Hirdetés
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Ez a maui tools annyira azért nem egyértelmű sajnos. Odáig eljutottam, hogy feltelepítettem mindent, csatlakozik szépen a telefon a maui-val.
Innen kezdődik a probléma.
Download parameter módban ahol ugye lehet a "save to file" segítségéven menteni a beállítás file-t, ugyan létrehoz egy filet, de egy hibaüzenetet is kiír a végén, szóval nem tudom, hogy így használható-e a mentés.
Aztán azt írja a leírás, hogy ha W módba szeretném áttenni a telefont akkor a factory mode-ot válasszam, ez oké lenne de a factory modra GPIB és VISA32 driver hibákat ír kis és ennyi.Mondjuk alapból az sem világos, hogy nekem feltétlenük felül kell-e írnom a TD beállításokat vagy elég lenne csak a W-t. Minden esetre úgy, hogy azt sem tudom, hogy a mentésem használható-e, még nem mertem felülírni a gyárit.
Ötlet?
Kicsit a leírás sem egyértelmű:
"A telefonról mentsd ki a jelenlegi paramétereket a biztonság kedvééért:
- Upload from flash
- save to file, adj neki tetszőleges nevet, ez egy a patchben lévő parameter fájlokhoz hasonló fájl lesz."
Az upload from flash egy fájlt akar megnyitni. de mit kéne? a mentést már feljebb leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen routert?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest