség megbecsült tagjának ígérget, aztán ráförmed, hogy mi alapján bízzon meg benne, de ő maximális bizalmat vár el
5: tudom, hogy pont teszel rá, amit írok, úgyis Neked van igazad -
Benguller
csendes tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Azért, hogy kerek legyen a történet...
Mivel "ÚJONC"-nak számítok a fórumon...a telefonos megbeszélés alatt is bizonytalan voltam, hogy egy kicsit furcsa, hogy előre elküldöm egy számomra ismeretlen embernek a dolgaimat. Abban igazad van, hogy szóban megbeszéltük, hogy elküldöd a címed és küldöm a szettet, de azt is mondtad válaszként arra, hogy "rendben én megbízok benned, akkor küldöm", "hogy ne bízzak meg senkiben". Azt is elfelejtetted említeni, hogy mondtad, hogy nézzem meg, hány pozitívod van, mivel "ÚJONC" vagyok, nem sikerült, ezért Te MEGÍGÉRTED, hogy elküldöd, hogy megtudjam nézni...a címeden kívül, nem érkezett más...így akkor hogy bízzak meg benned "ÚJONC"-ként?
Az tény, hogy rutintalan vagyok az ilyen jellegű eladásban/vásárlásban, de több rutinos ismerősöm is felvilágosított, hogy nem nagyon hallott olyanról, hogy elküldök valamit, majd az illető később utal.
"ÚJONC"-ként szeretnék tőled akkor itt is (mivel privátban megtettem már) elnézést kérni, hogy koptattad miattam a billentyűzetet, de úgy gondolom, hogy semmilyen jellegű kárt nem okoztam neked. Persze megérteném a dolgot, ha elutaltad volna a pénzt, én elküldöm a cuccot és az hibás (ami kizárt), de így egy kicsit...Szerk.: Újonc-ként még ezt is elrontottam, mert Atomgeszi-nek ment a válasz laci laci helyett.
Üdv: -
poganytamas
senior tag
1.0.14
Használható állapotba került az 1.0.14-es rom. A 2.8.6.0-s TWRP-t használjátok hozzá, a 2.8.4.0-s nem indul el.
Én a következőképpen csináltam:
Mentés, sosem árt
A romból a usrdata-n kívül felraktam mindent, kivéve a preloadert, mert én Concorde-os vagyok, a két preloader nem kompatibilis.
Nem a romban lévő recovery-t választottam, hanem egyből küldtem fel a TWRP-t
Flash után egyből recovery-vel indítottam
Sütöttem rá 2.46-os supersut (install zip)
Illetve mivel én Concorde-os vagyok, a Concorde modemeket vissza kell rakni (szintén install zip) : LinkMinden flottul megy, ismert kínai szemetet nem találtam rajta. Annyi volt még, hogy csak 2G volt, átkapcsoltam kézzel hogy csak 3G, majd vissza 2G/3G, azóta nincs baja.
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Többen panaszkodnak, hogy halkan hallanak engem telefonálás közben.
Erre van valami mikrofon beállítás? -
Benguller
csendes tag
Sziasztok!
A korábban említett hibás telefont helyett újat veszek.
Az alaplap hibás INEW V3 ha esetleg kell valakinek alkatrésznek, akkor írjon. A kijelző tökéletes és megvan még a telefonhoz pluszban küldött védő fólia, ezen kívül a töltő, aksi kifogástalan állapotban van, azt is fel lehet használni, ha úgy adódik.
Akit a jövőben érdekelne a dolog, írjon privátban elképzelést és megbeszéljük.
U.i.: Nem keresni akarok rajta, hanem felesleges és hátha másnak segít a problémájában.Szép napot!
Üdv: -
Benguller
csendes tag
Ismét sziasztok!
Hát sajnos a telefon a kuka szélén áll, ugyanis minden ki lett próbálva, de semmilyen pozitív előre lépés nincs.
Azt szeretném megkérdezni, van-e közületek olyan, akinek van elfekvőben alkatrésze ehhez a telefonhoz?
Ugyanis egy megoldás van már csak, alaplap csere, mert nagyon úgy néz ki, hogy a belső nand memória sérülhetett meg.
Válaszokat akár privátban is szívesen fogadom!
Előre is köszi!Üdv:
-
nandozo
tag
válasz
Benguller
üzenetére
Szia,
Amit "látsz" az bootloop; javasolom, hogy ilyen youtube videókat keress: android bootloop fix / softbrick fix / fastboot.
PC ADB-n keresztül orvosolható a dolog, ehhez esetleg szükséged lehet needrom -ról inew Rom-ra. Ha máshogyan nem is teljes újratelepítéssel orvosolható a dolog.
