Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS notebook topic
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Ez a maui tools annyira azért nem egyértelmű sajnos. Odáig eljutottam, hogy feltelepítettem mindent, csatlakozik szépen a telefon a maui-val.
Innen kezdődik a probléma.
Download parameter módban ahol ugye lehet a "save to file" segítségéven menteni a beállítás file-t, ugyan létrehoz egy filet, de egy hibaüzenetet is kiír a végén, szóval nem tudom, hogy így használható-e a mentés.
Aztán azt írja a leírás, hogy ha W módba szeretném áttenni a telefont akkor a factory mode-ot válasszam, ez oké lenne de a factory modra GPIB és VISA32 driver hibákat ír kis és ennyi.Mondjuk alapból az sem világos, hogy nekem feltétlenük felül kell-e írnom a TD beállításokat vagy elég lenne csak a W-t. Minden esetre úgy, hogy azt sem tudom, hogy a mentésem használható-e, még nem mertem felülírni a gyárit.
Ötlet?
Kicsit a leírás sem egyértelmű:
"A telefonról mentsd ki a jelenlegi paramétereket a biztonság kedvééért:
- Upload from flash
- save to file, adj neki tetszőleges nevet, ez egy a patchben lévő parameter fájlokhoz hasonló fájl lesz."
Az upload from flash egy fájlt akar megnyitni. de mit kéne? a mentést már feljebb leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Iphone 12 128Gb Product Red-felujított-10 tok-5 fólia
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest