Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretknight
aktív tag
válasz
meridaharcos
üzenetére
A páromé 1 évesen,a lányomé 3 évesen vált "tölthetetlenné" .Külső töltővel akksi cserélgetéssel lett megoldva.Szerintem vagy javíthatatlan,vagy nem éri meg.
-
Secretknight
aktív tag
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Ami jó benne,nagyon jó,az a kamera és a kijelző,a design.Egyébként én csalódtam benne...Vettem 40-ért egy Umi Hammert.Szeretem,jó ,kivéve a kamerát.Az szar.Szó szerint.De minden más királyság.64 bit ,5.1 lolli,kijelző,gps ultra jó.
-
Secretknight
aktív tag
Sziasztok!
Van egy eladó V3-om. Ma délelőtt elvált a kijelző,hol volt kép,hol meg nem.Kétoldalas ragasztót raktam a széleire, azóta semmit sem látok.A kijelző kiszürlkül,minden működik rajta de nem látok semmit, UTÁLOM!!
Írj egy árat és vidd. -
Secretknight
aktív tag
válasz
laci laci
üzenetére
ha a kérdés nekem szól,akkor a válaszom,hogy a gps része egyetlen holdat sem fixál ,az összes 0 snr értékkel látszik.Látszik,mert pirossal látom őket,hiszen az epo,agps által láthatóak .Viszont,ha kikapcsolom a wifit,mobilnetet ,akkor még a piros holdak sem láthatóak,hiszen nincs honnan letöltenie a telefonnak.
És nekem ezen segített az a menü ahol resetelni lehet a gps modult.Reset, epo töltése ,full és cold indítás ,és működött a pozicionálás, fixált 3D-ben a szobában.Előtte semmi.Hogy ez miért van így,gőzöm nincs.Mindenesetre örülök hogy nem hardveres hiba. -
Secretknight
aktív tag
Igaz,nem V3, hanem tegnap megjött az Elefone Be One,és egyáltalán nem indult be a gps.
És éppen ez a gps reset és újra letöltött epo és agps segített és végre elindult.Már azt hittem nem jó a gps modem vagy az antenna.Órákat mókoltam vele és semmi...És akkor felfedeztem ezt a menüpontot.Gondoltam egy próbát megér,hiszen ha úgysem jó,tovább rontani nem tudom.
És most működik és semmivel sem rosszabb mint bármelyik másik mtk-s telefonom.Úgyhogy érdemes használni ezt a menüpontot ha a gps nem megy. -
Secretknight
aktív tag
INEW V1 :
http://www.tinydeal.com/inew-v1-5-ips-gorilla-glass-android-44-mtk6582-4-core-3g-phone-p-143247.htmlandroid 4.4.4-el
-
Secretknight
aktív tag
válasz
alexadner034
üzenetére
szerintem nem megfelelő rom-ot raktál rá.Ha lementetted a gyárit ,azt rakd vissza rá. A V3c rom-ja az eltérő hw miatt nem azonos a V3-éval.
-
Secretknight
aktív tag
válasz
alexadner034
üzenetére
hát,ez esetben nem kínai buher...valóban sony kamera van benne.Sok képet csináltam vele és valóban hihetetlenül szépeket készít.
-
Secretknight
aktív tag
válasz
alexadner034
üzenetére
szia,
a tiéd talán a V3c típus lehet...:http://en.efox-shop.com/inew-v3c-mtk6582-13ghz-quad-core-50-zoll-ips-ogs-hd-bildschirm-android-44-3g-smartphone-g-297302
-
Secretknight
aktív tag
Én egy darabig sygic-et használtam,de keményebb tesztelés során nagyon sokat tévedett.
Próbaképpen felraktam a igo primót hd felbontásban és a múltkor 3 órán keresztül navigált szinte hajszálpontosan.Úgyhogy ez marad.Egy kérdésem lenne,talán tudtok válaszolni.
Most a harmadik rom van fennt.Az új 1.0.1-el jött.Aztán felraktam a 1.1.1-et.És valaki ajánlotta a gpsfixes 1.0.8-at.Most ez van rajta. Viszont mindháromnál azt csinálja a telefon,hogy kb. egy hónap után ha felrakom töltőre, fél óra múlva 100%-on van.Persze mondanom sem kell milyen hamar lemerül.Tehát,félóra töltés után 100%.Ekkor leveszem a hátlapot,kiveszem az akksit,visszarakom és kiírja hogy 40 vagy 50 vagy 60%-on van,tehát valóságban ennyit tölt bele.Na most,ha ezután újra töltőre rakom,akkor valóban feltölti 100%-ra és bírja is 2-3 napig.Próbáltam már gyári visszaállítást is,de nem segített,és már nagyon unom hogy minden töltésnél hátlap le,akksi ki,és újratöltés...
Van erre valami megoldás?? -
Secretknight
aktív tag
válasz
junkpod
üzenetére
Az enyém V4 ,900/2100 , 1.0.1 -el küldték.
Ráraktam a német gpsfix-es 1.0.8-at és megelégedetten használom a telót.Igaz , most 850/2100-as lett ,de ez egyáltalán nem zavar (trémobil).
Amit észrevettem ,ha nem a gyári töltővel töltőm (700mA) ,hanem a céges 500mA-el,akkor van félórás töltés 2,5 óra helyett. Azóta csak a gyárival töltöm és ez nem fordult elő újra. -
Secretknight
aktív tag
válasz
rendorsrac
üzenetére
az enyém 900/2100 volt,viszont a rom csere után 850/2100-as lett

-
Secretknight
aktív tag
válasz
rendorsrac
üzenetére
Szia,
én új 1.0.1 után raktam fel a 1.0.8-at és eddig nagyon jó! -
Secretknight
aktív tag
válasz
noresz01
üzenetére
Feltettem a német 1.0.8-at ,ez úgy néz ki most jó.
Az 1.0.1-el az volt a bajom,hogy egy hónap után ,minden töltés előtt ki kellett vennem az akksit a rendes töltés miatt.Ha nem vettem ki ,30 perc alatt feltöltötte és 6 óra alatt le is merült
Semmi humorom két naponta lefeszegetni a hátlapot.Semmi más bajom nem volt az új 1.0.1-el.De ez éppen elég. -
Secretknight
aktív tag
Felraktam az 1.1.1 rom-ot ,az új 1.0.1 volt rajta. Most egyáltalán nincs gps...de semmi.Előtte teljesen jó volt.
850/2100-as lett ,előtte 900/2100 volt.
Hova tünt a gps?? -
Secretknight
aktív tag
Így múlik el a világ dicsősége:
http://www.everbuying.com/product555065.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=special.0519&email=b2t8dGFtYXMuaGlub3JhQGdtYWlsLmNvbXw3OTQ= -
Secretknight
aktív tag
Szia,
ezekre a kérdésekre valószínüleg eléggé szubjektív választ kapsz majd.Felelősségteljesen senki sem mondja azt neked hogy igen,nem igen,nem.
Az én válaszaim:
- nálam 2 napot bír.
- egy napost végig tudtam fotózni,igaz ,csak kb. 20 fotót lőttem.
- egy órát el tud navizni
- nekem jól működik a navi ,eddig mindenhonnan hazahozott-elvitt
- nfc - vez.nélküli töltés?? szerintem ezek nem kompatibilisek, nfc-vel nem tölt,csak madzaggal.Az enyémen az "új" 1.0.1 2100/900 rom van .
-
Secretknight
aktív tag
214$ áfá-val mindennel,DHL 5 napos szállítással :
http://www.coolicool.com/inew-v3-mtk6582-13ghz-quad-core-50-inch-hd-screen-android422-3g-smartphone-g-33210
jó cég,ha gyorsba kellett telefon sokat rendeltem tőlük, egy sem volt selejt!
-
Secretknight
aktív tag
Nekem is volt ilyen wave-m nemrég adtam el.Fényképben és videóban is simán volt egy szinten a V3-al hacsak nem jobb.És ezt elfogulatlanul mondom ,mert azon bada op.rendszer van ,ami manapság nem igazán használható.A V3 sokkal jobban használható okostelefonnak. Viszont a wave kamerája engem is megdöbbentett .Most is elfogadnám bármelyik mobilban.
-
Secretknight
aktív tag
Én az "Automatic Call Recorder"-t használom.És nem csak ezen a telón,és tökéletes.Mindkét oldalt veszi ,minden hívást,nem kell külön bekapcsolni.Ami meg nem kell ,később törlöm.Play-ről ingyenes.Nincs sistergés ,hangosítható,jó hangminőségben. Volt hogy amit a beszélgetés közben nem értettem,azt később visszahallgattam hangosítva .Remélem segítettem.