-
Benguller
csendes tag
Sziasztok!
Egy éve van meg a telefon, tökéletesen meg voltam vele elégedve, egészen a mai napig.
Este 20%-on volt, szokás szerint felraktam tölteni éjszakára és reggel már nem tudtam használni.
A probléma a következő:
Bekapcsolom, jön az inew képernyő, majd kellene jönni az animációnak, de az már nem jön, csak a inew-s kép. Majd elsötétül és megint az inew-s kép és ez addig megy, még ki nem veszem az aksit.
Neten találtam videót a factory resettel kapcsolatban, melyet meg is csináltam, de a probléma továbbra is fenn áll.
Ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, hogyan tovább.
Nem értek az androidhoz nagyon (nem szoktam buherálni semmit), de infó szakon végeztem, szóval ha van valami ide telepítsd, vagy töltsd le rakd fel, azt szerintem megoldom, ha kapok részletes leírást.A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!
-
zosy76
csendes tag
Sziasztok!
Hátha érdekel valakit:
http://hardverapro.hu/apro/elado_inew_v3_tartozekok_1Üdv.:Zoli
-
soundman1
senior tag
Én nem értek annyira hozzá, mint te vagy a másik kolléga. Most csináltam először recovery-ből mentést és visszaállítást, és mivel 2.8.4-as twrp van 1.0.13 alatt az kellett - volna az átköltözéshez, illetve a meghiúsulása miatt - a gyors visszarakáshoz. Jónak tűnik minden, eddig csak két "fizetős" appot kellett újrarakni.
-
poganytamas
senior tag
Amit az mtk droid tools csinál az egy ősrégi, 5.5-ös cwm. Én csináltam hozzá saját 6.0.3.6-os cwm-et, de a TWRP-t azért preferálom, mert tud bánni azzal, hogy az inew-ban nincs külön belső tárhely, hanem a /data/media-ba van bekötve. Carlive recovery generatort 1x próbáltam, nem sikerült neki recovery-t létrehozni.
-
RVR400
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
Hülye kérdés, de miért életbevágó nektek a TWRP? Vagy ha mindenáron custom recoveryzni akartok, akkor miért nem próbáltok meg csináltatni egy recoveryt az MTK Droid Tools-szal? Vagy esetleg egy Carliv recovery generatorral?
-
soundman1
senior tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Köszönöm a linket, sikerült mindent visszatenni az 1.0.13-ra.
Ezek szerint én is inkább várok egy TWRP-s rootolt 1.0.14-re. -
poganytamas
senior tag
Felsütöttem én is ezt az 1.0.14-et. Utána a recovery (2.8.4-es TWRP) semmilyen módon nem volt hajlandó elindulni. Se az, se más, régebben próbált darabok. Visszatoltam az 1.0.13-at, megy.
Egyelőre várakozó állásba helyezem magam. -
soundman1
senior tag
A Droid Tools ma az NVRam visszatöltésnél és Imei visszaállítási lehetőséget adott, rátoltam de látszólag hibát írt ki. Ezután másik usb porttal újratoltam a 13-as romot. Hibátlanul lefutott - com3 helyett com5 porttal - és van IMEI, de régebbi 2.7.7 recovery lett a 2.8 helyett. Még küzdök, hogy a backupot itt be tudjam tallózni - még nem csináltam ilyet -, mert ez a recovery nem látja a Restore menü alatt a teló saját memóriáját. Megpróbálom az SD-ről a restoret, hanem lesz 2.8-as recovery rajta.
Azért köszönöm a segítőkészséged.
Új hozzászólás Aktív témák
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elöször még müködött ha ovatosan megmozgattam és bizonyos szögben állt, de mire haza utaztam már megadta magát. Betipegtem vele a Concord szervizbe, de udvariasan elhajtottak, mint a magzatvizet. nagyon szerettem, nekem semmi gondom nem volt vele az eddig eltöltött idöben. Engem is olyan valakinek az elérhetösége érdekelne,aki vetne rá egy gyogypillantást, ha lehet itt Budapesten. A másik gondom nekem is az hogy az utazás elsö felének a fényképei benne vannak, és kijelzö nélkül nem tudom leszedni. probáltam abd-vel is, de ugye mivel nincs kijelzöm nem tudom engedélyezni az usb debuggot, igy meg az sem csinál semmit... Esetleg erre valami ötlet? (nem routolt a telo, az eredeti rom van rajta és kb másfél két éve rendeltem)

Ha meg se mozdítanád soha, akkor is ilyen. Miután lecseréltem a gyári szoftverét, azóta ilyen.