-
Secretknight
aktív tag
válasz
petiteto31
üzenetére
Hát nekem ezzel a rommal érkezett,talán needrom-ról lehet letölteni de ezt nem tudom igazán. Felkészültem rá lélekben hogy majd cserélgetem a romot ,olvasgatva a fórumot,de nem kellett.Így neki sem álltam keresgélni másikat.Talán hozzáértőbbek tudják.
Az enyémen az ÚJ 1.0.1 rom van 900/2100-as,alapsáv 2014/02/15 .build inew_v3e_1.0.1 -
Secretknight
aktív tag
válasz
dzsozy01
üzenetére
Csatlakozom! 1.0.1 900-as hibátlanul megy vele a teló (gyárilag ezzel jött).Annyit vettem észre gps-t illetően (látom itt ez sokakat érint) hogy igazából mobiladat nélkül sokkal lassabb,nehezebben talál jelet,dehát ez érthető is.Egyébként én nem is várok el többet a telefonos navitól.Amikor kellett eddig nem hagyott cserben.Ez a telefon még sosem fagyott le,be,nem indult újra,nem szakadt meg hívás,és folyamatos a net,a wifi,a szinkronizáció (google).Szóval nekem bejött, használom bódottá !
-
Secretknight
aktív tag
válasz
miafrancvan
üzenetére
hát nem.Kb. több mint két óra a töltés.
-
Secretknight
aktív tag
csatlakozom,1.0.1 rom. Egyszer tette inverzbe (bordóba) a beállításokba a bluetooth-ot pár másodpercre ,de más bug nem volt.Igaz ,nem vagyok extrém felhasználó.Itthon wi-fi ,ha kilépek a lakásból mobilnet (ezek éjjel nappal a mail-ek miatt) napi 2-3-4 hívás néhány sms, kb .10 perc játék ,úgy 10x megnézem az időt ,időjárást,napi ébresztés.
Raktam fel egy network signal erősítő app.-ot,úgy néz ki bevált ,mert nekem a gsm jel gyenge volt,most full-on van.
És igaz,hogy 100%-ról pár óra alatt lemegy 85%-ra ,de ezzel együtt is elmegy 2 és fél napot .
-
Secretknight
aktív tag
Az előbb telepítettem play-ről egy BubbleUPnp programot. Azóta csak rábökök és a tv-m mindent lejátszik ami a telefonon van
A full-HD videót is akadás mentesen. -
Secretknight
aktív tag
válasz
csibepuding
üzenetére
nem , ez hiba.
Anno a 30 éves autómnak kellett bemelegednie ,vagy nekem most ha bringára ülök
-
Secretknight
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Telekom , a telefon pedig 900/2100 1.0.1 verzió
-
Secretknight
aktív tag
Nem tudom másnál is van e..Azt vettem észre hogy ez a telefon gyengébben veszi a 2g jelet.Tehát az 1. kártyahelyen van az előfizus kártyám amin megy a 3G.A másikban egy másik kártya 2G-n. A másodlagos kártyám gyakran nulla térerős vagy éppen keresi a hálózatot.Gondolom ez növeli a fogyasztást is.
Ugyanazon helyen ,másik kínai telefonon volt/van térerő, ezen nincs. Valaki tapasztalt ilyet? -
Secretknight
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is megjött
900/2100-as 1,0,1 szoft. verzió. Nagyon szép és jó.A GPS az első pozi után 4 azaz négy másodperc alatt talált jelet. Google szink.,play minden megy 3G hibátlan wifi gyors,én nem találok benne hibát...ez egy k..va jó telefon.
Természetesem minden tudást,amit itt szereztem -és ezért köszönet az itt fórumozóknak- felhasználtam.Tehát gyári visszaállítás,utánna fejlesztővé válás,aztán rootolás(framaroot) A sy..c-et raktam navinak,elképesztően rendben van.
Kamera gyönyörű képeket csinál,telefonhoz képest.Kijelző hibátlan,a szilikontokot raktam rá,azzal tetszik.A fehér műanyag tok kissé gagyi hatású.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

van az is ,de ez egy full-HD samura csatlakozott .